Op zoek naar de juiste organisatie voor een speciale reis?

Wij zijn naast reisorganisatie ook lokale agent (DMC), waardoor je profiteert van onze lokale expertise én een lagere prijs

Wij zijn een Nederlandse reisorganisatie met een kantoor in Amsterdam en een deel van ons team werkt vanuit onze bestemmingen. Zo kunnen we je enerzijds persoonlijk ontmoeten en hebben we anderzijds de beste kennis in huis. We kunnen je meestal een scherpere prijs-kwaliteit verhouding bieden dan veel andere reisorganisaties die met een lokale tussenpersoon werken. Welkom bij Barrio Life!

Bedrijfsuitjes en incentives

Op zoek naar een bedrijfsuitje of incentive van een paar dagen tot een week, niet te ver van Nederland? In Andalusië, Portugal of Marokko waant je team je al snel in een andere wereld en ben je weinig tijd kwijt met reizen.

Zo hebben we een gastronomische 4-daagse georganiseerd in Sevilla voor een groep koks van een cateringbedrijf en hebben we een 5-daagse architectuurreis door Marokko verzorgd voor een groep stedelijke ontwikkelaars.

Is teambuilding een doel van je reis? Kies uit één van onze activiteiten en workshops waarbij het team actief bezig is in groepsverband. Informeer ons over jullie plannen, dan maken we graag een reisvoorstel.

Zakelijke coachingsreizen

Bieden jullie coaching programma´s aan voor jullie werknemers? We werken samen met meerdere zakelijke klanten, die als deel van hun coaching programma in Nederland, ook een korte buitenlandse reis toevoegen.

Voor een internationale accountancy firma organiseren we een coachingreis naar de Algarve van Portugal waarbij 80 managers een Solo Quest ondergaan waarin ze 48 uur ‘alleen’ in de natuur verblijven.

We organiseren dit najaar ook een leiderschap coachingsreis voor Nederlandse CEO´s van een business club in de zandduinen van de Sahara van Marokko.

Een ezeltrekking door de de Sierra Nevada bergen behoort ook tot de opties. Laat ons je plannen weten en we informeren je over de opties.

Themareizen voor stichtingen of vriendengroepen

Gaan jullie er elk jaar met elkaar op uit? Of organiseren jullie als stichting eens in de zoveel tijd een (studie)reis met een specifiek thema?

Vanuit onze zeven thema´s; ontmoeten (Meet), culinair (Taste), ontdekken (Explore), wandelen (Hike), bezinnen (Inspire), vrijwilligerswerk (Take care) en geschiedenis (History) hebben we een waaier aan mogelijkheden om jullie iets passends aan te bieden.

We hebben geregeld aanvragen voor personeelsreizen voor bijvoorbeeld een 5-daagse Sahara ervaring. In de avond een kampvuur, slapen onder de sterrenhemel, iedereen krijgt zijn eigen kameel en vooral veel lol.

Laat ons je plannen weten en we informeren je over de mogelijkheden.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op