Stagiaires & Vrijwilligers

Welkom bij Barrio Life! Op deze pagina lees je meer over hoe je bij ons aan de slag kan gaan.

Onze organisatie is gericht op persoonlijk contact en creativiteit. De thematische reizen vragen van het team een continue dosis creativiteit en blijvend nadenken over hoe we lokaal contact het beste kunnen faciliteren op reis. Passen deze twee thema’s bij je? We komen graag in contact met ondernemende studenten en vrijwilligers die een feeling hebben met sociaal ondernemen en interesse hebben in onze bestemmingen Andalusië, Portugal, Marokko en de Sahara.

Stageplaatsen

We hebben gedurende het hele jaar plaats voor stagaires op ons kantoor in Amsterdam en Barcelona. De vacatures zijn voor een meeloopstage van twee tot vijf dagen per week, op MBO of op HBO niveau.

Schrijf je een scriptie of eindig je je studie met een afstudeerproject? Je kan bij ons je project combineren met een stage van een paar dagen per week. We hebben altijd opdrachten liggen voor afstudeerprojecten of je kan met een eigen voorstel komen.

Contacteer ons op info@barrio-life.nl met je CV en een begeleidende brief en we komen er snel op terug!

Vrijwilligers vacatures

Vind je het leuk om ons mee te helpen als vrijwilliger? We heten je van harte welkom bij Barrio Life en Stichting Yourney. Heb je een bepaald talent of kwaliteit? Laat het ons weten. Onderstaand de huidige openstaande vacatures:

 • Blog schrijver
 • Photoshop- en videomaker
 • Social Media hobby’isten
 • Beurs promotor
 • Sociale projecten contacteren

Contacteer ons op info@barrio-life.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismaking.

Vacature Project Manager Inkoopafdeling bij Nederlandse reisorganisatie in Barcelona, met doorgroei mogelijkheden naar Operationeel Manager

Barrio Life is een kleine reisorganisatie met kantoren in Barcelona en Madrid en gevestigd in Poeldijk (Westland). We specialiseren ons in de particuliere en zakelijke markt in de bestemmingen Marokko, Andalusië en Portugal. Het team bestaat uit personen tussen de 20-40 jaar oud en de sfeer is informeel en we werken sterk op basis van vertrouwen en flexbiliteit.

Voor het kantoor in Barcelona zijn wij op zoek naar een projectmanager die de structuur en kwaliteit van de inkoopafdeling kan verbeteren. Het gewenste profiel is een HB0+ projectmanager met (werk)ervaring op het gebied van het opzetten, managen en uitvoeren van projecten.

Een ondernemende, resultaatgerichte en analytische visie is een must. Ervaring en kennis in de reisbranche is een zeer belangrijke pré. De voertaal is Nederlands, waarbij Engels een must is en Frans, Spaans of Arabisch op werkniveau een pré is.

We zijn een klein team van eigenaren, stagaires, part-timers, zzp´ers en vrijwilligers en het is belangrijk dat de kandidaat een goed empathisch vermogen heeft en kan schakelen op verschillende niveau´s.

Kernwoorden van de Barrio Life cultuur.

 • Sociaal
 • Non-profit (deel van stichting)
 • Harmonieus
 • Modern
 • Vertrouwen
 • Ambitieus

We starten met een halfjaar contract en een proeftijd van een maand. Waarna het contract verlengd kan worden. In het geval van een goede match in de organisatie, liggen er mogelijkheden om door te groeien naar de functie van operationeel manager, waarbij je verantwoordelijk wordt voor meerdere afdeling en op een resultaatgerichte manier de werkprocessen aanstuurt. Voor ons als organisatie is het belangrijk om te weten of Barcelona je als stad aantrekt en of je de intentie hebt om hier minimaal 2 jaar te wonen. Reizen naar het kantoor in Madrid en soms tijdelijk vanuit daar werken is deel van het werk. Het salaris van de full-time (40 uur per week) functie wordt op basis van werkervaring en potentie van de kandidaat ingeschat.

We kijken uit naar je sollicatie en je kan je cv sturen naar Rikkert Barendse en het volgende e-mailadres: Rikkert@barrio-life.nl

Meer weten over onze vacatures en vrijwilligerswerk?

Wij horen het graag!

Neem contact met ons op