Stagiaires & Vrijwilligers

Welkom bij Barrio Life! Op deze pagina lees je meer over hoe je bij ons aan de slag kan gaan.

Onze organisatie is gericht op persoonlijk contact en creativiteit. De thematische reizen vragen van het team een continue dosis creativiteit en blijvend nadenken over hoe we lokaal contact het beste kunnen faciliteren op reis. Passen deze twee thema’s bij je? We komen graag in contact met ondernemende studenten en vrijwilligers die een feeling hebben met sociaal ondernemen en interesse hebben in onze bestemmingen Andalusië, Portugal, Marokko en de Sahara.

Stageplaatsen

We hebben gedurende het hele jaar plaats voor stagaires op ons kantoor in Amsterdam en Barcelona. De vacatures zijn voor een meeloopstage van twee tot vijf dagen per week, op MBO of op HBO niveau.

Schrijf je een scriptie of eindig je je studie met een afstudeerproject? Je kan bij ons je project combineren met een stage van een paar dagen per week. We hebben altijd opdrachten liggen voor afstudeerprojecten of je kan met een eigen voorstel komen.

Contacteer ons op info@barrio-life.nl met je CV en een begeleidende brief en we komen er snel op terug!

Vrijwilligers vacatures

Vind je het leuk om ons mee te helpen als vrijwilliger? We heten je van harte welkom bij Barrio Life en Stichting Yourney. Heb je een bepaald talent of kwaliteit? Laat het ons weten. Onderstaand de huidige openstaande vacatures:

  • Blog schrijver
  • Photoshop- en videomaker
  • Social Media hobby’isten
  • Beurs promotor
  • Sociale projecten contacteren

Contacteer ons op info@barrio-life.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismaking.

Open sollicitatie

Op dit moment hebben we geen full-time functie openstaan. Wel zijn we een team dat uitbreidt en we staan open voor het ontvangen van open sollicitaties.

Stuur ons een e-mail op info@barrio-life.nl met je CV en een begeleidende brief en we komen er snel op terug!

Meer weten over onze vacatures en vrijwilligerswerk?

Wij horen het graag!

Neem contact met ons op