Stagiaires & Vrijwilligers

Welkom bij Barrio Life! Op deze pagina lees je meer over hoe je bij ons aan de slag kan gaan.

Onze organisatie is gericht op persoonlijk contact en creativiteit. De thematische reizen vragen van het team een continue dosis creativiteit en blijvend nadenken over hoe we lokaal contact het beste kunnen faciliteren op reis. Passen deze twee thema’s bij je? We komen graag in contact met ondernemende studenten en vrijwilligers die een feeling hebben met sociaal ondernemen en interesse hebben in onze bestemmingen Andalusië, Portugal, Marokko en de Sahara.

Stageplaatsen

We hebben gedurende het hele jaar plaats voor stagaires op ons kantoor in Amsterdam en Barcelona. De vacatures zijn voor een meeloopstage van twee tot vijf dagen per week, op MBO of op HBO niveau.

Schrijf je een scriptie of eindig je je studie met een afstudeerproject? Je kan bij ons je project combineren met een stage van een paar dagen per week. We hebben altijd opdrachten liggen voor afstudeerprojecten of je kan met een eigen voorstel komen.

Contacteer ons op info@barrio-life.nl met je CV en een begeleidende brief en we komen er snel op terug!

Vrijwilligers vacatures

Vind je het leuk om ons mee te helpen als vrijwilliger? We heten je van harte welkom bij Barrio Life en Stichting Yourney. Heb je een bepaald talent of kwaliteit? Laat het ons weten. Onderstaand de huidige openstaande vacatures:

 • Blog schrijver
 • Photoshop- en videomaker
 • Social Media hobby’isten
 • Beurs promotor
 • Sociale projecten contacteren

Contacteer ons op info@barrio-life.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismaking.

Vacature Allround inkoop & product ontwikkeling manager bij Nederlandse reisorganisatie in Barcelona

Barrio Life is een kleine reisorganisatie met kantoren in Barcelona en Madrid en gevestigd in Poeldijk (Westland). We specialiseren ons in de particuliere en zakelijke markt in de bestemmingen Marokko, Andalusië en Portugal. Het team bestaat uit personen tussen de 20-40 jaar oud en de sfeer is informeel en we werken sterk op basis van vertrouwen en flexibiliteit.

Voor het kantoor in Barcelona zijn we op zoek naar een inkoop- en product ontwikkeling manager die naast de inkoop van onze particuliere- en incentive reizen, met hulp van een team stagiaires, ook de kwaliteit van ons productaanbod kan verbeteren.

Het gewenste profiel is een HB0+ manager met minstens vijf jaar aantoonbare werkervaring bij een reisorganisatie, Tour Operator of DMC. Deze senior functie is niet geschikt voor net afgestudeerden en voor professionals zonder kennis van inkopen in de reisbranche.

Vloeiende beheersing op werkniveau (zowel schriftelijk als mondeling) van Nederlands, Engels en Spaans zijn een must voor onze bestemmingen en goede kennis van de Franse of Arabische taal is een pré.

Wat verwachten we van onze nieuwe collega?
De ideale kandidaat dient over assertieve communicatie kwaliteiten te beschikken om resultaatgericht (zowel direct als op lange termijn) binnen de gestelde tijden de inkoop te kunnen voltooien van onze boekingen. Prioriteiten weten te stellen en intern te coördineren behoort tot de dagelijkse operationele taken.  Verder dienen de kwaliteiten van de kandidaat ook te liggen op het efficiënt werken met systemen en cijfers zoals een CRM, Excel etc.

We zijn een klein team van eigenaren, stagiaires, part-timers, zzp´ers en vrijwilligers en het is belangrijk dat de kandidaat over een goed empathisch vermogen beschikt en kan schakelen op verschillende niveau´s. 

Kernwoorden van de Barrio Life cultuur.

 • Sociaal
 • Non-profit (deel van stichting)
 • Harmonieus
 • Modern
 • Vertrouwen
 • Ambitieus

Wat bieden we je aan?

We starten met een halfjaar contract met uitzicht op verlenging. In het geval van een goede match binnen de organisatie, liggen er mogelijkheden om door te groeien naar de functie van operationeel manager.

Per wanneer?

De functie is per direct te vervullen en gewenst is dat de kandidaat zich reeds woonachtig in Barcelona bevindt op het moment van solliciteren. Idealiter kan de kandidaat per direct of binnen een maand met de functie starten. Het salaris van de fulltime (40 uur per week) functie wordt op basis van werkervaring en potentie van de kandidaat ingeschat.

Interesse?

We kijken uit naar je sollicitatie en je kunt je CV sturen naar Rikkert Barendse en het volgende e-mailadres: Rikkert@barrio-life.nl

 

Meer weten over onze vacatures en vrijwilligerswerk?

Wij horen het graag!

Neem contact met ons op