Reizen in Marokko

Bekijk onze reisroutes en laat je fantasie de vrije loop

Marokko ligt op vier uur vliegen en de sprookjesachtige sfeer is een waar feest voor de zintuigen. De hartelijke en gastvrije bevolking bestaat uit Berbers, Arabieren en Nomaden en kent veel historie. Het land biedt een aantrekkelijke combinatie van hoge zandduinen en groene palmbomen, stranden aan de kust, het besneeuwde Atlas gebergte en paleizen in de Koningssteden Fes en Marrakech. Reizen kan het hele jaar rond en het Sahara klimaat is ideaal voor de winter.

Rondreizen Marokko

Een weekje er tussen uit of plannen voor een complete rondreis door Marokko? Laat je inspireren door onze thematische reisroutes.

Ben je een natuurliefhebber? Bekijk dan onze wandelreizen (Hike) en natuurreizen (Explore). Geniet je van cultuur? Bekijk dan onze culturele rondreizen (History), culinaire rondreizen (Taste) of onze doe-vakanties (Meet). We organiseren ook bezinning- en retraite rondreizen (Inspire) en vrijwilligerswerk (Take Care) in Marokko.

Op de Rondreizen Marokko pagina vind je alle reizen op een rij. Wil je een reis aanpassen of thema’s combineren? Laat het ons weten dan maken we een Reis op Maat.

Bouwstenen Marokko

Ideaal voor een lang weekend als stedentrip of een midweek er tussen uit. Langer op pad dan 3-4 dagen? Je kan bouwstenen goed combineren en zo je ideale rondreis door Marokko samenstellen met twee of meer bouwstenen.

Bij stedentrips heb je de keus uit drie varianten; ontmoet de ambachtslieden met een handarbeid workshop; wandel door de geschiedenis met een gids of ga aan de slag met een kookworkshop en proef Marokko. De bouwstenen in de natuur zijn divers en gericht op ontspanning tot outdoor activiteiten.

Op de Bouwstenen Marokko pagina vind je een selectie van onze meest populaire bouwstenen. Bekijk de thema pagina´s voor het complete overzicht.

Activiteiten Marokko

Als Marokko specialist kunnen we je activiteiten aan te bieden die je niet zo snel ergens anders vindt. Je kan ze toevoegen aan je rondreis of bouwsteen en zijn ook los te boeken.

Zo wandel je met een verhalenverteller door de Medina van Marrakech of maak je je eigen hennaversiering met een lokale henna kunstenares. Je vermijdt de meer toeristische tours en komt op kleinschalige adresjes in contact met de Marokkaanse bevolking.

Vraag ons welke activiteiten we kunnen aanbieden, het zijn er een hele hoop! We vertellen je er graag over.

Wil je ons iets vragen over onze reizen naar Marokko? Dat kan!

Wij helpen je graag!

Contact met onze Marokko specialist