Reizen in Andalusië

Bekijk onze reisroutes en laat je fantasie de vrije loop

Andalusië is de meest zuidelijke regio van Spanje en vormt de culturele brug tussen Europa en Marokko. Het is de geboorteplaats van Flamenco muziek, beïnvloed door 700 jaar Moorse overheersing en bekend om de pittoreske witte dorpjes, de Córdoba Mezquita en het Alhambra paleis. De lente begint hier vroeg in het jaar en de temperatuur is aangenaam tot ver in december. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nationale parken Doñana, el Torcal en de Sierra Nevada.

Rondreizen Andalusië

Een weekje er tussen uit of plannen voor een complete rondreis door Andalusië? Laat je inspireren door onze thematische reisroutes.

Ben je een natuurliefhebber? Bekijk dan onze wandelreizen (Hike) en natuurreizen (Explore). Geniet je meer van cultuur? Bekijk dan onze culturele rondreizen (History), culinaire rondreizen (Taste) of onze doe-vakanties (Meet). Ook voor een bezinning- en retraite rondreizen (Inspire) of vrijwilligerswerk (Take Care) kun je bij ons terecht.

Op de Rondreizen Andalusië pagina vind je alle reizen op een rij. Wil je een reis aanpassen of thema’s combineren? Laat het ons weten dan maken we een Reis op Maat.

Bouwstenen Andalusië

Ideaal voor een lang weekend als stedentrip of een midweek er tussen uit. Langer op pad dan 3-4 dagen? Je kan bouwstenen goed combineren en zo je ideale rondreis door Andalusië samenstellen met twee of meer bouwstenen.

Bij stedentrips heb je de keus uit drie varianten; ontmoet ambachtslieden en volg een handarbeid workshop; wandel door de geschiedenis met een gids of ga aan de slag met een kookworkshop en proef Andalusië. De bouwstenen in de natuur zijn divers en gericht op ontspanning tot outdoor activiteiten.

Op de Bouwstenen Andalusië pagina vind je een selectie van onze meest populaire bouwstenen. Bekijk de thema pagina´s voor het complete overzicht.

Activiteiten Andalusië

Als Andalusië specialist kunnen we je activiteiten aan te bieden die je niet zo snel ergens anders vindt. Je kan ze toevoegen aan je rondreis of bouwsteen en zijn ook los te boeken.

Zo kan je een wandeltocht maken met een geitenhoeder en zijn kudde geiten of help je mee tijdens de oogst bij een olijvenboerderij. Je vermijdt de meer toeristische tours en komt op kleinschalige adresjes in contact met Andalusiërs met passie voor hun werk.

Vraag ons wat we kunnen aanbieden per plek of thema, we vertellen je er graag over!

Wil je ons iets vragen over reizen binnen Andalusië? Dat kan!

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Stel HIER je vraag