Reizen in Portugal

Bekijk onze reisroutes en laat je fantasie de vrije loop

Portugal is als bestemming zeer verrassend en doet zeker niet onder voor haar bekendere broer Spanje. Het is de geboorteplaats van Fado muziek, het land van de 1001 kabeljauw gerechten, bekend om de Douro wijnvallei en de steden Porto en Lissabon. De lente begint hier vroeg in het jaar en de temperatuur is aangenaam tot ver in december. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Costa Vicentina, het Penedes-Geres nationaal park, de Algarve en de lange stranden.

 

Rondreizen Portugal

Een weekje er tussen uit of plannen voor een complete rondreis door Portugal? Laat je inspireren door onze thematische reisroutes.

Ben je een natuurliefhebber? Bekijk dan onze wandelreizen (Hike) en natuurreizen (Explore). Geniet je meer van cultuur? Bekijk dan onze culturele rondreizen (History), culinaire rondreizen (Taste) of onze doe-vakanties (Meet). We organiseren ook bezinning- en retraite rondreizen (Inspire) en vrijwilligerswerk (Take Care) in Portugal.

Op de Rondreizen Portugal pagina vind je alle reizen op een rij. Wil je een reis aanpassen of thema’s combineren? Laat het ons weten, dan maken we een Reis op Maat.

Bouwstenen Portugal

Ideaal voor een lang weekend als stedentrip of een midweek er tussen uit. Langer op pad dan 3-4 dagen? Je kan bouwstenen goed combineren en zo je ideale rondreis door Portugal samenstellen van twee of meer bouwstenen.

Bij stedentrips heb je de keus uit drie varianten; ontmoet ambachtslieden en volg een handarbeid workshop; wandel door de geschiedenis met een gids of ga aan de slag met een kookworkshop en proef Portugal. De bouwstenen in de natuur zijn divers en gericht op ontspanning tot outdoor activiteiten.

Op de Bouwstenen Portugal pagina vind je een selectie van onze meest populaire bouwstenen. Bekijk de themapagina´s voor het complete overzicht.

Activiteiten Portugal

Als Portugal specialist kunnen we je activiteiten aan te bieden die je niet zo snel ergens anders vindt. Je kan ze toevoegen aan je rondreis of bouwsteen en zijn ook los te boeken.

Zo kan je met een Fado zanger door de straten van Lissabon wandelen of adopteer je een ezel voor een dag. Je vermijdt de meer toeristische tours en komt op kleinschalige adresjes in contact met de Portugese bevolking.

Vraag ons welke activiteiten we in Portugal kunnen aanbieden. Het zijn er een hoop en we vertellen je er graag over.

Wil je ons iets vragen over onze reizen binnen Portugal?

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Contact met onze Portugal specialist