Booking for : Treinrondreis Koningssteden op pad met locals

  [recaptcha]

  Treinrondreis Koningssteden op pad met locals

  • Wij regelen de retourvlucht met start op Fes en terugvlucht vanaf Marrakech, het vervoer van het vliegveld naar de stad, de treintickets, een uitgebreide reisbeschrijving met tips voor een lokale ervaring, én centraal gelegen en sfeervolle Riads op basis van logies en ontbijt.
  • Deze prachtige rondreis door Marokko combineert dé vier Marokkaanse Koningssteden per trein en brengt je naar het Marokkaanse lokale leven.
  • Geniet van de rust die een compleet geregelde rondreis met zich meebrengt

  Reisinformatie

  Treinrondreis Koningssteden op pad met locals

   

  Welkom op de reizenpagina van de 8-daagse Treinrondreis Koningssteden op pad met locals. Deze treinrondreis door Marokko combineert dé vier Marokkaanse Koningssteden per trein en brengt je naar het Marokkaanse lokale leven. Fes, Meknes, Rabat en Marrakech maken tezamen deze mooie reis. Zou je graag ook Noord-Marokko willen zien? Bekijk dan op deze pagina al onze rondreizen per trein door Marokko.

  Deze 8-daagse Treinrondreis Koningssteden op pad met locals is voor wie graag de lokale cultuur wil ervaren en in contact wil komen met de lokale bevolking. De trein is daarbij al een eerste en comfortabele stap. Daarnaast hebben we al een aantal wandelingen met leuke gidsen toegevoegd, alsmede geven we opties voor bij te boeken activiteiten, altijd direct met de gids zonder groep. Liever deze reis per huurauto maken? Informeer ons over je wensen en dan passen we de reis aan naar wens.

  meknes barrio life

  Wat is er zo mooi aan deze reis?

  De Marokkaanse cultuur is als zeer gastvrij te bestempelen. De sociale manier van omgaan, de hartelijkheid en het hulpvaardig karakter maken het makkelijk om contact te leggen. De vier Koningssteden zijn pittoresk met mooie stadsmuren, bruisende markten en een leuk aanbod aan activiteiten om te ondernemen.

  Reizen per trein door Marokko is comfortabel en veilig. We zorgen voor treintickets met een plaatsbewijs zodat je nooit hoeft te staan, niet in de rij hoeft te staan en je ontspannen aankomt in de volgende stad. De treinreizen zijn tevens een leuke manier om Marokkanen te ontmoeten die voor hun werk of studie reizen. Een goede kans dat je uitgenodigd wordt voor de thee.

  Hoe zit deze Treinrondreis Koningssteden op pad met locals in elkaar?

  Wij verzorgen de retourvlucht met start op Fes en terugvlucht vanaf Marrakech, het vervoer van het vliegveld naar de stad, de treintickets, én centraal gelegen en sfeervolle Riads op basis van logies en ontbijt. Daarnaast zijn we onderscheidend in onze uitgebreide reisbescheiden, zelf door ons geschreven als Marokko specialist en de lokale tips die je reis nog specialer maken.

  Naast dit basispakket, zijn er tal van activiteiten bij te boeken om ervoor te zorgen dat je het beste uit de reis haalt en niks over het hoofd ziet. Zo kunnen we stadswandelingen met entreekaartjes en stadsgids voor de mooiste monumenten bijboeken. Maar ook het vervoer tussen de treinstations en hotels en een kookworkshop in Tanger.

  Reis op maat?

  Verblijf je graag een dag langer op een bepaalde plek of zou je deze reis willen aanpassen?
  Als Marokko specialist kunnen we in een handomdraai deze reis aanpassen naar wens en je adviseren op basis van onze eigen ervaring.

  photo

  Dag 1,Vliegen op Fes (drie nachten)

  Deze Treinrondreis Koningsteden op pad met locals start met een directe vlucht van Nederland op het vliegveld van Fes. Bij aankomst op het vliegveld van Fes halen we je op met een privetransfer die je naar de Riad brengt (sfeervol herenhuis) dat we voor je gereserveerd in de oude Medina van Fes. Welkom in Fes, de stad van de ambachtslieden en de grootste bruisende Medina (ommuurde stad) van Marokko. Vandaag kan je met onze reisbescheiden op pad en de stad ontdekken.
  photo

  Dag 2,De ambachtsmannen van Fes

  Fes is dé ambachtenstad van Marokko en tevens het culturele centrum van het land. Voor vanochtend hebben we een ambachtenwandeling voor je georganiseerd waarbij je de de ambachtslieden van Fes ontmoet. Je ontmoet de gids bij één van de stadspoorten van de Medina en je komt onderweg op bijzondere plekken in de Medina. Ook ontmoet je onderwef de leerlooiers, de timmermannen, houtbewerkers en tapijtenmakers. Graag zelf in actie komen? Vraag ons naar onze workshops zoals het maken van je eigen leren pantofels, leren pottenbakken, een Henna workshop etc.
  photo

  Dag 3,Op stap met een Imam

  Vanochtend ontmoet je een wel heel speciaal persoon, een echte Imam. Gestudeerd en met een perfect Engels neemt hij je mee op een wandeling door zijn levensgeschiedenis. Je bezoekt zijn basisschool, de Koran school, de Universiteit en de boekenwinkel waar hij zijn eerste boeken kocht. Een onvergetelijke ervaring in het lokale leven en je komt op plekken waar je anders niet binnenkomt. In onze reisbescheiden tref je meer informatie over wat je kan bezoeken in de Medina en de Souk, de lokale markt.
  photo

  Dag 4,Wandelen langs de paleismuren van Meknes

  Deze ochtend check je uit en start je je treinreis. Je beweegt je gemakkelijk naar het treinstation van Fes en met onze treintickets reis je in een uur naar Meknes, de tweede Koningstad van je reis. Aangekomen in Meknes begeef je je wandelend of per korte taxirit naar de Riad die we voor je geboekt hebben in de oude Medina. Vanmiddag kan je op basis van onze reisbescheidensuggesties een leuke bezoekmiddag maken aan het oude centrum van Meknes.
  photo

  Dag 5,Tussen de locals op het strand

  Je checkt uit en begeeft je weer naar het treinstation van Meknes. Je maakt met onze treintickets een mooie reis naar de kust naar de derde Koningstat, Rabat. Onderweg in de trein kom je vaak studenten tegen die onderweg zijn tussen de twee Universiteitssteden Fes en Rabat. Ze spreken vaak goed Engels en wie weet nodigen ze je wel uit voor een Marokkaanse thee. Aangekomen in Rabat check je in voor een nacht op basis van logies en ontbijt bij een mooie Riad in de Medina van Rabat. Vanmiddag kan je de Medina bezoeken en je begeven tussen de vissers en familie´s op het strand van Rabat.
  photo

  Dag 6,Per trein naar Marrakech (twee nachten)

  Je checkt uit en begeeft je weer naar het treinstation van Meknes. Vanuit Meknes reis je in een halve dag naar Marrakech. Een mooie rit naar het binnenland van Marrakech. Marrakech is de plek waar het treinspoort eindigt en tevens ook de laatste, en vierde Koningstad van de reis. Je begeeft je naar de mooie Medina van Marrakech en checkt in voor twee nachten op basis van logies en ontbijt. Onze reisbescheiden staan vol met bezoeksuggesties voor vandaag en morgen en we geven je veel tips.
  photo

  Dag 7,Fietstocht en een bezoek aan een Marokkaans huis

  Voor vanochtend hebben we een fietstocht door de Medina georganiseerd. Het is een leuke tocht door de kleine straatjes van Marrakech mete en bezoek aan een Marokkaans huis voor een glaasje thee. Onderweg fiets je tussen de lokale bevolking op straat en in de Souk, de lokale markt. Voor vanmiddag kunnen we een kookworkshop bijboeken waarbij je eerst met een lokale kokin inkoopt en onderhandelt op de markt om samen later de Tajine voor te bereiden. Het diner is een mooie afsluiting van je reis tussen de locals in Marokko.
  photo

  Dag 8,Vlucht naar Nederland

  Vandaag check je uit en staat er een privéchauffeur klaar die je in een half uur naar het vliegveld van Marrakech brengt. Je checkt hier in en vliegt naar Nederland. Zou je deze reis willen verlengen? We kunnen het strand van Essaouira toevoegen, waarbij je een muziek- en sardientjesworkshop kan volgen met de lokale bevolking. Alsmede kunnen we de reis inkorten of verlengen in elke stad. Zou je graag ook het zuiden van Marokko willen zien? We kunnen de reis uitbreiden met een stuk per huurauto of privévervoer.

  Reisdetails

  • Reisduur : Meer informatie volgt binnenkort

  Inbegrepen bij deze reis

  Meer informatie volgt binnenkort

  Recommend Tour Packages

  Wil je meer informatie?

  Via dit formulier kun je meer informatie vragen over een bepaalde reis. Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

  Sluiten

  Contact met onze reisspecialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Sluiten

  Contact met onze themareizen specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze themareizen specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Ontvang het Portugal landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Ontvang het Marokko landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Ontvang het Andalusië landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Contact met onze reisspecialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Contact met onze Andalusië specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat

  Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Waar wacht je op?

  5% korting

  + gratis toegang tot alle Landenboeken

  Dit is alleen voor reizigers die nog geen reisvoorstel hebben aangemaakt

  voor een reis naar jouw keuze

  Voorstel op maat

  Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

  Welk thema's

  spreken je aan?

  Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

  Contact met onze Portugal specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Contact met onze Marokko specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reisvoorstel op maat

  Sluiten

  How to Set a Daily Diet Plan?

  Subscribe to our daily newsletter.

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

  020-2214178

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Bedrijfsuitje op maat

  We hebben dit formulier alvast opgesteld, om je direct al een richtprijsofferte te kunnen sturen. Echter mocht de prijs in eerste instantie niet het belangrijkste zijn, kan je ons ook direct bellen op 020-2214178 om het e.e.a. toe te lichten of e-mailen op info@barrio-life.nl

  Sluiten

  Stel hier je vraag

  Leuk dat je interesse hebt in een van onze reizen. Wil je meer informatie, de reis aanpassen of heb je een andere vraag laat dan je gegevens achter. 

  Advies nodig?

  Loop je ergens tegen aan, heb je specifieke vragen of heb je advies nodig? Vul dan dit formulier in om contact op te nemen met onze specialist. Je krijgt een reactie binnen 2 werkdagen.

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

  Sluiten

  Contact formulier 

   

  Stel direct je vraag!