Booking for : Treinrondreis en autoroute door Marokko

  [recaptcha]

  Treinrondreis en autoroute door Marokko

  • Wij verzorgen de retourvlucht met start op Tanger en terugvlucht vanaf Fes, het vervoer van het vliegveld naar de stad, de treintickets, de huurauto, een uitgebreide reisbeschrijving, én centraal gelegen en sfeervolle middenklasse stadshotels en B&B met soms een zwembad op basis van logies en ontbijt
  • Ondek plekken zoals Tanger, Asilah, Rabat, Marrakech, Ait Ben Haddou, de Todra- en de Dadeskloof, Fes en Meknes
  • Een mooie combinatie van drukke steden met veel sfeer en de natuurgebieden met prachtige uitzichten.

  Reisinformatie

  Treinrondreis en autoroute door Marokko

   

  Welkom op de reizenpagina van 14-daagse Treinrondreis & autoroute door Marokko. Deze rondreis maakt een combinatie van een treinreis tussen een aantal Marokkaanse steden en een reis per huurauto door de landelijke zuiden van Marokko. Tanger, Asilah, Rabat, Marrakech, Ait Ben Haddou, de Todra– en de Dadeskloof, Fes en Meknes zijn allemaal deel van deze reis. Ben je geïnteresseerd in alleen een treinrondreis door Marokko? Bekijk dan ook op deze pagina onze rondreizen alleen per trein door Marokko.

  Deze 14-daagse Treinrondreis & autoroute in Marokko is voor wie graag Marokko op een lokale en originele manier ontdekt en wie van cultuur houdt. Reizen per trein door Marokko is een comfortabele ervaring en het is makkelijk contact maken met medereizigers. De reis bestaat uit steden met paleizen, oude Medina´s, kastelen en mooie gebouwen. In het zuiden van Marokko zijn het palmbomen, oasen, kloven en bergen die een mooi afwisseling vormen van de steden. Liever deze reis helemaal per huurauto maken? Informeer ons over je wensen en dan passen we de reis aan naar wens.

  marrakesh barrio life

  Wat is er zo mooi aan deze reis?

  Marokko wordt vaak genoemd als land met twee gezichten. Het westelijke gedeelte aan de kust waar de Koningssteden liggen en het zuidelijke gedeelte, achter het Atlasgebergte, waar de natuur en woestijn te vinden is. Tijdens deze reis bezoek je beiden gedeeltes, ieder op een toepasselijke manier. De trein in stedelijk Marokko en de auto voor de dorpjes en de natuurgebieden. Marokko verrast met paleizen, prachtige tuinen en middeleeuwse Medina´s met kleine straatjes. Tezamen met de vriendelijke bevolking van het zuiden en de natuur, maakt deze reis een mooie ontdekkingstocht langs de hoogtepunten van het land.

  Hoe zit deze treinrondreis en autoroute door Marokko in elkaar?

  Wij verzorgen de retourvlucht met start op Tanger en terugvlucht vanaf Fes, het vervoer van het vliegveld naar de stad, de treintickets, de huurauto én centraal gelegen en sfeervolle middenklasse stadshotels  en B&B met soms een zwembad op basis van logies en ontbijt. Daarnaast zijn we onderscheidend in onze uitgebreide reisbescheiden, zelf door ons geschreven als Marokko specialist en de lokale tips die je reis nog specialer maken.

  Naast dit basispakket, zijn er tal van activiteiten bij te boeken om ervoor te zorgen dat je het beste uit de reis haalt en niks over het hoofd ziet. Zo kunnen we stadswandelingen met entreekaartjes en stadsgids voor de mooiste monumenten bijboeken. Maar ook het vervoer tussen de treinstations en hotels en een kookworkshop in Tanger.

  Reis op maat?

  Verblijf je graag een dag langer op een bepaalde plek of zou je deze reis willen aanpassen?
  Als Marokko specialist kunnen we in een handomdraai deze reis aanpassen naar wens en je adviseren op basis van onze eigen ervaring.

   

   

   

  Misschien ook interessant

   

  8 daagse treinrondreis 

  8 daagse treinrondreis

         

   

   

   

   

  photo

  Dag 1,Vliegen op Tanger (twee nachten)

  Deze Treinsrondreis & autoroute in Marokko start met een directe vlucht van Nederland op Tanger. Op het vliegveld van Tanger staat er een privétransfer klaar die je in een half uur naar de Riad brengt die we in de Medina van Tanger hebben gereserveerd. Je checkt in op basis van twee nachten inclusief logies en ontbijt. Vanmiddag kan je op pad met onze reisbescheiden waarin we tal van bezoeksuggesties voor Tanger hebben meegenomen.
  photo

  Dag 2,Koken in Tanger

  Na het ontbijt kan je er vandaag op uit trekken om Tanger verder te bezoeken. Tanger is een zeer oude stad en dateert van voor de Romeinen. Voor Europese volkeren en de Moren was Tanger een strategisch punt in de Straat van Gibraltar en goede handelsplek. Het oude kasteel van Tanger, de Kasbah, het stadspark en het oude Tanger hotel uit vervlogen tijden maken een mooie wandeling door de stad. We kunnen voor vanmiddag een kookworkshop voor je bijboeken, waarbij je met de lokale kok inkopen doet op de markt, de Souk en daarna een Tajine maakt met een lokaal recept.
  photo

  Dag 3,Per trein naar Rabat (een nacht)

  Na het ontbijt check je uit en begeef je je terug naar het treinstation voor een mooie ochtendrit langs de kust naar de eerste Koningstad van de reis, de stad Rabat. Aangekomen check je in bij de Riad in de oude Medina van Rabat en kan je met onze reisbescheiden een mooie ontdekkingstocht door Rabat maken. Rabat is de hoodstad van Marokko en de paleizen van de Koning zijn een eerste contact met de rijkdom van het Marokkaanse erfgoed.
  photo

  Dag 4,Per trein naar Marrakech (drie nachten)

  Deze ochtend heb je nog de gehele ochtend om meer van Rabat te zien, alsmede is het de laatste plek in de reis om ook het strand te bezoeken. Je reist verder met de trein van Rabat via Casablanca naar Marrakech. In Marrakech begeef je je naar de Riad in de Medina waar je incheckt voor drie nachten op basis van logies en ontbijt. Vanavond kan je een eerste diner hebben op het leuke Djema Efna stadsplein van Marrakech.
  photo

  Dag 5,Fietsen door de Medina van Marrakech

  Na het ontbijt hebben we voor vandaag een fietstocht door de Medina van Marrakech georganiseerd. Je maakt een ontdekkingstocht naar de verscholen graftombes, leuke pleintjes en bezoekt een lokaal Medinahuis. Marrakech staat bekend als de rode Koningstad om de oranje-rode stadsmuren die de oude Medina omringen. Vanmiddag kan je met onze bezoeksuggesties voor Marrakech op pad. We adviseren over mooie stadstuinen, monumenten en paleizen. We kunnen ook een ballonvaart voor deze ochtend organiseren, waarbij je met zonsopgang de stad ziet liggen.
  photo

  Dag 6,Huurauto ophalen en rijden naar het zuiden (een nacht)

  Na het ontbijt check je uit en we hebben voor deze ochtend de huurauto klaarstaan waarmee je de komende dagen het tweede gedeelte van deze reis maakt. Je rijdt vanuit Marrakech in een halve dag naar het Kasbah kasteel van Ait Ben Haddou. In onze reisbescheiden tref je tips van plaatsen waar je kan stoppen onderweg zoals watervallen, een kasteel, mooie uitkijkpunten etc. Aangekomen in Ait Ben Haddou check je in voor één nacht in een sfeervol hotel op basis van logies en ontbijt.
  photo

  Dag 7,De Dades kloof (twee nachten)

  Na het ontbijt check je uit en rijd je de prachtige Dades vallei in. Deze vallei heeft groene oasissen, ontelbare palmbomen en staat bekend om twee grote kloven, de Dades- en Todrakloof. Je verblijft de komende twee nachten bij de Todrakloof en vandaag kan je met onze suggesties in onze reisbescheiden mooie stops maken bij de rozenvallei, de Dades kloof en de grootste oase van Marokko. Aangekomen bij de Todra kloof check je in bij een B&B met zwembad op basis van logies en ontbijt.
  photo

  Dag 8,Wandelen door de Todra kloof

  Vandaag kan je genieten van het zwembad, een rustdag nemen of een mooie wandeling maken door de Todra kloof. Deze kloof ligt in de uitlopers van het Atlas gebergte en we kunnen hier voor wandelliefhebbers een mooie halve dagtocht met natuurgids bijboeken. Je maakt dan een mooie tocht niet alleen door en boven de Todra kloof, maar je krijgt meer mee van de flora en fauna in deze streek van Marokko.
  photo

  Dag 9,Zwemmen in een oase (een nacht)

  Vandaag verlaat je het zuiden van Marokko en rijd je in een halve dag naar de omgeving van Midelt. Het is een mooie rit eerst door de vlaktes van Zuid-Marokko en daarna reis je langzaam de bergen in van het Altasgebergte. Het is een mooie rit langs kleine dorpjes en we hebben een sfeervolle B&B voor jullie gereserveerd op basis van logies en ontbijt. In onze reisbescheiden tref je tips voor stops onderweg, alsmede een oase waar je kan zwemmen.
  photo

  Dag 10,De berberaapjes van het Atlasgebergte (vier nachten)

  Vandaag rijd je in drie uur naar Fes, de plek waar je de huurauto weer inlevert en incheckt voor drie nachten in een Riad in de Medina. Onderweg richting Fes zijn er mooie stops te maken bij meren, aapjes in de bossen, kleine dorpjes etc. We informeren je er verder over in onze reisbescheiden. Aangekomen in Fes check je in op basis van logies en ontbijt. Fes staat bekend als de meeste noordelijke Koningstad met de grootste Medina van Marokko.
  photo

  Dag 11,De 9000+ straatjes van Fes

  Fes staat bekend als de noordelijke Koningstad van Marokko en is onze favoriet van de vier. Het heeft de grootste Medina van alle Marokkaanse steden, het is een oude stad (9de eeuw) en ademt artistieke beleving. Vandaag hebben we een mooie wandeling met een stadsgids inclusief meegenomen in het programma. De omgeving van Fes was de plek vanuit waar de Moren vertrokken richting Europa en overstaken naar Andalusië in Zuid-Spanje.
  photo

  Dag 12,Op stap met een Imam

  Na een goede inleiding van de stadsgids gisteren, kan je vandaag verder zelf de Medina en de paleizen van Fes ontdekken. In onze uitgebreide reisbescheiden geven we je bezoeksuggesties voor musea, botanische tuinen, de paleizen etc. We kunnen voor vandaag ook een wandeling met een jonge Imam organiseren waarbij je zijn levenspad volgt van leerling tot Imam. We organiseren tevens een uitstapje naar het mooie Tazekka natuurpark, ideaal voor wandelaars. Ook organiseren in Fes workshops waarbij je een middag meeloopt met de ambachtslieden zoals leerbewerkers en schoenmakers.
  photo

  Dag 13,Van Fes naar de Koningsstad Meknes

  Vanochtend hebben we treinkaartjes geregeld waarmee je een dagexcursie kan maken naar de Koningsstad Meknes, op een uur rijden van Fes. Je begeeft je je naar het treinstation van Fes en je kan op eigen tijd terug met de treinkaartjes. De Koningsstad Mèknes behoort tot het werelderfgoed van Unesco en heeft een ommuurde stad met twintig poorten (Bab’s) en meer dan vijftig paleizen. We kunnen in Meknes ook een stadsgids voor je bijboeken waarmee je een stadswandeling maakt.
  photo

  Dag 14,Vlucht naar Nederland

  Vandaag check je uit en hebben we een privetransfer geregeld die je ophaalt bij de Riad en naar het vliegveld brengt. Je checkt in op het vliegveld van Fes en vliegt terug naar Nederland. Zou je deze reis graag willen verlengen? We kunnen de historische plaatsen Chefchaouen, Tetouan en Volubilis toevoegen aan de reis. Alsmede kunnen we het verblijf op elke plaats verlengen of verkorten naar wens, alsmede een woestijnovernachting toevoegen in Zuid-Marokko. Informeer ons over je wensen en we helpen je graag verder.

  Reisdetails

  • Reisduur : Meer informatie volgt binnenkort

  Inbegrepen bij deze reis

  Meer informatie volgt binnenkort

  Recommend Tour Packages

  Wil je meer informatie?

  Via dit formulier kun je meer informatie vragen over een bepaalde reis. Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

  Sluiten

  Contact met onze reisspecialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Sluiten

  Contact met onze themareizen specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze themareizen specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Ontvang het Portugal landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Ontvang het Marokko landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Ontvang het Andalusië landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Contact met onze reisspecialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Contact met onze Andalusië specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat

  Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Waar wacht je op?

  5% korting

  + gratis toegang tot alle Landenboeken

  Dit is alleen voor reizigers die nog geen reisvoorstel hebben aangemaakt

  voor een reis naar jouw keuze

  Voorstel op maat

  Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

  Welk thema's

  spreken je aan?

  Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

  Contact met onze Portugal specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Contact met onze Marokko specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reisvoorstel op maat

  Sluiten

  How to Set a Daily Diet Plan?

  Subscribe to our daily newsletter.

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

  020-2214178

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Bedrijfsuitje op maat

  We hebben dit formulier alvast opgesteld, om je direct al een richtprijsofferte te kunnen sturen. Echter mocht de prijs in eerste instantie niet het belangrijkste zijn, kan je ons ook direct bellen op 020-2214178 om het e.e.a. toe te lichten of e-mailen op info@barrio-life.nl

  Sluiten

  Stel hier je vraag

  Leuk dat je interesse hebt in een van onze reizen. Wil je meer informatie, de reis aanpassen of heb je een andere vraag laat dan je gegevens achter. 

  Advies nodig?

  Loop je ergens tegen aan, heb je specifieke vragen of heb je advies nodig? Vul dan dit formulier in om contact op te nemen met onze specialist. Je krijgt een reactie binnen 2 werkdagen.

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

  Sluiten