Booking for : Treinreis Andalusië de gouden driehoek: Sevilla, Córdoba en Granada

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Treinreis Andalusië de gouden driehoek: Sevilla, Córdoba en Granada

 • Een totaal geregelde reis met 8 overnachtingen in karakteristieke stadhotels, inclusief al uw vervoer voor alle dagen en onze uitgebreide reisbeschrijving met lokale tips en activiteiten.
 • Bezoek de mooiste steden en dorpen van Andalusië die vol staan met culturele oudheden.
 • Een onvergetelijke treinreis met prachtige natuur waar je normaal met de auto nooit zou kunnen komen.

Reisinformatie

Treinreis Andalusië de gouden driehoek: Sevilla, Córdoba en Granada

 

Welkom op de reizenpagina van 8-daagse treinreis Andalusië. Deze treinreis is gericht op de ¨gouden driehoek¨, oftewel de drie stedelijke hoogtepunten van Andalusië: Sevilla, Córdoba en Granada.

Deze 8-daagse treinreis Andalusië is onze meest geboekte treinreis en geschikt voor wie de mooiste historische steden van Andalusië wil bezoeken en dat in een rustig tempo. De reis is ideaal voor cultuur- en geschiedenis liefhebbers, alsmede voor wie eigenlijk een stedentrip in gedachten had, maar meer tijd heeft. Ook bieden wij andere steden- en treinreizen in Andalusië aan. Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.

Wat is er zo mooi aan deze reis?

Andalusië heeft een lange en roemrijke historie met een sterke Moorse (Arabisch) en Katholieke invloed. De drie steden van de reis; Sevilla, Córdoba en Granada, hebben op afzonderlijke momenten alle drie een beslissende rol gespeeld in Andalusië en Europa. Dit is op te merken aan de enorme rijkdom van gebouwen en wereldberoemde monumenten zoals de Mezquita, het Alcazar en het Alhambra. Als je deze reis maakt, zal je je verbazen over de weelde, rijkdom en pracht van Zuid-Spanje.

Hoe zit deze Treinreis Andalusië in elkaar?

Wij verzorgen de heen- en terugvlucht, het vervoer van het vliegveld naar de stad, de treintickets én centraal gelegen accommodaties. Je overnacht in sfeervolle 2-3 sterren hotels. De accommodaties zijn op basis van logies, ontbijt en je hebt je eigen badkamer. We kunnen de 2-3 sterren hotels omwisselen voor luxere 4&5-sterren boutique hotels of hotels met zwembad.

Daarnaast zijn we onderscheidend in onze uitgebreide reisbescheiden, zelf door ons geschreven als Andalusië specialist en de lokale tips die je reis nog meer speciaal maken.

Naast dit basispakket, zijn er tal van activiteiten bij te boeken om ervoor te zorgen dat je het beste uit de reis haalt en niks over het hoofd ziet. Zo kunnen we stadswandelingen met entreekaartjes en stadsgids voor de mooiste monumenten bijboeken. Maak een fietstocht door de stad, een tapaswandeling of een bezoek aan een flamencovoorstelling of Moorse hamam is ook een greep uit de mogelijkheden.

De reis van begin tot einde

 • Vlucht vanuit Nederland naar Sevilla
 • 3 nachten in Sevilla
 • 2 nachten in Córdoba
 • 2 nachten in Granada
 • Vlucht vanuit Málaga naar Nederland

Optioneel bij te boeken
Eenpersoonskamertoeslag: 345 euro (laagseizoen)
Vervoer van de treinstations naar de hotels v.v.: 15 euro per traject p.p.

Reis op maat?

Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van GGTO garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van GGTO garant. Onderstaand kan je op de routekaart van deze reis met het plusje en minnetje inzoomen en de route bekijken.

Beoordelingen en keurmerken Barrio Life

Reisorakel                               Rondreis.nl                      Trustpilot

          

Neem contact met ons op

photo

Dag 1,Vliegen op Sevilla

Deze treinreis Andalusië start met een directe vlucht van Nederland naar het vliegveld van Sevilla. Hier wordt je opgehaald met een privétransfer en verblijf je voor drie nachten in het centrum van Sevilla in een comfortabel hotel inclusief ontbijt. Na het inchecken heb je de rest van de dag- en de komende twee dagen volop de tijd om Sevilla op een rustig tempo te gaan ontdekken.
photo

Dag 2 ,Het Alcazar en de Giralda

Sevilla staat bekend om de prachtige Katholieke- en Moorse bouwwerken. De meest bekende monumenten zijn het Alcazar paleis en de Giralda. De mogelijkheid bestaat om een bezoek met stadsgids en entreekaartjes voor het Alcazar bij je boeking mee te boeken. In onze uitgebreide reisbescheiden tref je volop praktische informatie om je bezoek zo leuk mogelijk te maken. Door de stad loopt de kronkelende Guadalquivir rivier, voor deze dag kunnen we een ontspannen boottocht over de rivier bijboeken.
photo

Dag 3,Flamenco en fietsen door de stad

Sevilla heeft een aantal grote stadsparken met veel architectuur, botanische planten en verkoeling voor de zonnige dagen. Met onze bij te boeken fietstocht met gids (ook in het Nederlands) zie je niet alleen het centrum, maar kom je in de leuke wijken van Triana en Macarena maar steek je ook de mooie bruggen over. Een aanrader voor deze dag. Flamenco en tapas is deel van een ervaring in Andalusië. Boek met ons een tapastocht met gids die je in een klein groepje de beste tapasbarren laat zien van Andalusië. Of kies voor onze Flamenco voorstelling en tapasmenu voor deze laatste avond in Sevilla.
photo

Dag 4,Per trein van Sevilla naar Cordoba

Deze ochtend check je uit bij het hotel en begeef je je gemakkelijk naar het centrale treinstation van Sevilla (te voet of per taxi). Met onze treintickets reis je van Sevilla stad naar Córdoba stad. Een mooie reis door het binnenland van Andalusië met wat stops op kleine stations. Bij aankomst op het treinstation van Córdoba wandel je naar het hotel in het centrum. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt. Na het inchecken heb je de rest van de dag en de dag erna om Córdoba in rustig tempo te ontdekken.
photo

Dag 5,De Mezquita en de Judería

Córdoba staat bekend om de Moorse achtergrond en de roemrijke historie als rijkste stad van Europa. De meest bekende monumenten zijn de Mezquita en de Judería wijk. Bezoek je de Mezquita graag met een gids? Je kan een begeleid bezoek inclusief entreekaartje voor de Mezquita bij je boeking mee reserveren. In onze uitgebreide reisbescheiden tref je ook tips, door ons geschreven als Andalusië specialist. Een bezoek brengen aan de Medina Azahara (ruïnes buiten Córdoba)? Ook deze excursie kan je bijboeken met gids of per fiets!

Dag 6,Per trein van Cordoba naar Granada

Je checkt deze ochtend uit en je begeeft je naar het treinstation van Córdoba waar je twee dagen geleden was aangekomen. Vanuit Córdoba reis je via het stadje Antequera in een kleine twee uur naar Granada. Onderweg reis je door de mooie olijvenstreek van de provincie van Córdoba. Bij aankomst op het treinstation van Granada begeef je je naar het hotel in het centrum. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt. Na het inchecken heb je de rest van de dag en de dag erna om Granada te bezoeken.

Dag 7,Het Alhambra paleis

Granada staat bekend om de Moorse gebouwen en de ligging aan het Sierra Nevada gebergte. De meest bekende monumenten zijn het Alhambra paleis en de wijk Albaicín. Bezoek je het Alhambra graag met een gids (aanrader)? We kunnen een bezoek inclusief entreekaartjes voor je bijboeken voor deze dag. Alsmede kunnen we voor vandaag een bezoek aan een Hamam (badhuis) reserveren om de reis in ontspanning af te sluiten. We komen in onze reisbescheiden terug met praktische informatie over een bezoek aan de stad.
photo

Dag 8 ,Vlucht terug naar huis

Op de laatste dag van de reis staat de terugvlucht gepland naar Nederland. Je checkt uit bij het hotel en begeeft je naar het busstation van Granada. Vanuit Granada reis je in een kleine twee uur per bus naar het vliegveld Málaga. Op het vliegveld check je in en vlieg je terug naar Nederland. Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.
Tijdens deze reis overnacht je in drie steden. De accommodaties per stad staan hieronder beschreven op volgorde van de reis. Heb je voorkeur voor een ander type accommodatie, geef dan hier je wensen door.

Inclusief en exclusief

Inclusief
 • Vlucht van Nederland naar Sevilla en vlucht van Málaga naar Nederland, inclusief 10 KG handbagage en 15 KG ruimbagage
 • 7 overnachtingen in 2-3 sterren hotels op basis van logies en ontbijt
 • Busticket van Granada naar Malaga vliegveld
 • Transfer van vliegveld Sevilla naar Sevilla stad
 • Treintickets tussen Sevilla-Córdoba en Córdoba-Granada
 • Uitgebreid reisbescheidenpakket met compleet routeboek
 • 24/7 bereikbaarheid via telefoon en Whatsapp voor tips tijdens de reis
 • Administratiekosten (€20 per boeking) en boekingskosten (€25 per persoon)
 Exclusief
 • Lunch en diners
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien, souvenirs en persoonlijke uitgaven
 • Toeristenbelasting

Accommodaties voor deze reis

De hotels die wij aanbieden in Sevilla, Córdoba en Granada zijn allemaal gelegen in het centrum. Het uiterlijk van de gebouwen ziet er karakteristiek Spaans uit. De kamers van de accommodaties zijn fris, strak en comfortabel. Sommige kamers hebben een traditionele inrichting en andere een moderne inrichting. Daarnaast heeft iedere kamer een eigen badkamer. Een aantal accommodaties hebben ook algemene ruimtes, als een terras of tuin, waar je gebruik van kan maken. Onderstaande foto’s en beschrijvingen van de accommodaties kunnen afhankelijk van de reisperiode iets afwijken.

Dag 1-3: Sevilla - Hotel - 2-3 sterren

De eerste bestemming van deze reis is Sevilla. Je verblijft hier in een hotel in het bruisende centrum van Sevilla. In de buurt zijn talloze eet- en drinkgelegenheden te vinden. Het hotel heeft een modern uiterlijk of een traditioneel Spaans uiterlijk. De kamers zij net ingericht met moderne – of traditionele stijlelementen en hebben een privé-badkamer. In de accommodatie kan ook gebruik worden gemaakt van de comfortabele algemene ruimtes.

Dag 4-5: Córdoba – Hotel - 2-3 sterren

De volgende bestemming brengt je naar Córdoba. Je verblijft hier in het toeristische centrum van Córdoba op enkele minuten lopen van de Joodse wijk Judería en de beroemde Mezquita kathedraal. Het hotel bevindt zich in modern gebouw met Spaanse sferen. De kamers hebben een moderne en strakke inrichting, ook beschikt iedere kamer over een eigen badkamer. Daarnaast kan je ook gebruik maken van het terras dat het hotel te bieden heeft.

Dag 6-7: Granada – Hotel - 2-3 sterren

De laatste bestemming is Granada, je verblijft hier in de middeleeuwse Moorse wijk Albaicín. Het hotel bevindt zich in een oud klassiek Spaans gebouw. In de nabije omgeving vind je nog verschillende bezienswaardigheden zoals het Alhambra, de kathedraal en het stadhuis van Granada. De kamers zijn comfortabel en hebben een authentieke en klassieke Spaanse inrichting. Iedere kamer heeft een eigen badkamer. Het hotel heeft ook een algemeen terras waar gebruik van kan worden gemaakt.
De accommodaties zijn voor de gehele reis op basis van logies, ontbijt en je hebt je eigen badkamer. We kunnen de 2-3 sterren hotels omwisselen voor luxere 4 & 5-sterren boutique hotels of hotels met zwembad. Informeer ons naar de prijzen en mogelijkheden.

Vluchtinformatie

Bij deze reis zit de directe heenvlucht inbegrepen van Nederland naar Sevilla stad in Zuid-Spanje en de directe terugvlucht van Málaga naar Nederland, inclusief 10 KG handbagage en 15 KG ruimbagage. Het is ook mogelijk om naast Amsterdam Schiphol te vertrekken vanaf Eindhoven, Rotterdam, Weeze of Brussel. Boek je zelf graag je vlucht? Geef ons dit door en dan zullen we je de reis aanbieden exclusief de vlucht.

Informatie trein- en busreizen

Bij deze treinrondreis zitten de trein- en bustickets inbegrepen. Op dag 4 reis je van Sevilla naar Córdoba met de trein. Op dag 6 reis je van Córdoba naar Granada met de trein. En als laatst reis je op dag 8 met de bus van Granada naar Málaga.

Reisdetails

 • Reisduur : 8 dagen
 • Beste seizoen : Eind september tot begin juni
 • Reissom vanaf: €845 p.p. o.b.v. 2 personen
 • Vervoer : Vlucht, transfer en bus- en treintickets

Inbegrepen bij deze reis

Heenvlucht vanuit Nederland naar Sevilla en terugvlucht vanuit Málaga naar Nederland inclusief 15kg ruimbagage, 7 nachten in 2-3 sterren sfeervolle hotels op basis van logies en ontbijt, alle treinkaartjes tussen de steden, buskaartje naar Málaga vliegveld, privétransfer van vliegveld Sevilla naar Sevilla stad, uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet routeboek, 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips, administratie- en boekingskosten

020-2214178

info@barrio-life.nl

Recommend Tour Packages

Waar wacht je op?

5% korting

+ gratis toegang tot alle Landenboeken

Dit is alleen voor reizigers die nog geen reisvoorstel hebben aangemaakt

voor een reis naar jouw keuze

Gratis landenboek t.w.v. 50 euro

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze. De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Andalusië.

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina´s waarin de top-30 regio´s staan beschreven.

Sluiten
Sluiten

*Je ontvangt het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit.

Gratis landenboek t.w.v. 50 euro

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze. De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Marokko.

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina´s waarin de top-30 regio´s staan beschreven.

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Gratis landenboek t.w.v. 50 euro

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze. De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Portugal. 

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina´s waarin de top-30 regio´s staan beschreven.

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Gratis landenboek t.w.v €50

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze.

 

De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Portugal, Andalusië of Marokko.

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina's waarin de top 30 regio's staan beschreven

Sluiten
Sluiten

Wil je meer informatie?

Via dit formulier kun je meer informatie vragen over een bepaalde reis. Mocht je een offerte willen ontvangen, dan hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reisvoorstel op maat

We hebben dit formulier opgesteld zodat we je een vrijblijvende en voorlopige richtprijsofferte te kunnen sturen. Je kunt ook bellen naar 020-2214178 of e-mailen naar info@barrio-life.nl

Sluiten

Contact met onze themareizen specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze themareizen specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Andalusië specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Marokko specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Portugal specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Waar kunnen we je mee helpen?

Sluiten

Ik wil een gratis activiteit

Laat je naam en je e-mail achter en ontvang een gratis activiteit tijdens je reis cadeau!