Booking for : Rondreis Zuid-Marokko met kamelensafari

  Rondreis Zuid-Marokko met kamelensafari

  • Wij zorgen voor het al het vervoer, een huurauto, verblijf en volpension tijdens de nacht in de woestijn, zodat je zorgeloos kan genieten van deze Rondreis Zuid-Marokko. Vanuit Nederland vlieg je vanuit o.a. Eindhoven en Amsterdam naar Marrakech
  • Tijdens deze rondreis Zuid-Marokko met kamelensafari breng je een bezoek aan de Koningsstad Marrakech en het mooie zuiden van Marokko
  • Je slaapt in karakteristieke Riads en in de woestijn overnacht je in een nomadentent en wandel je met je eigen kameel over de zandduinen van de Sahara

  Reisinformatie

  Rondreis Zuid-Marokko met kamelensafari

   

  Tijdens deze rondreis Zuid-Marokko met kamelensafari breng je een bezoek aan de Koningsstad Marrakech en het mooie zuiden van Marokko. Je bezoekt onderweg naar de woestijn de Kasbah van Ait Ben Haddou, de stad Ouarzazate en je reist door de Draa Vallei oase van de duizend kasbah´s naar Zagora. Aan het einde van de weg ligt het dorpje M’hamid en hier start de driedaagse kamelensafari.

  marrakech marokko barrio life

  Hoe is de opbouw van deze Rondreis Zuid-Marokko?

  Je slaapt in karakteristieke Riads en in de woestijn overnacht je in een nomadentent en wandel je met je eigen kameel over de zandduinen van de Sahara. Wij zorgen voor het al het vervoer, een huurauto, verblijf en volpension tijdens de nacht in de woestijn, zodat je zorgeloos kan genieten van deze Rondreis Zuid-Marokko. Vanuit Nederland vlieg je vanuit o.a. Eindhoven en Amsterdam naar Marrakech. Wil je een langere woestijnervaring meemaken? Dan kan je de nacht in de woestijn omwisselen voor de 5-daagse kamelentrektocht en zo veel meer van de woestijn zien.

  Verblijf je liever maar een nacht in de woestijn? Bekijk dan onze andere Marrakech rondreis.

   

   

  Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

   

  photo

  Dag 1,De Koningsstad Marrakech

  Bij aankomst op het vliegveld van Marrakech staat er een taxi voor je klaar die je naar je accommodatie brengt. We hebben een sfeervolle Riad voor je gereserveerd in de oude Medina van Marrakech. Riad´s zijn oude herenhuizen of paleisjes en de Medina is de oude ommuurde stad met klein pittoreske straatjes. Vanmiddag kan je beginnen met een wandeling naar het Djemaa el Fna stadsplein en de Souk, de markt in de Medina. In de avond is het Djemaa el Fna plein een ontmoetingsplek van muziekspelers en waarzeggers. Tip: Vraag ons naar advies voor de leukste restaurantjes in de Medina.
  photo

  Dag 2,Rijden door het Atlas gebergte

  Voor vanochtend staat je huurauto klaar en rijd je in vier uur via het Atlas gebergte naar de oude Kashba Ait Ben Haddou en stad Ouarzazate. De slingerende weg door de Atlas heeft veel stopplekken langs de weg om te genieten van het uitzicht. Ouarzazate is tevens bekend om de filmstudio's waar Arabisch getinte films worden opgenomen. Vanuit Ouarzazate is het drie uur rijden naar het oase stadje Zagora waar we een sfeervol hotel met zwembad hebben gereserveerd.
  photo

  Dag 3,Woestijncursus in de oase

  Zagora was het stadje waar de handelskaravanen met kamelen langskwamen op hun route tussen Marrakech en Timboektoe in Mali. Vandaag kan je je voorbereiden op je eigen woestijntocht op deze oude route, met een aantal handige workshops voor woestijnreizigers, optioneel bij te boeken. Achter het huis ligt de Draa Vallei oase en met een gids wandel je door de oase richting de Draa rivier. Je volgt workshops zoals het zetten van een goede Marokkaanse muntthee, hoe je straks je eigen tulband omdoet, welke kleding nomaden dragen en hoe je woestijnreizigers groet. In de middag kan je de markt van Zagora bezoeken en je tulband kopen voor de kamelensafari.
  photo

  Dag 4,Vertrek richting de Sahara

  Vanuit Zagora rijd je vanochtend in anderhalf uur naar het dorpje M'hamid waar je onze woestijngids en de kamelenkaravaan ontmoet. De gids helpt je met het stallen van je huurauto op een veilige plek. De kamelen worden opgezadeld en je krijgt je eigen kameel toegewezen voor de komende dagen. Je verlaat M'hamid en wandelt vandaag naar de hoge zandduin van Sidi Nouagi. Tip: Beklim de duin voor een uitzicht met de ondergaande zon. Je overnacht in je eigen nomadentent of buiten onder de sterren.
  photo

  Dag 5,Hoge zandduinen

  Je wordt wakker met de zon of de geur van het ontbijt. Het kamp wordt afgebroken en de kamelen opgezadeld. Vandaag wandel je naar de zandduin van Erg Borg en onderweg kom je langs oases, zandvlaktes en nomadendorpjes. Na de lunchpauze kan je een lekkere siësta houden en is het nog twee uur naar de plek waar de nomadententen worden opgezet. Beklim ook hier de hoge zandduinen voor een 360 graden panorama en zonsondergang. Bij terugkomst dineer je samen met de woestijngids rondom het kampvuur en wordt er vers brood gemaakt in het zand.
  photo

  Dag 6,Terug naar de bewoonde wereld

  De meeste reizigers voelen vandaag nog meer het ritme van het leven van de woestijn. Geen afleiding van mobiele telefoons en bezig zijn met de basiszaken van het nomadenleven. Vandaag wandel je met de kamelen terug naar M´hamid waar je halverwege de middag aankomt. Je neemt afscheid van de woestijngids en je kameel en pikt je huurauto weer op. Vanaf M' hamid rijd je naar Ouarzazate waar we een sfeervolle Riad met zwembad hebben gereserveerd.
  photo

  Dag 7,Afscheid van de woestijn

  Vanochtend na het ontbijt kan je de ochtend bij het zwembad ontspannen of de Kashba van Ouarzazate bezoeken. Ouarzazate is ook een goede plek om een souvenir te kopen. Je kan er ook voor kiezen al in de ochtend naar Marrakech rijden waar je dan begin van de middag aankomt en de huurauto weer inlevert. Je verblijft in een mooie Riad in de Medina en we kunnen je tips geven voor een hamam met massage. In de avond zijn er tal van restaurantjes te vinden rondom het plein.
  photo

  Dag 8,Marrakech en terugvlucht

  Als je vlucht pas later op de dag vertrekt kan je vanochtend een fietstocht door de Medina bijboeken. Je fietst door de koninklijke tuinen en langs de paleizen en komt langs de tombes van de zeven heiligen van Marrakech. Je kan ook een wandeling met een stadsgids maken en op bezoek gaan bij de ambachtslieden van Marrakech, In de ochtend zijn tevens bijna alle musea open. Je wordt een paar uur van te voren opgehaald bij de Riad en naar het vliegveld gebracht, waar je incheckt voor je vlucht.

  Reisdetails

  • Reisduur : 8 dagen
  • Beste seizoen : Eind september tot eind mei
  • Reissom vanaf: €595 p.p. o.b.v. 2 pers.
  • Toeslag : €95 p.p. feestdagen en schoolvakanties

  Inbegrepen bij deze reis

  5x overnachtingen in sfeervolle Riads en hotels, 3-daagse kamelensafari met 2x overnachtingen in eigen nomadentent inclusief volpension maaltijden, tussendoortjes en water, kampvuur en woestijngids, 6 dagen huurauto, retourtransfer van het vliegveld Marrakech naar je accommodatie

  020-2214178

  info@barrio-life.nl

  Recommend Tour Packages

  8 dagen start €575 p.p. o.b.v 2 pers.

  Rondreis Fes met nacht in Merzouga woestijn

  Offerte ontvangen

  2 dagen, 1 nacht start €119 p.p. o.b.v 2 pers.

  Overnachten in de woestijn bij Merzouga

  Offerte ontvangen

  7 dagen start €445 p.p. o.b.v. 2 pers.

  Rondreis Marrakech met nacht in de woestijn

  Offerte ontvangen

  4 dagen start €185 p.p. o.b.v. 2 pers.

  Draa Vallei reis in de Zagora oase

  Offerte ontvangen

  3 dagen start €329 p.p. o.b.v. 2 pers.

  Woestijn excursie per jeep naar Erg Chegaga

  Offerte ontvangen

  3 dagen start €279 p.p. o.b.v. 2 pers.

  Vrijwilligerswerk Marokko in woestijnoase

  Offerte ontvangen

  Wil je meer informatie?

  Via dit formulier kun je meer informatie vragen over een bepaalde reis. Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

  Sluiten

  Contact met onze reisspecialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Sluiten

  Contact met onze themareizen specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze themareizen specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Ontvang het Portugal landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Ontvang het Marokko landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Ontvang het Andalusië landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Contact met onze reisspecialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Contact met onze Andalusië specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat

  Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Waar wacht je op?

  5% korting

  + gratis toegang tot alle Landenboeken

  Dit is alleen voor reizigers die nog geen reisvoorstel hebben aangemaakt

  voor een reis naar jouw keuze

  Voorstel op maat

  Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

  Welk thema's

  spreken je aan?

  Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

  Contact met onze Portugal specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Contact met onze Marokko specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reisvoorstel op maat

  Sluiten

  How to Set a Daily Diet Plan?

  Subscribe to our daily newsletter.

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

  020-2214178

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Bedrijfsuitje op maat

  We hebben dit formulier alvast opgesteld, om je direct al een richtprijsofferte te kunnen sturen. Echter mocht de prijs in eerste instantie niet het belangrijkste zijn, kan je ons ook direct bellen op 020-2214178 om het e.e.a. toe te lichten of e-mailen op info@barrio-life.nl

  Sluiten

  Stel hier je vraag

  Leuk dat je interesse hebt in een van onze reizen. Wil je meer informatie, de reis aanpassen of heb je een andere vraag laat dan je gegevens achter. 

  Advies nodig?

  Loop je ergens tegen aan, heb je specifieke vragen of heb je advies nodig? Vul dan dit formulier in om contact op te nemen met onze specialist. Je krijgt een reactie binnen 2 werkdagen.

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

  Sluiten