cheap jerseyscheap nfl jerseyscheap mlb jerseyscheap jerseys
 Rondreis Marokko 14 dagen highlights met strand en woestijn

Booking for : Rondreis Marokko 14 dagen de mooiste highlights

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Rondreis Marokko 14 dagen de mooiste highlights

  • Vanuit Nederland vlieg je van Amsterdam direct op Casablanca en op het vliegveld hebben we een huurauto voor je klaarstaan
  • Tijdens deze Rondreis Marokko highlights ervaar je de magie van exotisch Marokko
  • Je verblijft in sprookjesachtige Riads centraal gelegen in de eeuwenoude Medina´s van de Marokkaanse Koningssteden

Reisinformatie

Rondreis Marokko 14 dagen langs de mooiste highlights

 

Tijdens deze Rondreis Marokko 14 dagen ervaar je de magie van exotisch Marokko. Je verblijft in sprookjesachtige Riads centraal gelegen in de eeuwenoude Medina´s van de Marokkaanse Koningssteden. De oude paleizen van de Sultan en de bruisende lokale markten zijn op loopafstand en restaurantjes met Tajine en Cous-Cous zijn overal te vinden. Daarna reis je per huurauto door het Atlas gebergte naar het zuiden van Marokko voor een nacht in de rode zandduinen. Je gaat op pad met de zeer gastvrije woestijnbevolking, en na een wandeling met de kamelen, ervaar je de fonkelende sterrenhemel tijdens het diner rondom het kampvuur. De tocht gaat verder langs de spectaculaire Todra en Dades kloven en via het beroemdste lemen kasteel (Kasbah) Ait Ben Haddou, Je vervolgt je weg naar Marrakech waar we een fietstocht hebben uitgestippeld op zoek naar de verborgen 7 tombes van de Medina. Je sluit af aan het strand bij Essaouira alvorens je de auto weer inlevert op het vliegveld van Casablanca.

Hoe zit deze rondreis Marokko 14 dagen in elkaar?

Vanuit Nederland vlieg je van Amsterdam direct op Casablanca en op het vliegveld hebben we een huurauto voor je klaarstaan. Je overnacht in Rabat, de hoofdstad van Marokko en tevens Koningsstad. De volgende dagen reis je verder naar de Koningssteden Meknes en Fes en kan je de Romeinse ruïnes van Volubilis bezoeken. Vanuit Fes reis je zuidwaarts richting de woestijn en overnacht je in Rissani om de dag erna per kameel door de woestijn te wandelen en te overnachten in een nomadentent. Verder zuidwaarts stop je bij de beroemde Dades vallei en de Kasbah Ait Ben Haddou en overnacht je in Ouarzazate. Je kruist de Atlas over en komt aan in de laatste Koningsstad Marrakech voor een fietstocht door de Medina. Vanaf Marrakech is het drie uur rijden naar het strand van Essaouira, waar je de reis afsluit. Op het vliegveld van Casablanca lever je de huurauto weer in.

Alleen de Koningssteden bezoeken per trein? Bekijk dan ook deze rondreis per trein van Tanger naar Marrakech. Korter highlights rondje maken per huurauto? Bekijk dan de Koningssteden rondreis met huurauto.

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

 

photo

Dag 1,Vlucht op Casablanca (een nacht)

Op het vliegveld van Casablanca staat er een huurauto voor je klaar en rijd je in een klein uurtje naar de Koningsstad Rabat. Je checkt hier in bij een guesthouse/Riad in het centrum op basis van logies en ontbijt. Deel van deze reis is ons uitgebreide routeboek, zelf door ons geschreven en boordevol bezoeksuggesties en informatie die je niet altijd in de reisboeken treft. Vanmiddag kan je acclimatiseren in de oude Medina van Rabat en een terrasje pakken met uitzicht op zee.
photo

Dag 2,De Koningsstad Rabat (een nacht)

Vandaag rijd je in 2-3 uur naar Meknes, de tweede Koningstad die je in deze reis aandoet. Je kan vandaag nog de gehele dag uittrekken om meer van Rabat te ontdekken. We kunnen voor deze ochtend ook een stadswandeling met gids bijboeken. Aangekomen in Meknes check je in voor één nacht in een sfeervol guesthouse/Riad in het centrum. Vandaag kan je met onze reisbescheiden op pad en Meknes gaan ontdekken. Het grote stadsplein Lahdim komt het meest tot leven aan einde van de middag en avond.
photo

Dag 3,Koningstad Meknes (twee nachten)

Vandaag rijd je in een uur naar Fes, het grotere broertje van Fes en de derde Koningstad van de reis. Meknes staat bekend om de stadsmuren, het koningspaleis, het mausoleum van Moulay Ismail en andere historische hoogtepunten. Liefhebbers van archeologie kunnen de Romeinse ruïnes van Volubilis bezoeken. In ons routeboek komen de opties allemaal langs en kan je je goed inlezen van te voren. Aangekomen in Fes check je in voor twee nachten in een guesthouse/Riad in het centrum.
photo

Dag 4,De grootste Medina van Marokko

Fes heeft de grootste Medina, ommuurde stad, van Marokko en is de culturele parel van het noorden. Vandaag heb je de gehele dag om de oude stad te ontdekken en te verdwalen in de kleine straatjes. We kunnen voor vandaag een wandeling met een stadsgids bijboeken, een leuke introductie tot de stad. Alsmede organiseren we 14 korte workshops zoals pottenbakken, hout bewerken, een Arabische les en buikdansen. Vanmiddag kun je de paleizen bezoeken bij Fes El Jdid.
photo

Dag 5,De Berberaapjes van Azrou (een nacht)

Vandaag verlaat je het noorden van Marokko en rijd je richting het zuiden van Marokko door het Atlas gebergte. Onderweg kan je stoppen bij het dorpje Ifrane wat Zwitser aandoet of een wandeling maken bij de bossen van Azrou waar Berberaapjes leven. Je overnacht vanavond in een B&B in de natuur bij het stadje Midelt. In de omgeving van Midelt zijn er ook een aantal kloven te bezichtigen.
photo

Dag 6,Een nacht in de woestijn van Merzouga

Je verlaat het gebied van de Koningsteden en de komende week verblijf je in de natuur. Je rijdt vandaag het Atlas gebergte in en je daalt af richting het zuiden van Marokko. Halverwege de middag ontmoet je de woestijngids waarmee je met kamelen een wandeling maakt naar het tentenkamp. Hier hebben we een eigen woestijntent voor je geboekt en het diner is vanavond inclusief. Je ziet de zonsondergang, er is een kampvuur in de avond en je kan de sterrenhemel bewonderen.
photo

Dag 7,Merzouga naar de Dades vallei (een nacht)

Het is een aanrader om vroeg op te staan en de zonsopgang te aanschouwen. Na het ontbijt wandel je terug met de kamelen of je gaat per jeep en haal je de auto op. In onze reisbescheiden tref je tips voor verschillende stops in de Dades vallei zoals bijvoorbeeld de bekende Todra kloof.  Vandaag verblijf je in een B&B in de omgeving van de Dades kloof.
photo

Dag 8,Het kasteel van Ait Ben Haddou (een nacht)

Vandaag rijd je naar het kasteel van Ait Ben Haddou (2,5 uur rijden). Je kan de ochtend gebruiken om de Dades per auto of wandelend te gaan verkennen. We kunnen tevens een wandeltocht met gids door de kloof bijboeken voor deze ochtend. Onderweg richting Ait Ben Haddou kan je de palmoase van Skoura en de filmstudio´s van de stad Ouarzazate bezoeken. Je checkt in bij een B&B voor één nacht.
photo

Dag 9,Van Ait Ben Haddou naar Marrakech

Vanuit Ait Benhaddou is het een kleine vier uur rijden door het Atlas gebergte naar Marrakech. In onze reisbescheiden komen we terug met tips voor het bezoeken van mooie watervallen. In Marrakech hebben we een sfeervol guesthouse/Riad gereserveerd in de oude stad. Bij aankomst kun je alvast het Djema Efna plein bezoeken en daar een leuk restaurantje uitzoeken.
photo

Dag 10,Fietstocht door Marrakech

Vandaag kan je Marrakech gaan ontdekken en de verschillende paleizen en monumenten bezoeken. Voor vandaag kunnen we een stadswandeling met gids, alsmede een fietstocht door de Medina toevoegen aan de reis. Zo krijg je meteen een goed beeld van de stad en kom je op de minder bezochte plekken. Wil je graag leren hoe je een tajine maakt? Vraag ons dan naar de Marokkaanse kookworkshop.
photo

Dag 11,Marrakech naar Essaouira

Vandaag rijd je in drie uur naar de kustplaats van Essaouira, waar je incheckt voor drie nachten, een stukje vakantie zo aan het einde van de rondreis. Vandaag kan je de nog de gehele ochtend en middag Marrakech verder ontdekken. We kunnen ook een ballonvaart met zonsopkomst voor je bijboeken. In Essaouira hebben we een sfeervolle B&B/guesthouse voor je gereserveerd.
photo

Dag 12,De stranden van Essaouira

Essaouira is een leuke kustplaats die wat Zuid-Frans aandoet en ideaal om te ontspannen na alle ervaringen. Geniet vandaag van een ontspannende dag op het brede zandstrand van Essaouira of op één van de mooie dakterrassen van de restaurants van Essaouira. De oude ommuurde stad van Essaouira met haar stadspoorten geeft een historisch tintje aan deze plek.
photo

Dag 13,Op pad naar de vismarkt

Voor vandaag kunnen we een wandeling met gids naar de vismarkt van Essaouira organiseren. Je koopt dan samen verse vis in en grilt de vis op een plek waar alleen de lokale bevolking komt. Een leuke lokale ervaring. Alsmede kunnen we voor de middag een zonsondergang wandeling toevoegen langs het strand met kamelen, inclusief kampvuur. In onze reisbescheiden tref je meer informatie over wat er toen is in Essaouira.
photo

Dag 14,Vlucht naar Nederland

Vandaag verlaat je Essaouira en rijd je naar Casablanca vliegveld waar je de auto weer inlevert en incheckt voor je vlucht. Zou je de reis graag willen verlengen of verkorten? We kunnen op verschillende plekken een extra dag toevoegen, alsmede kan je ook afsluiten bij een resort met zwembaden in Agadir. Informeer ons over je wensen en we passen de reis aan naar wens.

Reisdetails

  • Reisduur : 14 dagen
  • Beste seizoen : September t/m Juni
  • Reissom vanaf: €995 p.p o.b.v. 2 pers.
  • Toeslag : €550 p.p maximaal afhankelijk datum

Inbegrepen bij deze reis

Retourvlucht vanuit Nederland naar Casablanca, 12 nachten o.b.v. 1-2 sterren guesthouses en B&B o.b.v. van logies en ontbijt, 1 nacht in woestijntent inclusief diner en kamelenwandeling, huurauto (type Ford-Fiesta) all-risk verzekerd voor alle reisdagen, uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet Barrio Life routeboek, 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips, administratie- en boekingskosten

020-2214178

info@barrio-life.nl

Recommend Tour Packages

8 dagen start €425 p.p. o.b.v. 2 pers.

Culturele Rondreis Noord-Marokko

Offerte ontvangen

7 dagen start €635 p.p. o.b.v. van 4 personen

Rondreis Marrakech met kinderen en strand

Offerte ontvangen

10 dagen start €625 p.p. o.b.v. 2 pers.

Koningssteden Marokko rondreis per trein

Offerte ontvangen

8 dagen start €475 p.p o.b.v. 2 pers.

Rondreis Marokko Koningssteden huurauto

Offerte ontvangen

2 dagen start €169 p.p. o.b.v. 2 pers.

Koken in Marokko vanuit Spanje

Offerte ontvangen

5 dagen start €275 p.p. o.b.v. 2 pers.

Stedentrip Fes en Koningsstad Meknes

Offerte ontvangen

Wil je meer informatie?

Via dit formulier kun je meer informatie vragen over een bepaalde reis. Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

Sluiten

Contact met onze reisspecialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Waar kunnen we je mee helpen?

Sluiten

Contact met onze themareizen specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze themareizen specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Ontvang het Portugal landenboek

Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Ontvang het Marokko landenboek

Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Ontvang het Andalusië landenboek

Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Contact met onze reisspecialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat?

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Reis op maat?

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat?

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Andalusië specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Waar wacht je op?

5% korting

+ gratis toegang tot alle Landenboeken

Dit is alleen voor reizigers die nog geen reisvoorstel hebben aangemaakt

voor een reis naar jouw keuze

Voorstel op maat

Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

Welk thema's

spreken je aan?

Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

Contact met onze Portugal specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Marokko specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reisvoorstel op maat

Sluiten

How to Set a Daily Diet Plan?

Subscribe to our daily newsletter.

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

020-2214178

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Bedrijfsuitje op maat

We hebben dit formulier alvast opgesteld, om je direct al een richtprijsofferte te kunnen sturen. Echter mocht de prijs in eerste instantie niet het belangrijkste zijn, kan je ons ook direct bellen op 020-2214178 om het e.e.a. toe te lichten of e-mailen op info@barrio-life.nl

Sluiten

Stel hier je vraag

Leuk dat je interesse hebt in een van onze reizen. Wil je meer informatie, de reis aanpassen of heb je een andere vraag laat dan je gegevens achter. 

Advies nodig?

Loop je ergens tegen aan, heb je specifieke vragen of heb je advies nodig? Vul dan dit formulier in om contact op te nemen met onze specialist. Je krijgt een reactie binnen 2 werkdagen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

Sluiten