Booking for : Rondreis Andalusië: de grote steden per trein

Rondreis Andalusië: de grote steden per trein

Meer informatie

Reisinformatie

Rondreis Andalusië: de grote steden per trein

 

Rondreis Andalusië: de grote steden per trein. Reis in 8 dagen tussen de grote steden Sevilla, Córdoba en Granada en geniet van het uitzicht onderweg. De rondreis  is ideaal voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur en brengt je naar de mooiste steden van Spanje. Ontdek het rijke historisch verleden van Sevilla met de Katholieke achtergrond en de Arabische sfeer in Granada en Córdoba.

De reis van begin tot eindcordoba spanje andalusie

Vanuit Nederland vlieg je  van Amsterdam en Eindhoven direct op Sevilla. Bij aankomst wordt je opgehaald van het vliegveld waar je drie nachten verblijft. Op de vierde dag hebben we de treintickets voor je geregeld van Sevilla naar Córdoba en verblijf je in Córdoba voor twee nachten. Op de zesde dag reis je met onze treinkaartjes van Córdoba naar Granada en check je in voor twee nachten. Op achtste dag van de reis, reis je met onze bustickets naar Málaga en vlieg je terug naar Nederland.

Je overnacht in schone en nette 1-2 sterren stadspensions. De accommodaties zijn op basis van logies en soms ook al inclusief ontbijt. We kunnen ontbijt ook voor de gehele reis inclusief maken, alsmede de pensions en guesthouses omwisselen voor middenklasse 3-sterren hotels met zwembad of luxe 4&5-sterren accommodaties.

Bezoek je liever alleen één van de steden tijdens de korte stedentrip? Bekijk dan ook onze korte culturele bouwstenen Sevilla, Córdoba en Granada. We hebben ook Andalusië rondreizen van 2 weken, 3 weken en 4 weken! Neem contact op met onze Andalusië expert voor meer informatie of advies!

Onderstaand kan je op de routekaart van deze reis met het plusje en minnetje inzoomen en de route bekijken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

photo

Dag 1,Aankomst Sevilla

Bij aankomst op het vliegveld hebben we een taxi voor je klaar staan en voor de komende drie nachten verblijf je in een 1-2 sterren stadspension op basis van logies. Wist je dat Sevilla de plek is waar Colombus per schip de stad uitvoer richting Amerika? Wandel vandaag langs deze beroemde Guadalquivir rivier, steek één van de historische bruggen over en oriënteer je alvast verder in de stad. Tip: Je komt bij de rivier de 12de eeuwse Torro del Oro tegen en vindt uit waarom deze toren een begrip is voor de Sevillanen...
photo

Dag 2,Barrio de Santa Cruz

Barrio betekent (volks)buurt en Barrio de Santa Cruz is de beroemde historische wijk van de stad waar je o.a. het Alcazar koninklijke paleis vindt. Een ander paleis in Santa Cruz is het Casa de Pilatos. Dichtbij ligt de kathedraal en de Giralda toren. Tip: de stierenvechtarena, de Plaza de Toros is een waar icoon in Sevilla en een bezoek waard. Vraag ons om tips van adresjes van de meer lokale Flamenco voorstellingen, een mooi avondprogramma.
photo

Dag 3,Triana en Macarena

Huur vandaag een fiets en ga op ontdekkingstocht door de stad. Je fietst over de Isabel II brug de wijk Triana in, de ¨Jordaan¨ van Sevilla en de geboorteplaats van Flamenco. Bezoek de levendige Triana markt en de omliggende straten. Rijdt verder naar de wijk Macarena en zie het kleurrijk Sevilla terug in de klassieke gebouwen, de pleintjes en het straatleven. Tip: Mocht je in de zomer reizen dat zijn de historische musea met airconditioning een goede afkoelpauze.
photo

Dag 4,Van Sevilla naar Cordoba

Vandaag reis je met onze treintickets naar Córdoba waar je verblijft de komende twee nachten in een 1-2 sterren stadspension op basis van logies. Je waant je de komende dagen in een Moors-Andalusische wereld van kleine straatjes, witte huizen en Arabische architectuur. Tip: Wandel vandaag rond zondondergang naar de Guadalquivir rivier over de beroemde Romeinse brug, Puente Romano, en bewonder de verlichte stad vanaf het water.
photo

Dag 5,De Mezquita en de Juderia

Córdoba is honderden jaren Arabisch en Islamitisch geweest. De Mezquita was de oude Moorse moskee van de stad en is omgebouwd tot Katholieke kathedraal en een must voor liefhebbers van geschiedenis. Op een steenworp ligt de Juderia, de Joodse wijk van de stad met pittoreske pleintjes en huizen en de synagoge. We raden tot slot ook het Alcazar paleis aan. Tip: Kom je in het voorjaar? Dan wandel je door een frisse geur van de bloemenpatios.
photo

Dag 6,Córdoba - Granada

Vandaag reis je van Córdoba naar Granada, een reis die dwars door de olijfgaarden loopt. Geniet onderweg van het uitzicht op de kastelen en torens die hoog op de heuvels staan. Je verblijft de komende twee nachten in een 1-2 sterren stadspension op basis van logies in één van de historische wijken van de stad. Er is zeer veel te zien en te bezoeken in Granada en we raden aan een theehuis te bezoeken in de Albaicín wijk voor een eerste uitzicht over de stad en het Alhambra. Tip: Ga vanavond op pad met onze tapas bar tips.
photo

Dag 7,Het Alhambra en de Moren

Het Alhambra is het laatste overgebleven paleis van de Moren en een ware UNESCO highlight in Andalusië. We raden aan om een halve- of hele dag te plannen voor het bezoeken van de paleisgebouwen en omliggende tuinen. We kunnen je adviseren hoe je de kaartjes voor het Alhambra kan bestellen. Alsmede kunnen we een wandeling met gids en kaartjes bijboeken. Ontspan vanavond in een Arabisch hamam, toepasselijk om de Moorse dag mee af te sluiten.
photo

Dag 8,Sacremonte en Albaicín

Als je vlucht vandaag later op de dag vertrekt vanuit Sevilla of Málaga zullen we de bustickets later op de dag boeken en kan je een bezoek brengen aan de Sacromonte grotwoningen wijk. Verbeeld je in hoe je huis eruit zou zien in een grot en bezoek het museum. Albaicín is de Moorse wijk van Granada met pittoreske straatjes en kleine pleintjes, een Arabisch paleis en het archeologisch museum. In het centrum van Granada vindt je vooral veel kerken en de beroemde kathedraal van de stad.

Reisdetails

  • Reisduur : 8 dagen
  • Beste seizoen : Eind september tot begin juni
  • Reissom vanaf: €695 p.p. o.b.v. van 2 personen
  • Toeslag : €249 p.p. maximaal afhankelijk reisdatum

Inbegrepen bij deze reis

Retourvlucht vanuit Nederland naar Málaga inclusief ruimbaggage, 7 nachten in 1-2 sterren stadspensions op basis van logies (ontbijt bij te boeken), privétransfer van het vliegveld Sevilla naar Sevilla stad, treintickets tussen Sevilla-Cordoba, Cordoba-Granada en bustickets van Granada naar Malaga vliegveld

020-2214178

info@barrio-life.nl

Recommend Tour Packages

4 dagen start €199 p.p. o.b.v. 2 pers.

Citytrip Granada met culinaire activiteiten

Offerte ontvangen

4 dagen start €209 p.p. o.b.v. 2 pers.

Sevilla Citytrip Spaanse gastronomie

Offerte ontvangen

4 dagen start €185 p.p. o.b.v. 2 pers.

Gastronomische reis Cadiz

Offerte ontvangen

4 dagen start €195 p.p. o.b.v. 2 pers.

Actieve vakantie aan de Costa de la Luz

Offerte ontvangen

4 dagen start €135 p.p. o.b.v. 2 pers.

Beklim het koningspad Camino del Rey

Offerte ontvangen

4 dagen start €239 p.p o.b.v. 2 pers.

Actieve vakantie Sierra Nevada

Offerte ontvangen

Waar kunnen we je mee helpen?

Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

Sluiten

Contact formulier 

 

Stel direct je vraag!

Bedrijfsuitje op maat

Sluiten
Aanvraag reisvoorstel op maat

Stel hier je vraag

Leuk dat je interesse hebt in een van onze reizen. Wil je meer informatie, de reis aanpassen of heb je een andere vraag laat dan je gegevens achter. 

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Bedrijfsuitje op maat

We hebben dit formulier alvast opgesteld, om je direct al een richtprijsofferte te kunnen sturen. Echter mocht de prijs in eerste instantie niet het belangrijkste zijn, kan je ons ook direct bellen op 020-2214178 om het e.e.a. toe te lichten of e-mailen op info@barrio-life.nl

Sluiten

Offerte voor reisvoorstel op maat

We hebben dit formulier alvast opgesteld, om je direct al een vrijblijvende en voorlopige richtprijsofferte te kunnen sturen. Echter mocht de prijs in eerste instantie niet het belangrijkste zijn, kan je ons ook direct bellen op 020-2214178 om het e.e.a. toe te lichten of e-mailen op info@barrio-life.nl

Sluiten

Reisvoorstel op maat

Sluiten
Aanvraag reisvoorstel op maat

Voorstel op maat

Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

Ik wil een gratis activiteit

Laat je naam en je e-mail achter en ontvang een gratis activiteit tijdens je reis cadeau!

Bedrijfsuitje op maat

Sluiten
Aanvraag reisvoorstel op maat