cheap jerseyscheap nfl jerseyscheap mlb jerseyscheap jerseys
 Portugal treinrondreis met internationale trein vanuit Nederland

Booking for : Portugal treinrondreis vanuit Nederland

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Portugal treinrondreis vanuit Nederland

Reisinformatie

Portugal treinrondreis vanuit Nederland

 

Welkom op de reispagina van de 24-daagse Portugal treinrondreis vanuit Nederland. Deze reis neem je mee naar de hoogtepunten van Lissabon, Porto, Valenca en Madrid maar brengt je ook naar minder bekende steden zoals Evora, Sintra, Averio, Braga en Pinhao. Korter op pad of niet vanuit Nederland per trein, maar met het vliegtuig naar Lissabon? Bekijk hier onze overzichtspagina van al onze treinrondreizen door Portugal.

Deze 24-daagse Portugal treinrondreis vanuit Nederland. is een leuke en duurzame manier om Portugal te bezoeken en geschikt voor wie houdt van reizen per trein. Je vliegt namelijk niet vanuit Nederland naar Lissabon, maar reist meteen al vanuit Nederlands met goede hogesnelheidslijnen richting het zuiden.

Naast de steden geven we je alsmede suggesties van bij te boeken activiteiten (inclusief vervoer) om ook buiten de steden een andere hoogtepunten te bekijken. Echter, ben je op zoek naar verblijf buiten de steden? Dan raden we je aan hier op deze pagina onze fly-drives van drie- of vier weken door Portugal te bekijken.

antequera barrio life

Wat is er zo mooi aan deze reis?

Portugal heeft als zeevaarders land een lange historie als eerste land wat ontdekkingsreizigers de wereld in stuurde. De steden Lissabon en Porto staan bekend om hun historische stadscentra met prachtige kastelen, kloosters en kerken en hun ligging aan de rivier de Taag en de Douro. Braga is dé kerken stad van Portugal en staat op de UNESCO lijst, alsmede de derde stad van Portugal Coimbra met de beroemde Universiteit. Als je deze reis maakt, zal je genieten van de grote hoeveelheid monumenten en erfgoed dat te bezoeken is, maar ook de vriendelijke de gastvrije Portugese bevolking.

Hoe zit deze Portugal treinrondreis vanuit Nederland in elkaar?

Wij verzorgen voor alle treintickets van Nederland naar Portugal, onderweg in Portugal en weer terug naar Nederland. Uit en thuis. Verder boeken we de beste centraal gelegen en sfeervolle middenklasse stadshotels op basis van logies en ontbijt. Daarnaast zijn we onderscheidend in onze complete reisbescheiden, zelf door ons geschreven als echte Portugal specialist en de lokale tips die je reis nog vollediger maken.

Naast dit basispakket, zijn er meerdere activiteiten bij te reserveren, om ervoor te zorgen dat de plekken die je bezoekt nog boeiender worden. Zo kunnen we stadswandelingen met entreekaartjes en gids voor de mooiste monumenten reserveren. Maar is ook een leuke fietstocht door de stad, een wijnproeverij of een gondeltocht door Aveiro een van de opties.

Reis op maat?

Verblijf je graag een dag langer op een bepaalde plek of zou je deze reis willen aanpassen?
Als Portugal treinspecialist kunnen we eenvoudig deze reis aanpassen naar jullie wensen en adviseren we op basis van onze eigen ervaring.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Onderstaand kan je op de routekaart van deze reis met het plusje en minnetje inzoomen en de route bekijken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

 

photo

Dag 1,Per trein naar San Sebastian

Deze Portugal treinrondreis vanuit Nederland start vandaag met een mooie reisdag met eindpunt San Sebastiaan aan de Gol van Biskaje. Je reis met de ochtendtrein, Thalys, naar Parijs en je kan instappen op Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda. Op Parijs stap je over op de directe TGV naar Hedaye (Frans-Spaanse grens) waar je overstapt op de trein naar San Sebastiaan en daar rond 19:00 uur in de avond aankomt. We hebben een comfortabel hotel gereserveerd waar je vanaf het treinstation zo naar toe wandelt.
photo

Dag 2,Per nachttrein van San Sebastian naar Lissabon

Na het uitchecken kan je je bagage bij het hotel achterlaten en de gehele dag genieten van de oude stad van Sebastian, het strand en de lekkere tapas cultuur waar de stad beroemd om is. In onze reisbescheiden geven we je tips welke activiteiten je tijd geven om te bezoeken. Rond 19:00 uur check je in bij de nachttrein in je slaapcoupé. De trein is uitgerust met een mooie bar voor een goed diner en is van alle gemakken voorzien. Liever niet per nachttrein reizen? Vraag ons naar de opties.
photo

Dag 3,Aankomst op Lissabon

's Ochtends rond half acht komt de nachttrein aan in Lissabon en halen we je per privé transfer op van het treinstation en brengen je naar het hotel. Je verblijft hier voor drie nachten in een comfortabel hotel inclusief ontbijt in het oude centrum van Lissabon. Na het inchecken heb je de rest van de dag- en de komende twee dagen alle tijd om Lissabon op een gemakkelijk tempo te gaan ontdekken. In onze uitgebreide reisbescheiden tref je volop praktische informatie om je bezoek zo leuk mogelijk te maken.
photo

Dag 4,Het Sao Jorge kasteel en het klooster Dos Jeronimos

Lissabon staat alom bekend om het mooie erfgoed uit de Katholieke tijd en de periode van de ontdekkingsreizigers met als beroemdheid binnen Portugal, Vasco de Gama. De meest bezochte monumenten zijn het kasteel Sao Jorge en het klooster Dos Jeronimos. Bezoek je deze monumenten graag met een gids? Je kan een begeleid bezoek inclusief entreeticket voor het klooster bij je boeking mee reserveren. In onze uitgebreide reisbescheiden tref je ook tips, door ons geschreven als Portugal specialist.
photo

Dag 5,Culinair E-bike tocht door de stad en boottocht over de Taag

Lissabon stad is verspreid over zeven heuvels en heeft steile beklimmingen midden in de stad. Gezien de monumenten niet allemaal bij elkaar liggen, hebben we als oplossing een fietstocht per e-bike om bij te boeken voor deze dag. Een halve dag op pad met een gids en onderweg maak je culinaire stops bij leuke plekjes. Tegen het einde van de middag kunnen we een zonsondergang boottocht over de rivier de Taag bijboeken. Je geniet dan van het uitzicht op de beroemde rode brug en de uitzichten over het historisch centrum.
photo

Dag 6,Per trein van Lissabon naar Évora

Na het ontbijt check je uit en begeef je je naar het treinstation van Lissabon. Met onze treinkaartjes reis je van Lissabon in de in anderhalf uur naar Évora. Een mooie reis door het binnenland van Portugal en de Alentejo streek. Bij aankomst op het treinstation van Évora begeef je je naar het stadshotel in het centrum. Het hotel is op basis van logies en ontbijt en je verblijf hier twee nachten. Na het inchecken heb je de rest van de dag en morgen volop de tijd om Evora te gaan ontdekken.
photo

Dag 7,UNESCO stad Évora

Évora staat bekend als UNESCO stad met haar Romeinse- en Arabische invloeden. De bekendste bouwwerken zijn de Romeinse tempel en het aquaduct en de kerk met de menselijke schedels. Verder heeft Évora andere mooi bezienswaardigheden die we in onze reisbescheiden verder toelichten. Évora bezoeken met stadsgids? We kunnen een bezoek met gids voor je bijboeken voor deze dag, alsmede een bezoek met gids aan de wijnbodega's of Megalieten stenen in de omgeving.
photo

Dag 8,Per trein van Évora naar Sintra

Na het ontbijt check je uit en begeef je je naar het treinstation van Évora. Met onze treintickets reis je van Évora in een paar uur naar Sintra. Bij aankomst op het treinstation van Sintra wandel je naar het stadshotel in het centrum van het dorpje. Het hotel is op basis van logies en ontbijt en je verblijf hier twee nachten. Na het inchecken heb je de rest van de middag en morgen de tijd om de paleizen van Sintra te bezoeken.
photo

Dag 9,De paleizen van Sintra

Sintra staat bekend om de kleurrijke (buiten)paleizen en prachtige parken. Bezoek je de paleizen met entreekaartjes graag met gids? Informeer ons over je wensen en dan boeken we een halve- of gehele dagtocht door Sintra. Echter kan je vandaag ook het natuurpark Sintra-Cascais bezoeken. Graag fietsen of wandelen? Er is begeleide fiets- en wandeltocht te boeken voor vandaag inclusief vervoer en gids. We informeer je in detail met praktische bezoektips in onze reisbescheiden.
photo

Dag 10,Per trein van Sintra naar Óbidos

Na het ontbijt check je uit en halverwege de ochtend hebben we een privé transfer klaar staan die je naar het treinstation brengt. Je reist per stoptrein noordwaarts in twee uur naar het beroemde kastelen stadje Obidos. Bij aankomst op het pittoreske treinstation van Obidos wandel je naar het hotel bij de oude kasteelmuren. Het hotel is op basis van logies en ontbijt en je verblijf hier voor één nacht. Vanmiddag kan je met onze tips al een verkenningswandeling maken door Obidos.
photo

Dag 11,Per trein van Óbidos naar Coimbra

Na het ontbijt checkt je uit en heb je de gehele ochtend en middag om nog meer van Obidos te zien. Houd je van historie? We organiseren ook een wandeling met een gids door Obidos. Halverwege de middag wandel je terug naar het treinstation en reis je verder met onze treintickets naar Coimbra stad. Bij aankomst op het treinstation van Coimbra beweeg je je naar het hotel. Het hotel is op basis van logies en ontbijt en je verblijf hier weer voor twee nachten.
photo

Dag 12,De universiteit van Coimbra

Coïmbra staat bekend als de oude hoofdstad van Portugal en haar intellectuele gedachtengoed. De universiteit van Coimbra is hier als bekendste monument het voorbeeld van. Voor vandaag kunnen we een bezoek met stadsgids en entreeticket voor je boeken om zo de universiteit op de beste manier te bezoeken. Voor vanavond kunnen we ook een Fado concert voor je reserverem. In onze uitgebreide reisbescheiden tref je praktische informatie om je bezoek zo compleet mogelijk te maken.
photo

Dag 13,Per trein van Coimbra naar Aveiro

Na het ontbijt check je uit en begeef je je naar het treinstation van Coimbra. Met onze treintickets reis je in een uur naar Aveiro. Het hotel is op basis van logies en ontbijt en je verblijft voor één nacht. Aveiro staat bekend als het Portugese ¨Venetië¨. De kanalen van de stad en de Moliceiro gondelboten maken het beeld compleet. Voor vanmiddag kunnen we een tocht per gondel voor je boeken voor deze ochtend, alsmede een wandeling met gids door het oude centrum.
photo

Dag 14,Per trein van Aveiro naar de Douro streek

Je checkt uit en wandelt naar het treinstation van Aveiro. Met onze treinkaartjes reis je diep de Douro wijnstreek in op de mooiste treinreis van deze reis inclusief boemeltrein. Aangekomen op het treinstation van Pinhao beweeg je je naar de B&B met ontbijt die we hier voor je hebben gereserveerd voor twee nachten.
photo

Dag 15,Boottocht over de Douro en wijnproeverij

De Douro-vallei staat bekend om de druivenvelden en klassieke wijnbodega's, gelegen in een prachtige natuuromgeving. Voor vandaag kunnen we een boottocht inclusief glas wijn voor je organiseren over de Douro rivier. Alsmede een echte wijnexcursie inclusief vervoer en het bezoek met gids aan een aantal bijzondere wijnbodega's in de omgeving van Pinhao. De Douro per trein naar het eindpunt nemen? We vertellen je er graag meer over.
photo

Dag 16,Per trein van Pinhao naar Porto

Je checkt uit en beweegt jezelf terug naar het mooie met Portugese tegels ingelegde treinstation (één van de mooiste van Portugal). Je reist met onze treinkaartjes naar de parel van Noord-Portugal, Porto stad. Aangekomen op het treinstation beweeg je je naar het stadshotel en check je in voor twee nachten. wandel je terug naar het treinstation van Aveiro. Je hebt vanmiddag en morgen de gehele dag om te genieten van al onze suggesties en tips voor de omgeving.
photo

Dag 17,De Portbodega´s van Gaia

Porto staat bekend om de mooie ligging aan de Douro rivier en de Portwijn die hier wordt gemaakt. De meest bezochte monumenten zijn de kathedraal, de kerken en het treinstation van Sao Bento met de Portugese tegels aan de muur. Een bezoek met stadsgids en entreetickets voor de monumenten is bij je boeking mee te boeken, alsmede een bezoek met gids aan de mooie Portbodega's. Houd je van lekker eten? Voor vanmiddag is er ook een fingerfoodwandeling met gids bij te boeken of een kookworkshop met Portugese recepten.
photo

Dag 18,Per trein van Porto naar Braga

Je checkt uit en beweegt jezelf naar het treinstation van Porto. Met onze treinkaartjes reis je in een uur naar de UNESCO stad Braga. Je verblijft hier voor twee nachten in het centrum van Braga in een comfortabel stadshotel inclusief ontbijt. Na het inchecken heb je de rest van de dag en de van morgen de tijd om Braga op een gemakkelijk tempo te gaan ontdekken. In onze uitgebreide reisbescheiden tref je volop informatie om je bezoek zo leuk mogelijk te maken.
photo

Dag 19,Excursie naar Guimareas

De stad Braga staat bekend om haar prachtige kathedraal en het grote aantal kerken. We kunnen deze ochtend een wandeling met stadsgids en tickets bijboeken. De kleinere zusterstad van Braga is Guimareas en ligt op een klein half uur van Braga. Vanmiddag kan je een uitstapje maken naar deze stad en het kasteel en het mooie stadscentrum bezoeken. Ook dit is bij te reserveren inclusief vervoer heen en terug en gids. In onze reisbescheiden tref je handige tips voor een bezoek.
photo

Dag 20,Per trein van Braga naar Valenca

Na het ontbijt check je uit en wandel je naar het treinstation. Met onze treintickets reis je in twee uur van Braga naar Valenca. Bij aankomst op het treinstation van Valenca begeef je je gemakkelijk naar het stadshotel in het centrum van deze vestingstad. Het hotel is op basis van logies en ontbijt en je verblijft hier twee nachten. Na het inchecken heb je de rest van de middag en morgen om Valenca en de omgeving te ontdekken.
photo

Dag 21,Vestingstad Valenca op de Spaanse grens

Valenca staat bekend om het prachtige overgebleven oude centrum als oude vesting. De stadsmuren met uitzicht op de rivier, de kerken en de pleinen, maken het een fijne plek voor een ontdekkingstocht. Houd je van wandelen? Er loopt een mooi wandelpad langs de rivier. We kunnen je naar Moncao brengen (andere vestingstad) en dan wandel je in drie uur terug langs de rivier naar Valenca.
photo

Dag 22,Per trein van Valenca naar Madrid

Na het ontbijt check je uit en begeef je je naar het treinstation van Valenca om in ander half uur de Spaanse stad Vigo te reizen met de Celta trein. Bij aankomst heb je tot halverwege de middag om Vigo te ontdekken en geven we je tips waar je tijdelijk je bagage kan stallen. Je neemt de trein van Vigo naar Madrid en komt daar einde van de avond aan in Madrid waar we je ophalen van het station en naar het hotel brengen. Hier hebben we een hotel geboekt voor twee nachten en je kan morgen de gehele dag erop uit trekken om het centrum van Madrid te bezoeken. Liever per nachttrein naar Spanje en geen verblijf overdag in Madrid? Geef het ons door.
photo

Dag 23,Plaza del Sol en Plaza Espana

Madrid staat bekend om Gran Via, de grote hoofdstraat die door de stad voert, alsmede de mooie musea, het Retiro stadspark en de Plaza’s, de pleinen. Vandaag kan je per metro makkelijk vanuit het hotel naar het centrum reizen en geven we je tips over de leukste bezienswaardigheden. Bezoek je Madrid graag met een stadsgids? We helpen je graag verder met een georganiseerd bezoek aan de stad.
photo

Dag 24,Per trein van Madrid naar Nederland

Vandaag reis je van Madrid naar Nederland (Breda, Rotterdam, Schiphol of Amsterdam). De reis begint in de ochtend met de hogesnelheidstrein naar Barcelona. Op Barcelona stap je over op de TGV naar Parijs en in Parijs stap je over op de Thalys naar Nederland. Een bijzondere reis van midden Spanje naar Nederland en een reis om niet te vergeten
Tijdens deze reis overnacht je in 12 steden. De accommodaties per stad staan hieronder beschreven op volgorde van de reis.

Inclusief en exclusief

Inclusief
 • Internationale treinreizen en alle treintickets binnen Portugal
 • 23 overnachtingen in 2-3 sterren hotels en B&B’s op basis van logies en ontbijt
 • Uitgebreide reisbescheiden pakket met compleet routeboek
 • 24/7 bereikbaarheid via telefoon en Whatsapp voor tips tijdens de reis
Exclusief
 • Lunch en diner´s
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien, souvenirs en persoonlijke uitgaven

Accommodaties voor deze reis

De hotels en B&B’s die wij aanbieden in zijn allemaal gelegen in of nabij het centrum en soms in een landelijke omgeving. Het uiterlijk van de gebouwen is soms modern en soms karakteristiek. De kamers van de accommodaties zijn fris, comfortabel en modern of authentiek. Daarnaast hebben alle kamers een eigen badkamer op de kamer. Onderstaande foto's en beschrijvingen van de accommodaties kunnen afhankelijk van de periode van je reis iets afwijken.

Dag 1-2: San Sebastian – Hotel – 2-3 sterren

De eerste stop van deze reis is het Spaanse San Sebastian. Je verblijft hier in een hotel gelegen in het stadscentrum. De kamers zijn fris en comfortabel ingericht in moderne stijl. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer op de kamer. Binnen het hotel kun je gebruik maken van de algemene lounge. De tweede nacht overnacht je in de nachttrein onderweg naar Lissabon.

Dag 3-5: Lissabon - Hotel – 2-3 sterren

Je verblijf in het stadscentrum van Lissabon, op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden. Het hotel is gelegen in een sfeervol Zuid Europees gebouw. De kamers zijn fris en modern ingericht met eigen badkamer. In het hotel is een algemene zithoek aanwezig waarvan gebruik kan worden gemaakt.

Dag 6-7: Évora - Hotel – 2-3 sterren

De volgende bestemming is Évora, je verblijft hier in het toeristische centrum van de stad. Het hotel is gelegen in een sfeervolle en modern gebouw met soms een historisch tintje. De kamers zijn mooi ingericht vaak met uitzicht op een leuk straatje. Iedere kamer heeft een privé-badkamer op de kamer. Daarnaast is er ook een algemene lounge waar je gebruik van kunt maken.

Dag 8-9: Sintra – B&B – 2-3 sterren

Je verblijft in het toeristische stadscentrum van Sintra. Het hotel is gevestigd in een sfeervol gebouw met landelijke uitstraling. De kamers zijn comfortabel en degelijk ingericht met soms een moderne en soms een klassiekere stijl, iedere kamer beschikt over een eigen badkamer. In het hotel is een algemene zithoek aanwezig waar je gebruik van kan maken, daarnaast is er ook een terras.

Dag 10: Obidos – Hotel of B&B – 2-3 sterren

Je verblijft in het centrum van het middeleeuwse stadje Obidos. Het hotel of B&B is gelegen in een authentiek gebouw met karakteristieke trekken. De kamers zijn comfortabel en degelijk ingericht met op iedere kamer een eigen badkamer. In de accommodatie is een algemene zithoek aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden. Daarnaast is er ook een terras aanwezig en soms ook een zwembad.

Dag 11-12: CoïmbraB&B – 2-3 sterren

Je verblijft in het stadscentrum van Coïmbra. De accommodatie is gelegen in een karakteristiek gebouw met Zuid Europese architectuur. De kamers zijn modern, fris en comfortabel ingericht. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. Daarnaast is er een terras aanwezig bij de accommodatie.

Dag 13: Aveiro – Hotel – 2-3 sterren

Je verblijft in de levendige stad van Aveiro, aan de rand van het centrum. Het hotel is gevestigd in een modern gebouw met traditionele stijl. De kamers zijn modern ingericht met fijne en comfortabele faciliteiten. Iedere kamer beschikt over een privé-badkamer. Er zijn een aantal algemene faciliteiten waar je gebruik van kan maken, zo zijn er in het hotel een restaurant en bar. Buiten kun je op het terras zitten.

Dag 14-15: PinhãoB&B – 2-3 sterren

Je verblijf in de landelijke omgeving van Pinhão, in het hart van de Douro regio. De B&B is gelegen in een karakteristiek landhuis. De kamers zijn fris en comfortabel ingericht, soms met een moderne en soms met een authentieke stijl. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer. Daarnaast is er in de B&B een algemene zithoek aanwezig, en een buitenterras.

Dag 16-17: Porto – Hotel – 2-3 sterren

Je verblijft in het stadscentrum van Porto met verschillende bezienswaardigheden op loopafstand. Het hotel is gevestigd in een modern gebouw. De kamers zijn fris en comfortabel ingericht in moderne stijl. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer op de kamer. Daarnaast is er een algemene zithoek in het hotel waar je gebruik van kan maken.

Dag 18-19: Braga – Hotel – 2-3 sterren

De eerste stop van deze reis is Braga, je verblijft hier in het centrum op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden. Het hotel gevestigd in een karakteristiek gebouw. De kamers zijn mooi en fris ingericht, met ieder een privé-badkamer. In het hotel kun je gebruik maken van de algemene lounge, het restaurant en de bar.

Dag 20-21: Valença – Hotel– 2-3 sterren

Je verblijft in het stadscentrum van Valença. Het hotel is gelegen in een modern gebouw. De kamers zijn fris en ruim met een authentieke stijl, op iedere kamer is er een eigen badkamer aanwezig. In het hotel is een algemene zithoek waar je gebruik van kan maken.

Dag 22-23: Madrid – Hotel– 2-3 sterren

De laatste bestemming is Madrid, het verblijft hier in het centrum. Het hotel is gelegen in een modern gebouw. De kamers zijn ruim en modern ingericht met iedere een eigen badkamer op de kamer. Binnen het hotel kun je gebruik maken van de algemene lounge.
Bij deze treinrondreis zitten de treintickets inbegrepen. Op dag 1 reis je met de trein van Nederland naar San Sebastian. Op dag 2 reis je van San Sebastian naar Lissabon met de nachttrein. Op dag 5 reis je met de trein van Lissabon naar Évora. Op dag 7 reis je met de trein van Évora naar Sintra. Op dag 9 reis je met de trein van Sintra naar Obidos. Op dag 10 reis je met de trein van Obidos naar Coïmbra. Op dag 12 reis je met de trein van Coïmbra naar Aveiro. Op dag 13 reis je met de trein van Aveiro naar Pinhão. Op dag 15 reis je met de trein van Pinhão naar Porto. Op dag 17 reis je met de trein van Porto naar Braga. Op dag 19 reis je met de trein van Braga naar Valença. Op dag 21 reis je met de trein van Valenç naar Madrid.  En als laatst reis je op dag 24 met de trein van Madrid naar Nederland.

Reisdetails

 • Reisduur : 24 dagen
 • Beste seizoen : September t/m Juni
 • Reissom vanaf: €1875 p.p. o.b.v. 2 personen
 • Toeslag : €445 p.p. maximaal afhankelijk reisdatum

Inbegrepen bij deze reis

Internationale treinreizen op basis van hogesnelheidslijnen en alle treintickets binnen Portugal, 23 nachten in 2-3 sterren sfeervolle stadshotels op basis van logies en ontbijt, privé transfers op basis van het dagprogramma, uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet routeboek, 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips, administratie- en boekingskosten.

020-2214178

info@barrio-life.nl

Recommend Tour Packages

Wil je meer informatie?

Via dit formulier kun je meer informatie vragen over een bepaalde reis. Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

Sluiten

Contact met onze reisspecialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Waar kunnen we je mee helpen?

Sluiten

Contact met onze themareizen specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze themareizen specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Ontvang het Portugal landenboek

Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Ontvang het Marokko landenboek

Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Ontvang het Andalusië landenboek

Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Contact met onze reisspecialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat?

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Reis op maat?

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat?

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Andalusië specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Waar wacht je op?

5% korting

+ gratis toegang tot alle Landenboeken

Dit is alleen voor reizigers die nog geen reisvoorstel hebben aangemaakt

voor een reis naar jouw keuze

Voorstel op maat

Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

Welk thema's

spreken je aan?

Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

Contact met onze Portugal specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Marokko specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reisvoorstel op maat

Sluiten

How to Set a Daily Diet Plan?

Subscribe to our daily newsletter.

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

020-2214178

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Bedrijfsuitje op maat

We hebben dit formulier alvast opgesteld, om je direct al een richtprijsofferte te kunnen sturen. Echter mocht de prijs in eerste instantie niet het belangrijkste zijn, kan je ons ook direct bellen op 020-2214178 om het e.e.a. toe te lichten of e-mailen op info@barrio-life.nl

Sluiten

Stel hier je vraag

Leuk dat je interesse hebt in een van onze reizen. Wil je meer informatie, de reis aanpassen of heb je een andere vraag laat dan je gegevens achter.