Booking for : Paradores rondreis Andalusië de Moorse route van Zuid-Spanje

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Paradores rondreis Andalusië de Moorse route van Zuid-Spanje

 • Een totaal geregelde reis door Andalusië inclusief een retourvlucht, huurauto all-risk verzekerd, sfeervolle en luxe overnachtingen in Paradores hotels en onze uitgebreide reisbeschrijving met lokale tips en activiteiten.
 • Bezoek een van de mooiste steden van Andalusië op daarbij luxueuze overnachtingen.
 • Een reisvakantie met een gebalanceerde combinatie tussen cultuur, luxe, activiteiten en rust.

Reisinformatie

Paradores rondreis Andalusië de Moorse route van Zuid-Spanje

Welkom op de reizenpagina van 8-daagse Paradores Rondreis. Deze Paradores rondreis bestaat uit de hoogtepunten van Oost-Andalusië, met daarin de steden zoalsCórdoba en Granada. Maar ook minder bekende culturele parels zoals Antequera, Jaén, Ubeda en Baeza.

Deze 8-daagse Paradores Rondreis neemt je mee op een fascinerende reis langs het erfgoed van het oosten van Andalusië. De reis is ideaal voor liefhebbers van oude steden en monumenten, waarbij alle overnachtingen van deze reis ook Paradores (klassieke hotels) plaatsvinden. Ook bieden wij andere luxe- en paradosesreizen in Andalusië aan. Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.

Wat is er zo mooi aan deze reis?

Andalusië heeft een rijke en lange historie waarbij Romeinse, Moorse, Katholieke en Barokke bouwstijlen zich afwisselen. De reis verloopt door de provincies Málaga, Córdoba, Jaén en Granada, het gebied met de nadruk op de Moorse-Arabische bouwstijl. Het verblijf in de Paradores maakt dat je reiservaring niet alleen overdag te beleven is, maar je dineert en overnacht ook op historische plaatsen. Het zijn niet alleen het Alhambra paleis en de Mezquita moskee die de reis zijn charme geven, maar ook de olijfboomgaarden, de Renaissance kerken in Jaéne en de culinaire stops die we je graag aanbevelen.

Hoe zit deze Paradores Rondreis de Moorse route van Andalusië in elkaar?

Wij verzorgen de retourvlucht, de huurauto allrisk verzekerd, alle overnachtingen in Paradores op basis van logies en ontbijt (diner is bij te boeken). Daarnaast zijn we onderscheidend in onze uitgebreide reisbescheiden, zelf door ons geschreven als echte Andalusië specialist en de lokale tips die je reis nog specialer maken.

Naast dit basispakket, zijn er een aantal interessante activiteiten optioneel bij te boeken. We helpen je hierbij om de reis zo compleet mogelijk te maken. Zo kunnen we een bezoek met gids en entreekaartje voor de Mezquita en het Alhambra bijboeken. Echter kunnen we ook een flamencovoorstelling, hamambezoek en een stadswandeling met gids bijboeken.

De reis van begin tot einde 

 • Vlucht vanuit Nederland naar Málaga
 • 1 nacht in Antequera
 • 2 nachten in Córdoba
 • 1 nacht in Ubeda
 • 1 nacht in Jaén
 • 2 nachten in Granada
 • Vlucht vanuit Málaga naar Nederland

Reis op maat?

Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van GGTO garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van GGTO garant. Onderstaand kan je op de routekaart van deze reis met het plusje en minnetje inzoomen en de route bekijken.

Beoordelingen en keurmerken Barrio Life

Reisorakel                               Rondreis.nl                      Trustpilot

          

Neem contact met ons op

 

photo

Dag 1,Vliegen op Málaga en rijden naar

Deze Paradores Rondreis start met een directe vlucht van Nederland naar het vliegveld van Málaga. Hier hebben we de huurauto klaar staan op het vliegveld en rijd je in een klein uur naar de Parador van Antequera. Je verblijft hier voor een nacht en het verblijf is op basis van logies en ontbijt. Na het inchecken heb je de rest van de dag om Antequera in rustig tempo te ontdekken. Voor vanavond is ook het diner bij te boeken.
photo

De Parador van Antequera,

De Parador van Antequera is prachtig gelegen op een heuvel boven de stad. Het heeft uitzicht op het El Torcal gebergte en biedt een zwembad en een grote tuin. De kamers hebben allemaal uitzicht op de tuin. De Parador heeft een restaurant en ontbijtbuffet. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Parkeren is hier mogelijk direct bij het terrein en een ideale plek voor de eerste nacht.
photo

Dag 2,Het Alcazar en rijden naar Córdoba

Na ontbijt check je uit en heb je de mogelijkheid om meer van Antequera te zien. Antequera staat bekend om de hunebedden, het Alcazar, de kerken en de musea. We kunnen voor deze ochtend een interessante stadswandeling met gids bijboeken. Houd je van natuur? Een wandeling met gids door het El Torcal natuurpark is ook mogelijk. In de middag rijd je naar de Parador van Córdoba stad waar je incheckt voor een verblijf van twee nachten op basis van logies en ontbijt.
photo

De Parador van Córdoba,

Deze Parador van Córdoba is gelegen op de plek van de ruïnes van het zomerpaleis van een Moorse heerser van Córdoba. De Parador ligt op een heuvel en kijkt uit op de stad en wordt omringd door een grote tuin met een zwembad. Interessant is dat de palmbomen hier de oudste zijn van Europa. De Parador heeft een restaurant en ontbijtbuffet. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Parkeren is hier mogelijk direct bij het terrein.
photo

Dag 3,De Mezquita en de Juderia

Córdoba is bekend om de Moorse achtergrond en de roemrijke historie als rijke stad van Europa. De meest bekende monumenten zijn de Mezquita moskee en de Judería wijk. Bezoek je de Mezquita graag met een gids? Je kan een begeleid bezoek inclusief entreeticket voor de Mezquita bij je boeking mee reserveren. Een bezoek brengen aan de Medina Azahara (ruïnes buiten Córdoba)? Ook deze excursie kan je bijboeken met gids of per fiets!
photo

Dag 4,Rijden naar de UNESCO stad Úbeda

Na het ontbijt check je uit en kan je deze ochtend nog gebruiken om meer van Córdoba te zien. In onze uitgebreide reisbescheiden tref je ook tips, door ons geschreven als Andalusië specialist. Vanuit Córdoba rijd je in anderhalf uur door de olijvenstreek van de provincie Jaén naar historisch stadje Úbeda. Bij aankomst check je in bij de Parador van Ubeda op basis van logies en ontbijt. Na het inchecken heb je de rest van de dag om Úbeda te bezoeken.
photo

Dag 5,Rijden naar de Jaén via Baena

Na het ontbijt check je uit en rijd je in een klein uur naar Jaén, maar raden we aan de ochtend te gebruiken om een stop te maken in Baeza. De twee zusterstadjes Ubeda en Baeza staan bekend om hun UNESCO kastelen en Renaissance bouwstijl. Actief bezig zijn? We kunnen een fiets klaarzetten en dan fiets je van Ubeda naar Baeza (8 kilometer) om te genieten van het oude centrum en het kasteel. Bij aankomst in Jaén check je in bij de Parador van Jaén op basis van logies en ontbijt.
photo

De Parador van Jaén,

De Parador van Jaén ligt prachtig hoog op een heuvel naast het oude kasteel met uitzicht op de stad, de kathedraal en de bergen. Parkeren kan makkelijk naast het kasteel en de Parador geeft een gevoel van de Middeleeuwen met mooie kasteelkamers en algemene ruimtes. De Parador heeft een restaurant met ontbijtbuffet en een sfeervol restaurant voor het diner. De kamers zijn sfeervol ingericht en er zijn speciale kamers waar beroemde personen hebben overnacht.
photo

Dag 6 ,Rijden naar de Jaén via Baena

Na het ontbijt check je uit en kan je Jaén in de ochtend bezoeken. Jaén staat bekend om enerzijds de grote hoeveelheid olijfolie die in de streek wordt geproduceerd, alsmede de Moorse historie. De mooie bouwwerken zijn het kasteel naast de Parador, de kathedraal beneden in de stad en het museum met opgravingen uit de oude tijd. In een uur rijd je van Jaén naar Granada en check je in bij de Parador van Granada op het Alhambra terrein. Je verblijft hier twee nachten op basis van logies en ontbijt.
photo

De Parador van Granada,

De Parador van Granada ligt binnen het beroemde Alhambra complex en is een oud klooster wat gebouwd is op de Moorse overblijfselen. Parkeren kan makkelijk bij de Parador en het is de perfecte afsluiting van deze reis, als één van de uniekste Paradores van Spanje. De Parador heeft een restaurant met ontbijtbuffet en een sfeervol restaurant voor het diner, maar ook een mooi buitenterras om het Alhambra te bekijken. De kamers zijn comfortabel en luxe ingericht.
photo

Dag 7,Het Alhambra paleis

Granada staat bekend om de Moorse gebouwen en de ligging aan het Sierra Nevada gebergte. De meest bekende monumenten zijn het Alhambra paleis en de wijk Albaicin op zich. Bezoek je het Alhambra graag met een gids (aanrader)? We kunnen een bezoek inclusief entreekaartjes voor je reserveren voor deze dag. Alsmede kunnen we voor vandaag een bezoek aan een luxe Hamam (badhuis) reserveren om de reis in ontspanning af te sluiten. We komen in onze reisbescheiden terug met praktische informatie over een bezoek aan de stad.
photo

Dag 8,Vlucht terug naar Nederland

Op de laatste dag van de reis staat de terugvlucht gepland naar Nederland. Je checkt uit bij de Parador en in een kleine rijd je van Granada naar het vliegveld Málaga. Op het vliegveld lever je de huurauto in. check je in en vlieg je terug naar Nederland. Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.
Tijdens deze reis overnacht je in vijf steden. De accommodaties per stad staan hieronder beschreven op volgorde van de reis. Heb je voorkeur voor een ander type accommodatie, geef dan hier je wensen door.

Inclusief en exclusief

Inclusief
 • Retourvlucht van Nederland naar Málaga inclusief 10 KG handbagage 15 KG ruimbagage
 • 7 overnachtingen met tweepersoonskamer in genoemde Paradores op basis van logies en ontbijt
 • Huurauto all-risk verzekerd voor alle reisdagen
 • Uitgebreide reisbescheiden pakket met compleet routeboek
 • 24/7 bereikbaarheid via telefoon en WhatsApp voor tips tijdens de reis
 • Administratiekosten (€20 per boeking) en boekingskosten (€25 per persoon)
Exclusief
 • Lunch en diner
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien, souvenirs en persoonlijke uitgaven
 • Toeristenbelasting
 

Accommodaties voor deze reis

De Paradores die wij aanbieden in Antequera, Córdoba, Ubeda, Jaén en Granada zijn allemaal gelegen in het centrum. Het uiterlijk van de gebouwen ziet er authentiek, traditioneel en historisch uit. De kamers van alle accommodaties zijn ruim, sfeervol en klassiek. Sommige kamers hebben een traditionele inrichting en andere een moderne inrichting. Daarnaast hebben ze allemaal een eigen badkamer op de kamer. Een aantal hebben ook een lounge of restaurant als algemene ruimte en buitenfaciliteiten, zoals een zwembad of terras, waar je gebruik van kan maken. Onderstaande foto's en beschrijvingen van de accommodaties kunnen afhankelijk van de periode van je reis iets afwijken.

Dag 1: Antequera – Parador – 4-5 sterren

De eerste nachten verblijf je in een Parador in de natuurlijke omgeving van Antequera. De Parador is omgeven door mooie groene tuinen en ziet er traditioneel en Zuid Europees uit. De kamer heeft een ruime, degelijke en moderne inrichting met een privé-badkamer op de kamer. Verder zijn er ruime en comfortabele algemene ruimtes aanwezig en kan je gebruik maken van het buitenzwembad met een prachtig uitzicht op de bergen.

Dag 2-3: Córdoba – Parador – 4-5 sterren

Je verblijft in een Parador in Córdoba gelegen in het zomerpaleis van Abderramán I. De Parador ziet er traditioneel uit en ligt op een heuvel met een weelderige tuin. De kamer is modern en sfeervol met een goede ambiance en privé-badkamer. Daarnaast is er ook een comfortabele open lounge, een buitenzwembad en een groot terras aanwezig. Waar je kan genieten van de prachtige omgeving.
  

Dag 4: Ubeda – Parador – 4-5 sterren

De volgende bestemming is de prachtige monumentale stad Ubeda. Je verblijft hier in een Parador in een voormalig paleis uit de 16e eeuw. De Parador staat midden in het oude centrum in een toeristische wijk. Het gebouw ziet er karakteristiek uit met 16e eeuwse kenmerken. De kamers zien er mooi en authentiek uit, ook hier zie je dezelfde 16e eeuwse kenmerken terugkomen. Op de kamer is er een strakke nette badkamer aanwezig. Daarnaast beschikt de Parador over een restaurant.

Dag 5: Jaén – Parador – 4-5 sterren

Je verblijft in een Parador in Jaén. De Parador ligt op de top van de heuvel Sante Catalina. Het gebouw ziet er authentiek en historisch uit. De kamers zijn ruim, rustig en modern ingericht met een eigen badkamer op de kamer. Daarnaast is er een grote receptie en restaurant waar gebruik van kan worden gemaakt. Ook is er een buitenzwembad en terras aanwezig waar je lekker kan genieten.

Dag 6-7: Granada – Parador – 4-5 sterren

De laatste nachten verblijf je in een Parador dichtbij de oude binnenstad van Granada. Het bevindt zich op het terrein van het Alhambra en is gevestigd in een 15e eeuwse klooster. Het gebouw ziet er oud klassiek Spaans uit. De inrichting van de kamer is ook klassiek, eenvoudig en authentiek met badkamer op de kamer. Daarnaast is er een groot terras en mooi restaurant aanwezig, waar je lekker kan dineren.

Vluchtinformatie

Bij deze reis zit de directe retourvlucht inbegrepen van Nederland naar Málaga stad in Zuid-Spanje. Het is ook mogelijk om naast Amsterdam Schiphol te vertrekken vanaf Eindhoven, Rotterdam, Weeze of Brussel. Boek je zelf graag je vlucht? Geef ons dit door en dan zullen we je de reis aanbieden exclusief de vlucht.

Informatie huurauto

Op het vliegveld kun je je huurauto ophalen, maar het is ook mogelijk om dit op een later moment te doen. Bij het boeken van deze reis krijg je een reisbescheidenpakket waarin uitgebreide informatie staat over de geboekte huurauto.
In deze reis zit standaard een compacte huurauto inclusief all-risk verzekerd, type Ford Fiesta. Onderstaand tref je de kenmerken van deze auto. De daadwerkelijke huurauto kan in de praktijk een ander automerk zijn. Mocht je graag een groter formaat huurauto willen bijboeken (middenklasse, SUV, familieauto etc.) informeer ons dan in het offerteformulier over welk type auto je dan graag zou willen.

Kenmerken huurauto

 • 3e hoofdsteun achterbank (NCAP 5*)
 • 4-weg handmatig verstelbare bestuurdersstoel
 • 6 airbags (bestuurder, voorpassagier, zijairbags, curtainairbags)
 • Adjustable Speed Limiting Device (ASLD) (NCAP 5*)
 • Automatisch inschakelende dimlichten
 • Boordcomputer met 4.2 inch (monochroom) scherm
 • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
 • Elektrisch bedienbare portierramen voor incl. one-touch up/down functie
 • Elektrisch verwarmbare buitenspiegels, geintegr. richtingaanw., uitstapverlichting
 • LED reflector dimlicht met dagrijverlichting
 • Middenconsole met 2 bekerhouders
 • Radiovoorbereiding
 • Tire Repair Kit
 

Reisdetails

 • Reisduur : 8 dagen
 • Beste seizoen : Eind september tot begin juni
 • Reissom vanaf: €1435 p.p. o.b.v. 2 personen
 • Vervoer : Vlucht en huurauto

Inbegrepen bij deze reis

Retourvlucht vanuit Nederland naar Málaga inclusief 15kg ruimbagage, 7 nachten o.b.v. tweepersoonskamer in genoemde Paradores op basis van logies en ontbijt, huurauto all-risk verzekerd voor alle reisdagen, Uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet routeboek, 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips, administratie- en boekingskosten.

020-2214178

info@barrio-life.nl

Recommend Tour Packages

Waar wacht je op?

5% korting

+ gratis toegang tot alle Landenboeken

Dit is alleen voor reizigers die nog geen reisvoorstel hebben aangemaakt

voor een reis naar jouw keuze

Gratis landenboek t.w.v. 50 euro

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze. De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Andalusië.

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina´s waarin de top-30 regio´s staan beschreven.

Sluiten
Sluiten

*Je ontvangt het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit.

Gratis landenboek t.w.v. 50 euro

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze. De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Marokko.

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina´s waarin de top-30 regio´s staan beschreven.

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Gratis landenboek t.w.v. 50 euro

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze. De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Portugal. 

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina´s waarin de top-30 regio´s staan beschreven.

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Gratis landenboek t.w.v €50

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze.

 

De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Portugal, Andalusië of Marokko.

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina's waarin de top 30 regio's staan beschreven

Sluiten
Sluiten

Wil je meer informatie?

Via dit formulier kun je meer informatie vragen over een bepaalde reis. Mocht je een offerte willen ontvangen, dan hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reisvoorstel op maat

We hebben dit formulier opgesteld zodat we je een vrijblijvende en voorlopige richtprijsofferte te kunnen sturen. Je kunt ook bellen naar 020-2214178 of e-mailen naar info@barrio-life.nl

Sluiten

Contact met onze themareizen specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze themareizen specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Andalusië specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Marokko specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Portugal specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Waar kunnen we je mee helpen?

Sluiten

Ik wil een gratis activiteit

Laat je naam en je e-mail achter en ontvang een gratis activiteit tijdens je reis cadeau!