Booking for : Natuurreis Zuid-Marokko door de Dades Vallei

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Natuurreis Zuid-Marokko door de Dades Vallei

 • Vanuit Nederland vlieg je van Amsterdam en Eindhoven direct op Marrakech. Je verblijft de eerste twee nachten in de Koningsstad Marrakech
 • Tijdens deze Natuurreis door de Dades Vallei ervaar je hoe mooi en afwisselend de natuur is van Marokko.
 • dit is een reis voor actieve natuurliefhebbers, maar cultuursnuivers komen even veel tot hun recht.

Reisinformatie

Natuurreis Zuid-Marokko door de Dades Vallei

 

Tijdens deze Natuurreis Zuid Marokko door de Dades Vallei ervaar je hoe mooi en afwisselend de natuur is van Marokko. Je begint in de bruisende Koningsstad Marrakech om daarna al snel de rust van het Atlasgebergte op te zoeken met de besneeuwde toppen van de Toubkal top bij de Imlil vallei. Rijdend over de bergpassen naar de Dades kloof kom je in een wonderlijke wereld van diepe kloven, groene oasen met akkerbouw en kan je zwemmen in de watervallen. Nog zuidelijker kom je bij de rode zandduinen van Merzouga in de Sahara en het wonderlijke Saghro gebergte met de Grand Canyon achtige gevormde rotsen. Je sluit af met de Draa Vallei, de op één na grootste oase van Noord-Afrika en geniet van de pittoreske accommodaties met zwembad waar je verblijft. Deze regio is tevens ook de ¨vallei van de duizend Kasbah´s¨, lemen kastelen die je overal vindt. Kortom, dit is een reis voor actieve natuurliefhebbers, maar cultuursnuivers komen even veel tot hun recht. Ook bieden wij Fly Drives van 1 week en 3 weken aan. Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.

 

Hoe zit deze Natuurreis Zuid-Marokko door de Dades Vallei in elkaar?

dades kloof marokko barrio life

Vanuit Nederland vlieg je van Amsterdam en Eindhoven direct op Marrakech. Je verblijft de eerste twee nachten in de Koningsstad Marrakech. De volgende dagen reis je per huurauto verder naar de Imlil vallei in het Atlas gebergte voor een wandeling met uitzicht op de besneeuwde toppen van Toubkal. Daarna steek je het Atlas gebergte over om het beroemde kasteel van Ait Ben Haddou te bezoeken. Het gaat verder via de hoogstgelegen oase van Marokko, de groene oase van Skoura. Wandel door oasepaadjes door de fruitboomgaarden en reis verder naar de Dades en Todra kloof en het imposante Saghro gebergte. Daarna wacht de rode zandwoestijn van Merzouga op zich en de 45 kastelen van de oase van Nkob. Je rijdt het laatste stuk van de reis de Draa Vallei in en bezoekt de Zagora berg en via Ouarzazate rijdt je terug naar Marrakech waar je de huurauto weer inlevert en terugvliegt.

De reis van begin tot einde

 • Vlucht vanuit Nederland naar Marrakesh
 • 2 nachten in Marrakesh
 • 1 nacht aan de voet van het Atlasgebergte
 • 1 nacht in Ait-Ben-Haddou
 • 1 nacht in Skoura
 • 3 nachten in de Dades Kloof
 • 1 nacht in Rissani
 • 1 nacht in de woestijn Erg Chebbi
 • 1 nacht in de oase van Knob
 • 1 nacht in Zagora
 • 1 nacht in Ouarzazate
 • 1 nacht in Ourika
 • Vlucht vanuit Marrakesh naar Nederland

 

Reis op maat?

Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.

 

Dit aanbod valt onder de garantie van GGTO garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van GGTO garant. Onderstaand kan je op de routekaart van deze reis met het plusje en minnetje inzoomen en de route bekijken.

Beoordelingen en keurmerken Barrio Life

Reisorakel                               Rondreis.nl                      Trustpilot

         

 

Neem contact met ons op

photo

Dag 1,Vlucht op Marrakech

Vandaag vlieg je van Nederland naar Marrakech en op het vliegveld van Marrakech hebben we de huurauto klaarstaan. Je rijdt naar het centrum van Marrakech waar je incheckt bij een B&B in het centrum die we hier voor de komende nachten hebben gereserveerd. Vanmiddag kan je beginnen met een wandeling naar het Djemaa el Fna stadsplein en de Souk, de markt in de Medina. Als deel van deze reis tref je ons waardevolle zelfgeschreven routeboek met bezoeksuggesties voor alle plaatsen die je aandoet in de reis. Met onze Marrakech tips kom je verder dan de gemiddelde reisboeken.
photo

Dag 2,Fietsen door de Medina

Voor deze ochtend hebben we een fietstocht met gids georganiseerd door de Medina van Marrakech. Je fietst langs de stadsmuren, de stadspoorten en de paleizen en je komt op plekken waar je anders niet komt. Vanmiddag kan je erop uit trekken en de paleizen van binnen bezoeken. Alsmede kunnen we voor vanavond een paardspektakel met diner bijboeken als avondbesteding.
photo

Dag 3,Rijden naar de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas

Deze ochtend verlaat je Marrakech en rijd je in anderhalf uur naar het Atlasgebergte waar je verblijft in een B&B aan de voet van het Atlasgebergte. Rond het middaguur ontmoet je de berggids waar je een mooie halve dagwandeling mee maakt door de heuvels van Imlil en je de Toubkal bergtop kan aanschouwen, de hoogste top van Noord Afrika. Je kan tegen het einde van de middag genieten van het zwembad van de B&B en de natuuromgeving.
photo

Dag 4,Rijden over de bergpas Tizi N Tichka

Voor vandaag staat er een mooie rijdag gepland waarbij je het Atlasgebergte doorkruist en zuid-oost Marokko binnenrijdt. We informeren je graag over alle leuke stops die je onderweg kan maken. De bergpas Tizi N Tichka en de verscholen Kasbah´s  (kastelen). We kennen een mooie binnenweg, waarbij je langs kleine dorpjes komt. Vanavond overnacht je voor één nacht in een B&B bij Kasbah Ait Ben Haddou. Het beroemdste kasteel van Marokko.
photo

Dag 5,De groene oase van Skoura

Vandaag rijd je in een paar uur naar de oase van Skoura waar je incheckt in een B&B met zwembad in de natuur. Vandaag kan je de ochtend gebruiken om Ait Ben Haddou verder te ontdekken of al eerder naar Skoura te rijden. We adviseren je verder in ons routeboek met tips voor elke plaats. Aangekomen in Skoura kan je een wandeling maken door de oase.
photo

Dag 6,De vallei van de Duizend Kasbah´s; de Dades vallei

Vandaag rijd je in een uur naar de Dades kloof, een mooie plek voor een verblijf van drie nachten om de omgeving te gaan ontdekken. Voor vandaag kunnen we een bezoek met lokale gids bijboeken, waarbij je de verborgen kastelen in de oase van Skoura kan ontdekken. In onze reisbescheiden tref je tips voor onderweg naar de Dades kloof, zoals bij de rozenvallei. Aangekomen in de Dades kloof check je in bij een B&B.
photo

Dag 7,Wandelen door de Dades kloof

Vandaag kan je erop uit trekken om de bergnatuur van de Dades kloof te gaan ontdekken. In ons routeboek tref je plaatsen die je per auto kan bezoeken, maar we kunnen ook een halve dagtocht met een natuurgids bijboeken. Je komt dan op plekken die je anders niet tegenkomt. De Dades kloof staat bekend om de smalle kloof en alsmede de veel gefotografeerde zig-zag weg.
photo

Dag 8,Het Saghro gebergte

Tegenover de Dades kloof ligt het Saghro gebergte, een nog weinig ontdekte, maar zeer fotogenieke plek. We kunnen voor vandaag een dagtocht organiseren waarbij je met een gids de ruig gevormde rotspieken bekijkt en een ronde maakt door het gebergte. Vandaag kan je er ook voor kiezen om een rustdag te nemen of hoger het Dades gebergte in te rijden met de auto.
photo

Dag 9,Zwemmen in het turquoise water van de Ziz Vallei

Je rijdt vandaag van de Dades kloof naar het stadje Rissani. Het is een mooie halve dagtocht door de natuur van Zuid-Marokko. Onderweg kan je de Todra kloof bezoeken, één van de andere hoogtepunten in deze regio. In onze reisbescheiden tref je meer tips zoals waar je kan zwemmen in een oase. In Rissani check je in voor één nacht in een B&B.  
photo

Dag 10,De rode zandduin Erg Chebbi bij Merzouga

Vanochtend kan je genieten van het zwembad, de markt van Rissani bezoeken of één van de historische lokale tips die we je voor vandaag geven. Na de lunch rijd je in een uurtje naar het dorpje Merzouga waar je de woestijngids ontmoet en de huurauto veilig stalt. Per kameel wandel je de woestijn in en aangekomen bij de rode zandduin van Erg Chebbi worden de tenten opgezet. Daarna is het genieten van de zonsondergang, het kampvuur en je ervaart een enorme sterrenhemel. Je overnacht op een matras in je eigen tent. Mocht je luxer willen slapen, kan dat goed en geef dat aan ons aan bij boeking.
photo

Dag 11,De kastelen van de oase Nkob

Een mooi moment is de zonsopkomst in de woestijn en een aanrader om de dag mee te beginnen. Na het ontbijt worden de tenten afgebroken en wandel je met de kamelen terug naar je startpunt, het dorpje Merzouga. In Merzouga neem je afscheid van de gids en met je auto rijd je door een mooi natuurlandschap naar je eindbestemming oase Nkob. Je verblijft hier voor een nacht in een oud kasteel en vanmiddag kan je genieten van het zwembad of kiezen voor een wandeling door de oase.
photo

Dag 12,De Draa Vallei oase

Deze ochtend kan je een wandeling maken naar de Kasbah´s van Nkob alvorens je in een kleine twee uur naar Zagora rijdt. Zagora staat bekend om de markt en de oase van de Draa Vallei. De Draa Vallei met miljoenen palmbomen, kleine dorpjes en akkers voor de landbouw is een oase van rust en in de middag kan je een wandeling maken door de oase. Aangekomen in Zagora verblijf je in een B&B met zwembad voor één nacht.

Dag 13,De Zagora berg beklimmen

Deze ochtend kan je de markt van Zagora bezoeken, een belangrijk stoppunt voor de handelskaravanen die vanuit Timboektoe met honderden kamelen van Mali naar Marrakech trokken. Voor deze ochtend kunnen we een mountainbike tocht organiseren waarmee je een verscholen kasteel bezoekt en de Zagora berg oprijdt. Je rijdt in de middag naar Ouarzazate waar je incheckt in een B&B voor een nacht. Ben je een filmfan? In Ouarzazate staan de filmstudio´s van Marokko, waar menige Arabische film is opgenomen. Ook vind je hier de Kasbah van Ouarzazate, mooi gerenoveerd en interessant om te bezoeken.

Dag 14,De watervallen van Ourika

Vandaag rijd je van Ouarzazate in een kleine vier uur naar Ourika. Je kan de ochtend nog gebruiken om te ontspannen bij het zwembad of gelijk al in de ochtend naar Ourika rijden. Ourika staat bekend om de prachtige watervallen en de groene omgeving in de Atlas bergen. Je verblijft hier de laatste nacht in een sfeervolle B&B in de natuur en je kan een mooie middagwandeling maken langs de rivieren.
photo

Dag 15,Rijden van Ourika naar Marrakech

Vandaag rijd je van Ourika in anderhalf uur naar het vliegveld van Marrakech. Op het vliegveld lever je de huurauto in en check je in voor je vlucht. Zou je deze reis willen verlengen met bijvoorbeeld een aantal dagen aan het strand bij Esaouira? We kunnen de reis aanpassen op maat. Informeer ons over je wensen en dan maken de reis naar wens. Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.  
Tijdens deze reis overnacht je in elf steden en dorpjes. De accommodaties per bestemming staan hieronder beschreven op volgorde van de reis. Heb je voorkeur voor een ander type accommodatie, geef dan hier wensen door.

Inclusief en exclusief

Inclusief
 • Retourvlucht van Nederland naar Marrakech, inclusief 10 KG handbagage
 • 13 overnachtingen in een middenklasse accommodatie op basis van logies en ontbijt
 • 1 overnachting in woestijntent op basis van volpension
 • Huurauto all-risk verzekerd voor alle reisdagen
 • Kamelenwandeling in de woestijn
 • Fietstocht in Marrakech
 • Uitgebreid reisbescheidenpakket met compleet routeboek
 • 24/7 bereikbaarheid via telefoon en Whatsapp voor tips tijdens de reis
 • Administratiekosten (€20 per boeking) en boekingskosten (€25 per persoon)
Exclusief
 • Ruimbagage bij te boeken
 • Borg (ca. €950, groot model), benzine, tolwegen, parkeerkosten in de grote steden (ca. €20 per dag)
 • Lunch en diner
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien, souvenirs en persoonlijke uitgaven
 • Toeristenbelasting

Accommodaties voor deze reis

De Riads en hotel zijn centraal gelegen en zien er modern uit. De kamers zijn eenvoudig maar traditioneel ingericht en je hebt een eigen badkamer. Er zijn algemene ruimtes zoals een bar en een lounge en buiten kan je gebruik maken van het zwembad of tuin/terras. Verder verblijf je ook in een nomadentent, om een échte, lokale ervaring op te doen. Onderstaande foto's en beschrijvingen van de accommodaties kunnen afhankelijk van de periode van je reis iets afwijken.

Dag 1-2: Marrakech – Riad – Middenklasse

De eerste accommodatie ligt in het hart van Marrakech, in een toeristische wijk in de oude binnenstad. Het authentieke Marokkaanse gebouw ligt op ongeveer 1 km van het Djemaa el Fna plein. De kamers zijn modern en Marokkaans ingericht en je hebt een eigen badkamer. Er is een tuin met terras en een zwembad om gebruik van te maken evenals een bar en restaurant.
   

Dag 3: Atlasgebergte – Riad – Middenklasse

De tweede accommodatie van deze reis ligt op een rustige ligging bij Ouirgane, buiten het centrum van de stad. De ecolodge biedt gezellige, karakteristieke kamers die comfortabel zijn ingericht. De kamers hebben een ensuite badkamer met douche. Sommige kamers hebben balkon en/of patio met uitzicht op de bergen. Je kan heerlijk dineren in het restaurant of tot rust komen in de sauna en hamam. Verder is er een zonneterras, tuin en buitenbad.

Dag 4: Ait Ben Haddou – Riad – Middenklasse

De volgende accommodatie ligt in Ait Ben Haddou buiten de stad, in een rustige omgeving. Het hotel ligt op 2,7 km van Ksar Ait Ben Haddou en op 5 km van het uitzicht over de Atlas gebergten. De accommodatie bevindt zich in een authentiek, groot gebouw en de kamers zijn erg ruim. De kamers zijn authentiek, mooi aangekleed en hebben een eigen badkamer. Er is ook een restaurant, tuin en een terras.
   

Dag 5: Skoura – Hotel – Middenklasse

De volgende accommodatie bevindt zich in een landelijke omgeving van het Atlasgebergte in een groot, paleisachtig gebouw. Het hotel is ruim en karakteristiek ingericht en de kamers zijn ieder uniek en voorzien van een nette badkamer. Er is een restaurant waar lokale, huisgemaakte gerechten worden geserveerd en je kan ontspannen in de gemeenschappelijke lounge met open haard. Je kan ook in de tuin genieten op het terras of van het zwembad.

Dag 6-8: Dades Kloof – Riad – Middenklasse

Deze accommodatie ligt in Boumalne, op 34 KM van het uitkijkpunt Vallée des Ouiseaux. Er zijn eenvoudige kamers met een eigen badkamer met douche. De riad biedt een continentaal of halal ontbijt. Je kan ook genieten van de tuin met terras en buitenzwembad.

Dag 9: Rissani – Riad – Middenklasse

Deze accommodatie ligt in het centrum van Efroud op 15 minuten rijden van de stad Rissani. De Berberse accommodatie biedt kamers met een traditioneel Marokkaanse stijl en eigen badkamer. Er is ook een restaurant dat Marokkaanse specialiteiten serveert evenals internationale gerechten. Buiten is er een zwembad en terras.

Dag 10: Erg Chebbi – Nomadentent

Je overnacht in een unieke accommodatie tussen de zandduinen in de Sahara. Op deze afgelegen, rustgevende plek verblijf je in een grote, luxe tent en een gedeelde badkamer met douche. Elke avond kan je genieten bij de buitenhaard en de sterrenhemel bewonderen. In de ochtend wordt hier ontbijt geserveerd.
   

Dag 11: Oase N’kob – Riad – Middenklasse

De volgende accommodatie ligt in een tuin van 2 hectare, in het historische dorp N’knob. Het prachtige, klassieke pension biedt ruime kamers die beschikken over een eigen badkamer. Elke kamer is authentiek en traditioneel ingericht in Berber stijl. Er is een restaurant dat Marokkaanse, biologische gerechten geserveerd. Er is ook een klein eco museum, een bibliotheek en buiten kan je gebruik maken van het terras, de tuin en het zwembad.
   

Dag 12: Zagora – Riad – Middenklasse

Je reist verder naar Zagora waar je verblijft in een prachtige, karakteristieke accommodatie vlakbij Zagora in een rustige omgeving. De kamers zijn traditioneel ingericht en je hebt een eigen badkamer. Er is een restaurant, bar en gedeelde lounge. Verder kan je buiten gebruik maken van de tuin met een mooi terras, en het zwembad.
   

Dag 13: Ouarzazate – Riad

Deze accommodatie ligt op 800 meter van het centrum van Ouarzazate, in een toeristische wijk. Het gebouw is mooi groot en traditioneel Marokkaans vanbinnen en vanbuiten. De kamers hebben een Berberse inrichting en bieden uitzicht op het Atlasgebergte of het zwembad, en hebben een eigen badkamer. Bij de accommodatie is een restaurant en een lounge. Buiten kan je gebruik maken van het buitenzwembad met terras.
   

Dag 14: Ourika – Riad – Middenklasse

Je reist verder naar Ourika, waar je midden in de natuur verblijft in de bergen. De accommodatie is karakteristiek in Marokkaanse stijl en de kamers zijn mooi en modern ingericht, ieder met wat authentieke elementen. Er is een nette privé-badkamer op de kamer. Er worden traditionele Marokkaanse gerechten geserveerd in het restaurant met lokale producten. Er is ook een buitenzwembad met terras en een spa waar massages worden gegeven.
   

Vluchtinformatie

Bij deze reis zit de retourvlucht inbegrepen van Nederland naar Marrakech, inclusief 10 KG handbagage (ruimbagage bij te boeken). Het is ook mogelijk om naast Amsterdam Schiphol te vertrekken vanaf Eindhoven, Rotterdam, Weeze of Brussel. Boek je zelf graag je vlucht? Geef ons dit door en dan zullen we je de reis aanbieden exclusief de vlucht.
     

Informatie huurauto

Op het vliegveld kun je je huurauto ophalen, maar het is ook mogelijk om dit op een later moment te doen. Bij het boeken van deze reis krijg je een reisbescheidenpakket waarin uitgebreide informatie staat over de geboekte huurauto.
In deze reis zit standaard een compacte huurauto inclusief all-risk verzekerd, type Ford Fiesta. Onderstaand tref je de kenmerken van deze auto. De daadwerkelijke huurauto kan in de praktijk een ander automerk zijn. Mocht je graag een groter formaat huurauto willen bijboeken (middenklasse, SUV, familieauto etc.) informeer ons dan in het offerteformulier over welk type auto je dan graag zou willen.

Kenmerken huurauto

 • 3e hoofdsteun achterbank (NCAP 5*)
 • 4-weg handmatig verstelbare bestuurdersstoel
 • 6 airbags (bestuurder, voorpassagier, zijairbags, curtainairbags)
 • Adjustable Speed Limiting Device (ASLD) (NCAP 5*)
 • Automatisch inschakelende dimlichten
 • Boordcomputer met 4.2 inch (monochroom) scherm
 • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
 • Elektrisch bedienbare portierramen voor incl. one-touch up/down functie
 • Elektrisch verwarmbare buitenspiegels, geintegr. richtingaanw., uitstapverlichting
 • LED reflector dimlicht met dagrijverlichting
 • Middenconsole met 2 bekerhouders
 • Radiovoorbereiding
 • Tyre Repair Kit
 

Reisdetails

 • Reisduur : 15 dagen
 • Beste seizoen : September t/m Juni
 • Reissom vanaf: €1345 p.p o.b.v. 2 pers.
 • Vervoer : Vlucht en huurauto

Inbegrepen bij deze reis

Retourvlucht vanuit Nederland naar Marrakech, 13 nachten middenklasse B&B o.b.v. van logies en ontbijt, 1 nacht in woestijntent inclusief diner en kamelenwandeling, huurauto (type Ford-Fiesta) all-risk verzekerd voor alle reisdagen, uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet Barrio Life routeboek, fietstocht in Marrakech, 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips, administratie- en boekingskosten

020-2214178

info@barrio-life.nl

Recommend Tour Packages

Waar wacht je op?

5% korting

+ gratis toegang tot alle Landenboeken

Dit is alleen voor reizigers die nog geen reisvoorstel hebben aangemaakt

voor een reis naar jouw keuze

Gratis landenboek t.w.v. 50 euro

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze. De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Andalusië.

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina´s waarin de top-30 regio´s staan beschreven.

Sluiten
Sluiten

*Je ontvangt het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit.

Gratis landenboek t.w.v. 50 euro

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze. De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Marokko.

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina´s waarin de top-30 regio´s staan beschreven.

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Gratis landenboek t.w.v. 50 euro

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze. De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Portugal. 

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina´s waarin de top-30 regio´s staan beschreven.

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Gratis landenboek t.w.v €50

Download het gratis e-book voor je bestemming naar keuze.

 

De perfecte manier om je te oriënteren voor een reis naar Portugal, Andalusië of Marokko.

In dit landenboek tref je meer dan 50 pagina's waarin de top 30 regio's staan beschreven

Sluiten
Sluiten

Wil je meer informatie?

Via dit formulier kun je meer informatie vragen over een bepaalde reis. Mocht je een offerte willen ontvangen, dan hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reisvoorstel op maat

We hebben dit formulier opgesteld zodat we je een vrijblijvende en voorlopige richtprijsofferte te kunnen sturen. Je kunt ook bellen naar 020-2214178 of e-mailen naar info@barrio-life.nl

Sluiten

Contact met onze themareizen specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze themareizen specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Andalusië specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Marokko specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Portugal specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Waar kunnen we je mee helpen?

Sluiten

Ik wil een gratis activiteit

Laat je naam en je e-mail achter en ontvang een gratis activiteit tijdens je reis cadeau!