cheap jerseyscheap nfl jerseyscheap mlb jerseyscheap jerseys
 Complete Marokko Rondreis alle hoogtepunten - Barrio Life

Booking for : Complete Marokko Rondreis alle hoogtepunten

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Complete Marokko Rondreis alle hoogtepunten

  • Vanuit Nederland vlieg je van Amsterdam direct op Casablanca en op het vliegveld hebben we een huurauto voor je klaarstaan
  • Tijdens deze Complete Marokko Rondreis alle hoogtepunten ervaar je Marokko op zijn allerbest. Je krijgt een compleet beeld van het land waarbij je alle hoogtepunten te zien krijgt, maar ook van de gebaande paden gaat en op plekken komt waar andere reizigers niet komen
  • Deze reis is een combinatie van de magie van exotisch Marokko en de gastvrijheid en ontspanning in kleine dorpjes in groene oasen

Reisinformatie

Complete Marokko Rondreis alle hoogtepunten

 

Tijdens deze Complete Marokko Rondreis alle hoogtepunten ervaar je Marokko op zijn allerbest. Je krijgt een compleet beeld van het land waarbij je alle hoogtepunten te zien krijgt, maar ook van de gebaande paden gaat en op plekken komt waar andere reizigers niet komen. Je ervaart de bruisende cultuur en het erfgoed van Noord Marokko en reist langs de kloven, woestijn en oasen van Zuid-Marokko. Een combinatie van de magie van exotisch Marokko en de gastvrijheid en ontspanning in kleine dorpjes in groene oasen. Je verblijft in sprookjesachtige Riads centraal gelegen in de eeuwenoude Medina´s van de Marokkaanse Koningssteden. De oude paleizen van de Sultan en de bruisende lokale markten zijn op loopafstand en restaurantjes met Tajine en Cous-Cous zijn overal te vinden. Je maakt per huurauto een ronde richting de Straat van Gibraltar bij Tanger om via de blauwe stad Chefchaouen en de Koningsstad Fes richting de woestijn af te buigen. Daarna gaat het langs de Dades- en Todra kloof om via de Kasbah naar het zuid en te reizen bij de Ammeln vallei bij Tafraoute en daarna via de kustplaatsjes van Taghazout en Essaouira in Marrakech de reis te eindigen.

Hoe zit deze Complete Marokko Rondreis alle hoogtepunten in elkaar?

todra kloof marokko barrio life

Vanuit Nederland vlieg je van Amsterdam direct op Casablanca en op het vliegveld hebben we een huurauto voor je klaarstaan. Je overnacht in Rabat, de hoofdstad van Marokko en tevens Koningsstad. De volgende dagen reis je verder naar de Koningssteden Meknes en Fes en kan je de Romeinse ruïnes van Volubilis bezoeken. Vanuit Fes reis je zuidwaarts richting de woestijn en overnacht je in Rissani om de dag erna per kameel door de woestijn te wandelen en te overnachten in een nomadentent. Verder zuidwaarts stop je bij de beroemde Dades vallei en de Kasbah Ait Ben Haddou en overnacht je in Ouarzazate. Je kruist de Atlas over en komt aan in de laatste Koningsstad Marrakech voor een fietstocht door de Medina. Vanaf Marrakech is het drie uur rijden naar het strand van Essaouira, waar je de reis afsluit. Op het vliegveld van Casablanca lever je de huurauto weer in.

Alleen de Koningssteden bezoeken per trein? Bekijk dan ook deze rondreis per trein van Tanger naar Marrakech. Korter highlights rondje maken per huurauto? Bekijk dan de Koningssteden rondreis met huurauto.

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

 

photo

Dag 1,Rijden naar de hoofdstad van Marokko

Deze complete Marokko hoogtepunten reis start met vlucht vanuit Nederland naar het vliegveld van Casablanca. Op het vliegveld hebben we de huurauto voor je klaar en je rijdt in een klein uurtje naar de Koningsstad Rabat, waar we voor de komende twee nachten een guesthouse/Riad voor je hebben geserveerd. In ons routeboek tref je per stad in de reis boordevol informatie en bezoeksuggesties. Vandaag kan je acclimatiseren met een drankje van een terras met zeezicht.
photo

Dag 2,De Koningsstad Rabat

Vandaag kun je met onze reisbescheiden op pad en een mooie stadswandeling maken. Je bezoekt het het oude kasteel, de Kasbah op de heuvel, de begraafplaats, de Medina maar ook de Ville Nouvelle, het art-deco Franse koloniale gedeelte van de stad. De imposante koningspaleizen liggen wat zuidelijker en kun je wandelend of met de auto bezoeken. We geven je ook tips waar je het strand vindt en een boottocht kan maken.
photo

Dag 3,Pittoreske kustplaatsje Asilah en Larache

Vandaag verlaat je Rabat en volg je de Atlantische kust noordwaarts richting de havenstad Tanger. Hier check je in voor twee nachten in een guesthouse/Riad in het centrum. Onderweg kan je mooie stops maken in de vestigingsstad van Larache en het pittoreske witgewaste stadje Asilah. Noord-Marokko was een plek waar sinds oudsher om gevochten werd en voor cultuurliefhebbers is er veel te ontdekken vandaag.
photo

Dag 4,De roemrijke historie van Tanger

Vandaag kan je erop uit trekken om de oude Medina van Tanger te ontdekken. In onze reisbescheiden tref je tips en suggesties voor de stad en waar je ook de grotten in de omgeving kan bezoeken. We kunnen een stadswandeling met gids en een kookworkshop bijboeken. Voor de warme dagen van het jaar zijn de stadsstranden van Tanger een mooie optie voor zonnen, zwemmen en een wandeling metmet uitzicht over de straat van Gibraltar en het vaste land van Spanje.
photo

Dag 5,De historische stad van Tetouan

Vandaag rijd je vanuit Tanger zuidwaarts en verblijf je in het pittoreske blauwe stadje Chefchaouen voor twee nachten in een guesthouse/Riad in het centrum. Op de route kan je een mooie stop maken bij de UNESCO havenstad Tetouan. Deze stad, met haar Spaanse en Moorse invloed heeft mooie gebouwen om te bezichtigen. In onze reisbescheiden vertellen we je meer over deze stad, alsmede over Ceuta, de Spaanse enclave gelegen ten noorden van Tetouan. Bij aankomst in Chefchaouen verblijf je in een sfeervol guesthouse/Riad voor twee nachten.
photo

Dag 6,De blauwe stad Chefchaouen

De Moorse bevolking die rond de 14de eeuw terugkwam vanuit Spanje bracht architectuur, kleur en andere typisch Spaanse invloeden mee. Het resultaat is een perfecte mix van Moorse en Andalusische architectuur. Geniet vandaag van de fotogenieke pleintjes en straatjes of maak een mooie autorit door de heuvels van Chefchaouen en bezoek de watervallen in de buurt.
photo

Dag 7,De Romeine ruïnes van Volubilis

Vandaag rijd je zuidwaarts en verblijf je in de Koningstad Meknes voor twee nachten in het guesthouse/Riad. Voor onderweg adviseren je over een mooie route waarbij je tussen de citrusvelden rijdt. In dit gebied wordt wijn gemaakt en groeien sinaasappels. Alvorens je bij Meknes aankomt zijn er twee mooie plekken te bezoeken, enerzijds de Romeinse ruïnes van Volubilis, een must voor cultuurliefhebbers. Naastgelegen, ligt het bedenvaartsstadje van Moulay Idriss, de grondleggen van het Moorse rijk.
photo

Dag 8,Koningstad Meknes

Vandaag kan je erop uit trekken en het mausoleum van Moulay Ismail bezoeken, één van de hoogtepunten. Ook een wandeling rondom de koningspaleizen is een aanrader. De Bab Mansour poort is de grootste toegangspoort tot de Medina en in de buurt vind je ook de koranschool. Het grote stadsplein Lahdim met aan weerskanten grote versierde poorten en paleisingangen komt het meest tot leven einde van de middag en avond. We informeren je er meer over in onze reisbescheiden.
photo

Dag 9,Van Meknes naar Koningstad Fez

Vandaag verlaat je Meknes en rijd je naar het grote broertje, Koningstad Fez. Gezien Fez maar op een uur rijden ligt, kan je vandaag nog de dag doorbrengen in Meknes. Bij aankomst check je in voor drie ontspannen nachten in een sfeervol guesthouse/Riad in de oude Medina. Vanmiddag kan je het bruisende straatleven van de kleine straatjes van Fes ervaren vanaf één van de terrasjes bij de grote poort.
photo

Dag 10,De 9000 straatjes van Fes

Fes is dé ambachtenstad van Marokko en tevens het culturele centrum van het land. In Fez organiseren we maar liefst 14 workshops, van pottenbakken, gitaar spelen, buikdansen, Arabisch leren en nog veel meer. Informeer ons over de mogelijkheden. Voor vanochtend kunnen we ook een ambachtenwandeling voor je organiseren waarbij je met een gids een stadswandeling maakt en de ambachtslieden van Fes ontmoet.  Vanmiddag kun je ook de paleizen bezoeken bij Fes El Jdid of de souk rondstruinen voor een mooie souvenir.
photo

Dag 11,De paleizen van Fes

Heb je interesse in de bouwstijlen? Voor vanochtend kan je een historische wandeling door de Medina bijboeken. Je ontmoet de gids bij één van de stadspoorten van de Medina en je volgt de route van de ondergrondse rivier van Fes door de stad. Onderweg leer je meer over de Islamitische bouwstijlen en stadsinrichting. Vanmiddag raden we aan de grote paleistuinen van de koning te bezoeken en rondom de paleizen te lopen of de oude Kashba te bezoeken.
photo

Dag 12,De Berberaapjes van Azrou

Vandaag verlaat je Fes en rijd je richting het zuiden van Marokko door het Atlas gebergte naar het bergstadje Midelt. Natuurliefhebbers kunnen verschillende plaatsen bezoeken die we in onze reisbescheiden hebben opgenomen Je overnacht vanavond in een B&B. We kunnen voor vanmiddag een wandeling met natuurgids naar de kloven van Midelt organiseren.
photo

Dag 13,Een nacht in de woestijn van Merzouga

Je verlaat Midelt en reist zuidwaarts door het Atlasgebergte richting het warme zuiden van Marokko. Je verblijft vanavond in een woestijntent bij de rode zandduinen van Merzouga. We adviseren je in het routeboek over een leuke stop om te zwemmen in een echte oase. Aangekomen in Merzouga ontmoet je de gids en wandel je met kamelen naar het tentenkamp waar je vanavond verblijft in je eigen woestijntent. Je dineert rond het kampvuur onder de sterrenhemel, Een memorabele ervaring.
photo

Dag 14,De imposante Todra kloof

De dag begint al vroeg als je de zonsopgang wilt bekijken en na het ontbijt wandel je terug met de kamelen naar waar je auto staat. De reis gaat verder en tegen het einde van de ochtend kom je aan bij de Todra kloof voor een bezoek. Je eindpunt vandaag is de Dades kloof waar je incheckt in een B&B voor twee nachten. In onze reisbescheiden tref je informatie over de Todra kloof, de Dades kloof en stops onderweg die je niet in reguliere reisboeken treft.
photo

Dag 15,De Dades kloof

Vandaag kan je een rustdag nemen en genieten van de natuuromgeving. Je kan er ook op uit trekken en naast de Dades kloof ook de bijzonder gevormde rotsen en de zig-zag werk berijden. Zou je graag een wandeling maken? We kunnen voor deze ochtend een halve dag met natuurgids bijboeken, waarbij je Dades kloof bewandelt met gids. Alsmede kunnen we een dagtocht naar het Saghro gebergte organiseren met de piek, de Bab N Ali.
photo

Dag 16,De oase van Skoura

Vanuit de Dades kloof rijd je vandaag richting de palmoase van Skoura. Deze hoogstgelegen oase van Marokko is een weelde van rust en een fruitboomgaard voor de lokale bevolking. Je verblijft hier een nacht in een oase van rust op een B&B in de natuur. Skoura heeft een aantal interessante lemen kastelen om te bezoeken op een ontdekkingstocht door de oase. Deze Kasbah´s zijn soms nog bewoond en we organiseren voor vanmiddag een fietstocht met gids door de oase.
photo

Dag 17,De Kasbah van Ait Ben Haddou

Vandaag rijd je naar de beroemdste kasbah van Marokko; Ait Ben Haddou. Dit is tevens je overnachtingplek waar je verblijft in een B&B bij het kasteel. In onze reisbescheiden tref je tips voor een bezoek aan Ouarzazate, de stad waar menig Arabische film is opgenomen en waar ook een goed gerenoveerd kasteel staat. Aangekomen in Ait Ben Haddou kan je het kasteel en omgeving ontdekken en genieten van de uitzichten over de naastgelegen rivier.
photo

Dag 18,Rijden naar Taroudant

Vanuit Ait Ben Haddou rijd je vandaag richting de zuidelijke stad Taroudant. Het is een mooie rijdag, waarbij je onderweg  door de vruchtbare Souss vallei rijdt en het Safraan stadje van Taliouine kan bezoeken. We informeren je over de stops voor onderweg. Je overnacht in een kleinschalige guesthouse/B&B en bij aankomst kan je alvast een wandeling maken naar de stadsmuren en de kleine stadspleinen van deze ¨vijfde Koningstad¨ zoals het ook wel genoemd wordt.
photo

Dag 19,De tuinen van de kunstenaar Claudio Bravo

Vandaag kan je een bezoek brengen aan deze ¨tuinenstad¨ van Marokko. Het warme klimaat in de vallei, maakt dat tropische bloemen en planten goed groeien. In onze reisbescheiden tref je suggesties voor de museum en tuin van Claudio Bravo, de oase van Tiout, de tuin van Dar al Hossoun en andere door architecten ontworpen tuinen. Per fiets kan je vandaag ook de stadsmuren van Taroudant rond fietsen en ontdekken hoe weinig toeristisch Taroudant is.
photo

Dag 20,De parel van het zuiden

Vandaag rijd je naar het bergstadje Tafraoute waar je twee nachten verblijft in een B&B. In onze reisbescheiden tref je een kastelenroute waar je nog weinig bezochte Berberkastelen kan bezoeken. Aangekomen in Tafraoute kan je een wandeling maken door het stadje, wat mooi ligt aan de voet van de bergen. Tafraoute is het gebied van grote rode granieten stenen en bergen en mooie palmerijen; groene akkers onder de palmbomen.
photo

Dag 21,Wandeltrektocht door de bergen van de Ameln vallei

Vandaag ontmoet je onze wandelgids die je op pad neemt voor een dagtocht door de Ameln vallei en de berg van Jbel Lekst, een paradijs voor wandelaars. Afhankelijk van je conditie en ervaring kan de wandeling over plattere gedeeltes gaan of juist meer uitdaging bevatten. Onderweg kom je pittoreske Berberdorpjes tegen, mooie rotsformaties en zijn er prachtige uitzichten en lunch je in een lokaal huis. Terug in Taroudant kan je ontspannen in de tuin of zwembad of je eigen plan trekken.
photo

Dag 22,Genieten van de Marokkaanse kust

Vanuit Tafraoute rijd je vandaag naar Taghazoute, een rustig en pittoresk surfersdorpje ten noorden van Agadir. Onderweg kan je een mooie stop maken bij Ouad Massa, waar het grote natuurpark Souss-Massa ligt. Een mooi park om een stop te maken voor een wandeling of als je vogelliefhebber bent. Er zijn hier Flamingo´s te spotten. Je kan tevens ook in Agadir stoppen voor bezoek aan het grote zandstrand. Je verblijf vanavond in een sfeervol strandhotel voor één nacht.
photo

Dag 23,De watervallen van Immouzer

Vandaag rijd je van Taghazout naar het mondaine strandstadje Essaouira. Alvorens je naar Essaouira rijd (2,5 uur), raden we aan nog een mooie stop te maken. In de heuvels en het binnenland achter Taghazoute, bevinden zich de prachtige watervallen van Immouzer, genaamd Paradise Valley. Je kan ook kiezen voor een stranddag en de omliggende standen zoals Banana Beach (omgeven door bananenbomen) te bezoeken. In Essaouira verblijf je voor twee nachten in een guesthouse/Riad.
photo

Dag 24,Essaouira

Essaouira is naar onze mening de fijnste plek aan de Marokkaanse kust. Het heeft een artistieke en rustige historisch Medina (oude wijk), waar kunstgallerijen, leuke winkels en dakterrassen vertier bieden. Alsmede is het zandstrand een mooie plek voor zonnen en zwemmen in de warme maanden van het jaar. In Essaouira kunnen we een bezoek met een stadsgids organiseren waarbij je de vismarkt bezoekt, het fort en andere interessante plekken.
photo

Dag 25,Essaouira naar Marrakech

Vanuit Essaouira is het ongeveer drie uur rijden naar je eindpunt van de reis, de Koningstad Marrakech. Je kan vandaag nog van het strand genieten en pas later in de middag naar Marrakech rijden, of in de ochtend al op pad gaan. In Marrakech hebben we een sfeervolle guesthouse/ Riad voor je gereserveerd voor drie nachten. Om het gevoel van Marrakech te ervaren kan je vanmiddag een eerste bezoek brengen aan het stadsplein, Djema Efna.
photo

Dag 26,Fietsen door de kleine straatjes van Marrakech

Vandaag kan je Marrakech gaan ontdekken met onze uitgebreide reisbescheiden. We geven tips over monumenten, verborgen Medinatuinen en een oase buiten de stad. We kunnen je verblijf in Marrakech laten beginnen met een fietstocht door de kleine straatjes. Zo krijg je een mooi beeld bij de stad. Vanmiddag raden we aan de Saadian tombes en het Bahia paleis bezoeken. Wil je graag leren hoe je een tajine maakt? Vraag ons dan naar de Marokkaanse kookworkshop die we organiseren.
photo

Dag 27,De souk van Marrakech

Voor deze ochtend kunnen we een ballonvaart boven Marrakech en het Atlasgebergte bijboeken. Je ziet de zonsopkomst en het is een bijzondere ervaring om niet te vergeten. Vanmiddag kan je de markten van Marrakech ontdekken, de souks of een ontspannende hamam proberen om je reis mee af te sluiten. Voor de avond organiseren we een exotisch paardenspektakel met diner  geheel in Marokkaanse stijl.
photo

Dag 28,Marrakech naar Casablanca

Als je vlucht later op de dag vertrekt van Casablanca, kun je ervoor kiezen om de ochtend nog in Marrakech door te brengen. Je zou ook al naar Casablanca stad kunnen rijden als je de grootste moskee van Noord-Afrika wilt bezoeken. Op het vliegveld van Casablanca lever je de huurauto in en check je in voor je vlucht. Zou je deze rondreis willen aanpassen? Geen ons je wensen door en dan maken de reis op maat.

Reisdetails

  • Reisduur : 28 dagen
  • Beste seizoen : Gehele jaar
  • Reissom vanaf: €1835 p.p o.b.v. 2 pers.
  • Toeslag : €745 p.p maximaal afhankelijk datum

Inbegrepen bij deze reis

Retourvlucht vanuit Nederland naar Casablanca, 26 nachten o.b.v. 1-2 sterren guesthouses en B&B o.b.v. van logies en ontbijt, 1 nacht in woestijntent inclusief diner en kamelenwandeling, huurauto (type Ford-Fiesta) all-risk verzekerd voor alle reisdagen, uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet routeboek, 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips, administratie- en boekingskosten

020-2214178

info@barrio-life.nl

Recommend Tour Packages

Wil je meer informatie?

Via dit formulier kun je meer informatie vragen over een bepaalde reis. Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

Sluiten

Contact met onze reisspecialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Waar kunnen we je mee helpen?

Sluiten

Contact met onze themareizen specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze themareizen specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Ontvang het Portugal landenboek

Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Ontvang het Marokko landenboek

Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Ontvang het Andalusië landenboek

Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

Sluiten
Sluiten

*Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

Contact met onze reisspecialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat?

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Reis op maat?

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat?

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Andalusië specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reis op maat

Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Waar wacht je op?

5% korting

+ gratis toegang tot alle Landenboeken

Dit is alleen voor reizigers die nog geen reisvoorstel hebben aangemaakt

voor een reis naar jouw keuze

Voorstel op maat

Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

Welk thema's

spreken je aan?

Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

Contact met onze Portugal specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Contact met onze Marokko specialist

Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

Sluiten
Sluiten

Reisvoorstel op maat

Sluiten

How to Set a Daily Diet Plan?

Subscribe to our daily newsletter.

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

020-2214178

Prijsofferte ontvangen

Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

Sluiten
Sluiten

Bedrijfsuitje op maat

We hebben dit formulier alvast opgesteld, om je direct al een richtprijsofferte te kunnen sturen. Echter mocht de prijs in eerste instantie niet het belangrijkste zijn, kan je ons ook direct bellen op 020-2214178 om het e.e.a. toe te lichten of e-mailen op info@barrio-life.nl

Sluiten

Stel hier je vraag

Leuk dat je interesse hebt in een van onze reizen. Wil je meer informatie, de reis aanpassen of heb je een andere vraag laat dan je gegevens achter. 

Advies nodig?

Loop je ergens tegen aan, heb je specifieke vragen of heb je advies nodig? Vul dan dit formulier in om contact op te nemen met onze specialist. Je krijgt een reactie binnen 2 werkdagen.