Booking for : Actieve vakantie met tieners langs de kust in Portugal

  Actieve vakantie met tieners langs de kust in Portugal

  • Wij verzorgen de retourvlucht, de gezinshuurauto all-risk verzekerd, alle overnachtingen in appartementen en huisjes op basis van logies
  • Deze 15-daagse Actieve vakantie met tieners langs de kust in Portugal, is voor familie´s met kinderen in de leeftijd vanaf +-10 jaar oud
  • Bij deze reis in Noord-Portugal ga je gave aspecten van de natuur zien zoals de watervallen, stroomversnellingen, rivierstrandjes die ruimte bieden voor raften, kayakken, zwemmen en canyoning activiteiten

  Reisinformatie

  Actieve vakantie met tieners langs de kust in Portugal

   

  Welkom op de reizenpagina van de 15-daagse Actieve vakantie met tieners langs de kust in Portugal.
  Deze actieve vakantie is een rondreis van het noorden van Portugal naar de regio Lissabon. De reis combineert de leukste plekken voor watersporten, stranden en outdooractiviteiten. Je komt langs Porto, het nationale park Peneda-Geres, de Arouca riviervallei, het strand van Nazaré, het Arrabida natuurpark en Lissabon. Ook onze andere opties in Portugal bekijken? Tref hier al onze andere familierondreizen en vakanties door Portugal.  

  Deze 15-daagse Actieve vakantie met tieners langs de kust in Portugal, is voor familie´s met kinderen in de leeftijd vanaf +-10 jaar oud. De reis is gericht op wie de kinderen graag meeneemt op een vakantie bij het strand, maar niet twee weken op één plek wil blijven. De reis is een combinatie van huisjes en appartementen. Sommige accommodatis hebben ook een zwembad. We zijn ook specalist in Glampingtenten en bungalows, alsmede hotels voor familie´s.

  Wat is er zo mooi aan deze reis?

  Je begin de reis in Noord-Portugal, dé regio van Portugal waar de natuur volop aanwezig is. Hier zijn het de watervallen, stroomversnellingen, rivierstrandjes die ruimte bieden voor raften, kayakken, zwemmen en canyoning activiteiten. Noord-Portugal is tevens erg bergachtig, waardoor er mooi gefietst en gewandeld kan worden. Porto is nooit ver voor een bezoek, voor het bruisende stadsgevoel.

  De Atlantische Oceaan kust bij Nazaré staat bekend om dé plek waar wereldberoemde golfsurfers bij elkaar komen en Portugese familie´s elkaar treffen. Een mooie plek voor een stukje strandvakantie met een actief karakter. Daarna voert de reis zuidwaarts langs Lissabon naar het Arrabida park waar de kalme zee juist weer ruimte biedt voor zeekayakken, coastering, dolfijnen en rustig zwemmen vanaf pittoreske strandjes. De omgeving is ideaal ook voor wandelen en Lissabon ligt op een steenworpafstand.

  Hoe zit deze actieve vakantie met tieners langs de kust in Portugal in elkaar?

  Wij verzorgen de retourvlucht, de gezinshuurauto all-risk verzekerd, alle overnachtingen in appartementen en huisjes op basis van logies. Daarnaast zijn we onderscheidend in onze uitgebreide reisbescheiden, zelf door ons geschreven als Portugal specialist en de lokale tips die je reis nog specialer maken.

  Naast dit basispakket, zijn er tal van activiteiten bij te boeken om ervoor te zorgen dat je het beste uit de reis haalt. Zo kunnen we outdooractiviteiten, boottochten en surflessen bijboeken.

   

  Bekijk hier onze andere Familiereizen in Portugal, Andalusië en Marokko.

  Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

  Onderstaand kan je op de routekaart van deze reis met het plusje en minnetje inzoomen en de route bekijken.

   

  Reis op maat?

  Verblijf je graag een dag langer op een bepaalde plek of zou je deze reis willen aanpassen?
  Als Portugal specialist kunnen we in een handomdraai deze reis aanpassen naar wens en je adviseren op basis van onze eigen ervaring.

  photo

  Dag 1,Vliegen op Porto

  Deze 15-daagse Actieve Vakantie met tiener langs de kust in Portugal start met een directe vlucht van Nederland naar het vliegveld van Porto. Hier hebben we een ruime gezinshuurauto klaar staan op het vliegveld en rijd je in iets meer dan een uur naar het nationale park Peneda-Geres. We hebben hier een huisje in de natuur voor je geboekt op basis van logies voor drie nachten. Je kan vandaag acclimatisteren ofwel op stap gaan met onze reisbescheiden boordevol met tips voor deze mooie uitvalsbasis.
  photo

  Dag 2,Watervallen en hete bronnen

  Het Peneda-Geres park is bekend om de prachtige natuur en tal van mogelijkheden voor activiteiten en watersporten. In onze reisbescheiden geven we je tips waar je watervallen kan vinden, alsmede waar j in een rivier kan liggen met heet water uit de grond. Ook kunnen we voor vandaag kayaks voor jullie klaar leggen om te varen over de meren bij het natuurpark. Wandelaars kunnen over een oude Romeinse wandelroute lopen en wie graag fietst kan per mountainbike een tocht maken door de bergen.
  photo

  Dag 3,Canyoning door de bergrivieren

  We kunnen voor vandaag verschillende georganiseerde activiteiten bijboeken zoals paardrijden, raften, rotsklimmen, jeep natuurtocht, mountainbike tocht begeleidt etc. Echter de canyoningactiviteit die hier te doen is, is de populairste activiteit voor familie´s en raden we aan. Liefhebbers van wandelen kunnen vandaag twee mooie pittoreske oude stadjes bezoeken inclusief zwemmen bij rivierstrandjes en een houten vlonderpad door een vogelpark. Je eindigt in het ¨Tibet van Portugal¨, zoals dit dorpje genoemd wordt
  photo

  Dag 4,Rijden naar de Paiva riviervallei

  Vanochtend check je uit en rijd je in twee uur naar de Paiva riviervallei bij Castelo de Paiva. We hebben hier een huisje voor jullie gereserveerd en je checkt hier in voor drie nachten op basis van logies. Op de weg naar de Paiva vallei zijn er mooie stops te maken. Houden je kinderen van een waterpark en glijbanen? We adviseren je waar op de route gestopt kan worden bij een waterpark. Onderweg tref je ook het kasteel van Guimareas, een mooie stop voor liefhebbers van cultuur en een mooie oude gebouwen.
  photo

  Dag 5,Het houtenvlonder pad boven de rivier

  Je bevindt je in de Arouca regio waar de snelstromende Paiva rivier in het diepe dal tal van leuke activteiten biedt. Zo ligt hier een binnen Portugal beroemd houten vlonderpad waarbij je een spannende wandeling kan maken langs de rivier. We adviseren je waar je kan zwemmen in de rivier bij de mooie rivierstrandjes en waar watervallen te bezoeken zijn. Voor vandaag is ook het informatiecentrum van Arouca te bezoeken met meer informatie over flora- en fauna, alsmede een pittoresk Portugees dorpje waar nog steeds glas wordt geblazen op de oude manier.
  photo

  Dag 6,Raften en rotsklimmen

  Voor vandaag kunnen we een aantal sportieve activieiten bijboeken. Zo kunnen jullie met het gezin raften op de Paiva rivier, maar kunnen we ook een ochtend rotsklimcursus bijboeken. Er is in de Arouca vallei ook mooi te fietsen. Maak je graag een fietstocht? We kunnen voor deze ochtend ook fietsen klaarzetten zodat je een mooie tocht kan maken door de omgeving. Graag de zee bezoeken? In een uur ben je bij het strand en we geven je ook tips waar je kan zonnen aan een rivierstrandje aan de Douro rvier. We adviseren je er in onze reisbescheiden verder over.
  photo

  Dag 7,Rijden langs de Atlantische Oceaan

  Vanochtend check je uit en kan je de ochtend nog gebruiken om de omgeving te bezoeken. In 2,5 uur rijd je naar de mooie badplaats Nazaré, bekend als wereldberoemde surfplaats en pittoresk vakantieoord. In onze reisbescheiden tref je meer informatie met stops voor onderweg. Zo kan je varen in een gondel door de kanalen in een kuststadje, kan je kleine vissersdorpjes bezoeken, maar zou je ook nog een bezoek aan Porto kunnen brengen. Aangekomen in Nazaré check je in voor vier nachten in een appartement in Nazaré op basis van logies.
  photo

  Dag 8,Surfles op het strand van Nazaré

  Gedurende je verblijf de komende drie volle dagen, is er de mogelijkheid om je kinderen te leren surfen. We organiseren driedaagse beginnerscursussen golf- en bodyboardlessen in kleine groepen waarbij de ochtend voor de les is en de middag vrije blijft. Een dag les is ook een mogelijkheid. Nazaré heeft een leuk centrum en er zijn een aantal activiteiten en bezienswaardigheden die we in onze reisbescheiden hebben opgenomen.
  photo

  Dag 9,Wateractiviteiten en een ridderpark

  Als alternatief voor een dag strand zijn er een aantal wateractiviteiten bij te boeken. Zo kunnen we een dolfijnentocht bijboeken, waarbij dolfijnen gespot worden op zee. Alsmede geven we tips in onze reisbescheiden van een aantal waterparken met glijbanen die in de buurt van Nazaré liggen. Er is ook een heus ridderpark om terug in de rijd te gaan en we organiseren ook een les suppen, waarbij je op een surfplank staat en peddelt.
  photo

  Dag 10,Dinosaurus voetstappen en grotten

  Op een half uur rijden in het achterland van Nazaré liggen een aantal prachtige grottencomplexen, waarbij je diep de grond in kan en de stalagtieten kan zien. We adviseren je in onze reisbescheiden waar je ze vindt en wat de mooiste is. Alsmede is Portugal de plek waar Dinosaurussen geleefd hebben en je tippen je over waar je een park kan bezoeken waar voetafdrukken te zien zijn. Een bijzondere ervaring.
  photo

  Dag 11,Kayakken bij de Berlenga eilanden

  Vanochtend check je uit en rijd in een kleine twee uur via Lissabon naar het Arrabida natuurpark, de laatste overnachtsplaats van deze reis. Voor vandaag hebben we echter op driekwartier rijden een mooi bezoek op het programma staan om bij te boeken. Het is een boottocht naar de prachtige Berlenga eilanden voor de kust van Peniche. Bij aankomst maak je een kayaktocht rondom de eilanden en kan je zwemmen en genieten van de mooie natuur. Aangekomen in het Arrabida park check je in bij je eigen huisje en verblijf je vier nachten op basis van logies.
  photo

  Dag 12,Stranden van het Arrabida Park

  Vandaag kan je genieten van de mooie rustige stranden van het Arrabida park. Het Arrabida park staat bekend om de bergen die naast een grote baai liggen, alsmede het naastliggende Sado waterpark. In onze reisbescheiden adviseren we je over de mooiste stranden en alsmede een overtocht per boot naar de witte stranden van Toia, de langtong aan de overkant van de baai. Voor vanmiddag kunnen we een dolfijnentocht bijboeken waarbij je een mooie boottocht maakt door de baai en een grote kans hebt om deze dieren te zien zwemmen.
  photo

  Dag 13,Coastering en suppen

  Houden je kinderen van actie? Dan is een stoere coastering activiteit een leuke manier om met een gids een tocht te maken langs de rotsen van de kust. Het is klimmen klauteren en veel in het water zijn. Het kalme water maakt het ook ideaal voor suppen en kayakken en we kunnen de huur van kayaks en een les suppen voor je bijreserveren voor vandaag. Interesse in de natuur? Er is een cactus-, dienen- en onderwaterwereld park waarbij je meer leert over de flora-fauna van het Arrabida park. We informeren je erover in onze reisbescheiden.
  photo

  Dag 14,Cabo Espichel

  Een alternatief voor een stranddag is een mooi rit naar het westelijkste puntje van het Arrabida park gebied. Je komt uit bij Cabo Espichel en kan de vuurtoren bezoeken alsmede is er te surfen aan de kust. We informeren je er meer over in onze reisbescheiden. Een dagje Lissabon? In minder dan een uur rijd je naar Lissabon en kan je de dag spenderen in de stad. De hippe stranden van de Lissabonners? We informeren waar je ze vindt en geniet van de hoge golven aan de Atlantische Oceaan. Tot slot kan er vandaag een fiets- en wandeltocht door het Arrabida park gemaakt worden.
  photo

  Dag 15,De vlucht terug naar Nederland

  Vanochtend check je uit en rijd je in een uur naar het vliegveld van Lissabon. Hier kan je de huurauto weer inleveren en check je in voor je vlucht. Zou je de reis graag aanpassen? We kunnen een verblijf in Lissabon aan het begin of einde toevoegen. We kunnen de reis ook verlengen met de Algarve of de zuidelijkere Costa Vicentina kust. Alsmede kunnen we op alle verblijfsplaatsen dagen korter of langer aanpassen. Informeer ons over je wensen en we helpen je graag verder.

  Reisdetails

  • Reisduur : 15 dagen
  • Beste seizoen : Eind april tot eind oktober
  • Reissom vanaf: €1245 p.p. o.b.v. van 4 personen
  • Toeslag : €295 p.p. maximaal afhankelijk reisdatum

  Inbegrepen bij deze reis

  Retourvlucht vanuit Nederland naar Porto en terug vanuit Lissabon inclusief 15kg ruimbagage p.p., 14 nachten o.b.v. familieaccommodaties op basis van logies en soms ook ontbijt, ruime gezinshuurauto all-risk verzekerd voor alle reisdagen, uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet routeboek en speciale reistips voor familie´s en kinderen, 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips, administratie- en boekingskosten

  020-2214178

  info@barrio-life.nl

  Recommend Tour Packages

  Wil je meer informatie?

  Via dit formulier kun je meer informatie vragen over een bepaalde reis. Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

  Sluiten

  Contact met onze reisspecialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Sluiten

  Contact met onze themareizen specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze themareizen specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Ontvang het Portugal landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Ontvang het Marokko landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Ontvang het Andalusië landenboek

  Profiteer van onze lokale expertise en geniet van een gratis activiteit tijdens uw volgende reis.*

  Sluiten
  Sluiten

  *Je ontvang het landenboek direct per e-mail en indien je een reis boekt ontvang je een gratis activiteit. Reeds gedane reisaanvragen hebben geen recht op een gratis activiteit

  Contact met onze reisspecialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze reisspecialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat?

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Contact met onze Andalusië specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Andalusië specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reis op maat

  Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Waar wacht je op?

  5% korting

  + gratis toegang tot alle Landenboeken

  Dit is alleen voor reizigers die nog geen reisvoorstel hebben aangemaakt

  voor een reis naar jouw keuze

  Voorstel op maat

  Op zoek naar een unieke reis op maat? Vul hieronder je gegevens en reiswensen in, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel wat optimaal aansluit bij jouw wensen

  Welk thema's

  spreken je aan?

  Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

  Contact met onze Portugal specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Portugal specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Contact met onze Marokko specialist

  Staat jouw ideale reis er niet tussen? Vul onderstaande velden in zodat onze Marokko specialist jouw perfecte reis kan samenstellen.

  Sluiten
  Sluiten

  Reisvoorstel op maat

  Sluiten

  How to Set a Daily Diet Plan?

  Subscribe to our daily newsletter.

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Vrijblijvende Prijsofferte aanvragen

  020-2214178

  Prijsofferte ontvangen

  Heb je interesse in deze reis?  Geef ons via dit formulier aan wanneer je de reis ongeveer zou willen maken en dan sturen we je binnen een dag een vrijblijvende prijsopgave. 

  Sluiten
  Sluiten

  Bedrijfsuitje op maat

  We hebben dit formulier alvast opgesteld, om je direct al een richtprijsofferte te kunnen sturen. Echter mocht de prijs in eerste instantie niet het belangrijkste zijn, kan je ons ook direct bellen op 020-2214178 om het e.e.a. toe te lichten of e-mailen op info@barrio-life.nl

  Sluiten

  Stel hier je vraag

  Leuk dat je interesse hebt in een van onze reizen. Wil je meer informatie, de reis aanpassen of heb je een andere vraag laat dan je gegevens achter. 

  Advies nodig?

  Loop je ergens tegen aan, heb je specifieke vragen of heb je advies nodig? Vul dan dit formulier in om contact op te nemen met onze specialist. Je krijgt een reactie binnen 2 werkdagen.

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Mocht je graag een offerte willen ontvangen hebben we op elke reizenpagina ook een apart offerteformulier. 

  Sluiten