Natuurreizen - andalusië

De meest bijzondere manier om Andalusië te ontdekken is met een natuurreis. Met een Andalusië natuurreis ben je één met de natuur en leer je op een speciale manier het land kennen. Wil je ontspannen in de natuur? Kies dan voor onze retraite. Of wil je juist actief zijn en wandelen? Kies dan voor één van onze wandelreizen of onze actieve rondreis!

De voordelen van een natuurreis door Andalusië:

  • Onze natuurreizen nemen je mee naar de mooiste natuurgebieden en combineren deze in een mooie rondreis met huurauto, vlucht en sfeervolle B&B natuuraccommodaties
  • Binnen het aanbod van natuurreizen kan je kiezen tussen meer relax/ontspan vakanties in de natuur, outdoorreizen en flora- en fauna natuurreizen met af en toe wandelen.
  • De natuurgebieden lenen zich perfect voor activiteiten, van sportief tot een excursie met geregeld vervoer en een boswachter. De activiteiten zijn bij te boeken.
  • In onze reisbescheiden tref je alsmede boordevol tips van dierenparken, natuurwandelingen, leuke uitstapjes en andere tips die niet in reisgidsen te vinden zijn.

Wandelreizen - Andalusië

De perfecte manier om Andalusië te ontdekken is met een actieve wandelreis. Bij ons vind je een Andalusië rondreis al vanaf €550 per persoon. Wil je graag naar Sierra Nevada of trekken de witte dropen je meer aan? De keuze is aan jou! Jouw ideale wandelreis is zelf samen te stellen met behulp van ons maatwerk.

De voordelen van een wandelreis met Barrio Life door Andalusië:

  • Wij hebben de routes zelf uitgezet en/of uitvoerig uitgetest en gelopen. Dit maakt dat er geen tussenpersonen zijn en we een scherpe prijs kunnen bieden..
  • De reis is niet met een groep of reisbegeleiding, maar wel met de benodigde routebeschrijvingen en tips ter plekke voor de dorpjes en omgeving waar je wandelt.
  • Je verblijft in agrotoerisme B&B type accommodaties of centrale kleine stadshotels. Leuke plekken voor een gesprek met de eigenaar en het lokale leven.
  • De reis is aan te passen naar wens mocht je wat meer rustdagen willen toevoegen of de reis willen verlengen in combinatie met een rondreis met een huurauto.

Zit je ideale route of reisduur er niet bij?

Neem dan contact met onze Andalusië specialist voor een aangepaste reis.

Zit je ideale route of reisduur er niet bij?

Neem dan contact met onze Andalusië specialist voor een aangepaste reis.