Mountainbiken en hamproeverij met Victor

De activiteit
Neem deel aan deze combinatie van mountainbiken en een hamproeverij in Granada! Gids Victor laat je met veel plezier kennis maken met de mooie natuur die je (afhankelijk van je niveau) binnen 2 á 3 uur per mountainbike verkent. Het hele jaar door kun je mountainbiken in de Sierra Nevada, echter kan de winter wel voor sneeuw en forse kou zorgen in het gebied. Na deze mountainbiketocht neemt Victor je mee naar een heerlijke hamproeverij, waarbij je kennis maakt met ambachtelijke, biologische ham uit de streek van Granada.

Gids Victor
Victor werkt al 15 jaar als gids  en ski instructeur in de indrukwekkende Sierra Nevada.
Met zijn diploma als gymleraar raakte hij door de jaren heen geïnspireerd om meer te doen met zijn enthousiasme voor sport en de natuur. Afgelopen jaar startte hij daardoor zijn eigen project, de combinatie van de activiteiten mountainbiken en een hamproeverij. De betekenis en de toegevoegde waarde hiervan is zoals hij het mooi zegt, ‘to give you the best of me’…

Voor Victor is het belangrijk dat de gids zich op de hoogte houdt van nieuwste ontwikkelingen, de beste technieken en de reizigers assisteert op ieder vlak waar mogelijk. Het is hard werken, harder dan velen zich zullen realiseren, maar Victor zijn werk ziet als een ware passie: omringd worden door de natuur, genieten van het prachtige zuidelijke gedeelte van Spanje en het delen van zijn kennis over de cultuur, historie van de omgeving van Granada. Naast zijn passie voor de natuur is hij in zijn vrije tijd ook een ware sportieveling! Bergen beklimmen, wandelen en canyoning doet hij graag in de Sierra Nevada.

Geef een reactie