Onze reizen naar het betoverende Marokko

Bekijk onze reisroutes en laat je fantasie de vrije loop
Marokko ligt op vier uur vliegen afstand en de sprookjesachtige sfeer is een feest voor de zintuigen. De hartelijke en gastvrije bevolking bestaat uit Berbers, Arabieren en Nomaden en kent veel historie. Het land biedt een aantrekkelijke combinatie van hoge zandduinen, groene palmbomen, stranden aan de kust, het besneeuwde Atlas gebergte en paleizen in de Koningssteden Fes en Marrakech. Reizen in door dit land kan het hele jaar door, het Sahara klimaat is ideaal voor de winter.
Wil je meer lezen over alles wat Marokko te bieden heeft? Laat je verder informeren met ons landenboek.

Rondreizen Marokko

Een weekje er tussen uit of een complete rondreis door Marokko? We bieden korte rondreizen aan, maar hebben ook rondreizen van meerdere weken. Hou je van natuur? Kies dan voor een natuur- of wandelreis. Hou je van cultuur? Dan is een steden- of treinreis perfect voor jou. Vind je het handig om een huurauto te hebben op bestemming? Kies dan voor een fly & drive reis van 1 week, 2 weken of 3+ weken. Ga je met kinderen op pad? Bekijk dan onze familiereizen!

Het is mogelijk om een reis van de website te boeken, maar ook kun je een reis aanpassen of thema’s combineren. Daarnaast kun je een complete reis op maat laten maken en jouw reisdroom uit laten komen!

Bouwstenen Marokko

Ideaal voor een lang weekend als stedentrip of een midweek er tussen uit. Langer op pad dan 3-4 dagen? Je kan bouwstenen goed combineren en zo je ideale rondreis door Marokko samenstellen met twee of meer bouwstenen.

Bij stedentrips heb je de keus uit drie varianten; ontmoet de ambachtslieden met een handarbeid workshop; wandel door de geschiedenis met een gids of ga aan de slag met een kookworkshop en proef Marokko. De bouwstenen in de natuur zijn divers en gericht op ontspanning tot outdoor activiteiten.

Op de Bouwstenen Marokko pagina vind je een selectie van onze meest populaire bouwstenen. Bekijk de thema pagina´s voor het complete overzicht.

Activiteiten Marokko

Als Marokko specialist kunnen we je activiteiten aanbieden die je niet snel ergens anders vindt. Je kan ze toevoegen aan je rondreis als bouwsteen en zijn ook los te boeken.

Zo wandel je met een verhalenverteller door de Medina van Marrakech of maak je je eigen hennaversiering met een lokale henna kunstenares. Je vermijdt de meer toeristische tours en komt op kleinschalige adresjes in contact met de Marokkaanse bevolking.

Vraag ons welke activiteiten we aanbieden, het zijn er een genoeg! We vertellen je er graag over.

Wil je ons iets vragen over onze reizen naar Marokko?

Wij helpen je graag!

Wil je ons iets vragen over onze reizen naar Marokko?
Wij helpen je graag!