Op zoek naar een reis op maat?

Iedereen is uniek en bij Barrio Life maken we er een sport van om voor elk uniek persoon de perfecte reis te organiseren.

Om je op weg te helpen hebben we een aantal ‘voorbeeldreizen’ opgesteld maar bij Barrio Life is eigenlijk geen enkele reis hetzelfde. Maak duidelijk waar je naar op zoek bent (of laat je adviseren) en samen met onze specialist kom je tot je eigen ultieme reis. Of je nu alleen op reis wilt of met een groot gezelschap. Een korte periode of juist van plan bent om 2 maanden weg te zijn. Wij helpen je graag aan een ultieme reiservaring.

Maatwerk Andalusië

Voor een maatwerk reis is Andalusië zit je bij ons goed. We hebben meer dan 15 regio’s, 30 activiteiten en 50 plekken om te verblijven.

Maatwerk Portugal

Ook voor Portugal hebben we een specialist die je kan helpen de ultieme reis in Portugal samen te stellen.

Maatwerk Marokko/Sahara

Een maatwerk oplossing is voor een geweldig land als Marokko de ideale manier om de cultuur, natuur en geschiedenis te ervaren.

Familie reizen

Als je met (jonge) kinderen op vakantie gaat ziet je reis er vaak iets anders uit dan dat je met je partner of vrienden op pad gaat.

Zakelijk (incentives & groepen)

Op zoek naar de juiste organisatie om uw groepsreis te organiseren? Wij zetten onze expertise graag in om je verder te helpen.

Fly en Drive

Fly en Drive is een ideale manier om een land of regio te ontdekken. Neem contact op en ontvang vrijblijvend een maatwerk fly en drive reisvoorstel.

Korte ervaringen (0-7 dagen)

Ben je al in de buurt? Of heb je zin om een paar dagen onderweg te zijn? Ook dan hebben we leuke activiteiten en leuke mogelijkheden.

Midlange reizen (7 -21 dagen)

Op zoek naar een fijne en goed georganiseerd reis? Wij helpen je graag verder.

Langere rondreizen (21 dagen +)

Heb je de tijd en wil je voor een langere periode op reis? Dan kunnen we samen tot een mooi reisvoorstel komen waarin we alle wensen verpakken.

Een voorstel op maat ontvangen?

Geef ons je wensen door en we sturen een voorstel op maat.

Ja, ik wil graag een voorstel op maat!