ONZE POPULAIRSTE Andalusië privérondreizen op maat met huurauto of chauffeur

Andalusië is verrassend en reizigers die je voorgegaan zijn, komen zeer enthousiast terug. Uit eten gaan is niet duur en de prachtige natuur en gastvrije cultuur spreken tot de verbeelding!

Het wereldberoemde Alhambra en de imposante Mezquita zijn de kroonjuwelen van Andalusië. Het is het welkome resultaat van 700 jaar Moorse (Arabische) overheersing, die Andalusië tijdens een rondreis het extra cache geven.

Geniet je van historie? Dan liggen er ook Romeinse amphitheater´s, en duizend jaar oude kerken en kathedralen op je te wachten. Is jullie wens om meer in de natuur te verblijven? We hebben tal van reisroutes die natuurparken zoals de Sierra Nevada, de Alpujarras, el Torcal, Camino del Rey en het Donana park verbinden.

Daarnaast garandeert de ligging aan de Middelandse Zee al een mild klimaat vroeg in het voorjaar tot aan laat in de herfst. Buiten de Costa del Sol zijn er tal van rustige en onbebouwde stranden te vinden die wij je als Andalusië specialist graag aanbevelen.

We specialiseren ons in karakteristieke en kleinschalige accommodaties en weten uit ervaring op welke plekken het fijn is om wat meer dagen te hebben.

Alles is mogelijk. Je kan kiezen voor hotels met zwembad, een reis langer of korter maken, zelf rijden of gereden worden, vliegen op de dag dat iedereen van je reisgroep vrij is en vanaf je luchthaven naar keuze. Als maatwerkspecialist maken we jullie reis naar wens.

Een week op pad door Andalusië

Is een kleine week op reis al een mogelijkheid? Dan kan een bezoek aan Andalusië echt het gevoel geven dat je ver weg bent geweest.

Met veel dagelijkse directe vluchten naar Málaga en Sevilla vanuit meerdere luchthavens in Nederland en de Benelux, kan je in de ochtend al vliegen en voor het middaguur al van start gaan.

Welke opties raden we aan? Onze meest geboekte reis door Andalusië is de 8-daagse Andalusië Fly & Drive, de 4 steden. Je bezoek daarbij de culturele hoogtepunten Granada, Málaga, Sevilla en Córdoba. Een alternatief op deze route is onze 8-daagse treinreis die dezelfde plekken aan doet.

Heb je interesse in de kleine witte dorpjes van Andalusië, af en toe een strand en ook wat natuur? Dan bieden we een 8-daagse West-Andalusië en een 8-daagse Oost-Andalusië reis aan. Je overbrugt minder kilometers en overnacht ook in de natuur op bijvoorbeeld een olijfolieboerderij.

Deze vier voorbeeldreizen kunnen we als leidraad nemen voor jullie reisroute om deze daarna af te stemmen op de wensen van de reizigers van jullie reisgroep(je). Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Zijn jullie op zoek naar een reis met een gastronomisch tintje of een wandelreis als groep? Bekijk dan hier ook al onze thematische rondreizen.

Twee weken op pad door Andalusië 

Ruimte voor een reis van 10-14 dagen? Dan heb je de mogelijkheid om een compleet rondje te maken langs de hoogtepunten van Andalusië. Je kan er ook voor kiezen om het juist rustiger aan te doen en meer tijd per plek te verblijven of een regio dieper te verkennen.

Welke opties raden we aan? Onze 10-daagse Andalusië hoogtepunten reis neemt je mee naar de Witte Dorpen van Andalusië en het Moorse stadje Ronda. Bij onze 12-daagse hoogtepunten reis zitten ook al twee stranddagen in Nerja en onze 14-daagse reis brengt je alsmede naar de oude havenstad Cádiz en naar de natuurstranden en sfeervolle Costa de la Luz. Natuurliefhebbers raden we aan te kijken naar onze 12-daagse actieve vakantie naar de natuurgebieden highlights van Andalusië.

Deze drie voorbeeldreizen kunnen we als rode draad gebruiken om jullie reisprogramma op af te stemmen . Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Drie weken op pad door Andalusië

Heb je plannen voor een complete langere rondreis door Andalusië? Dan geeft een reis van drie weken je de mogelijkheid om op een ontspannende manier heel veel te zien van de diversiteit van de cultuur en natuur van Andalusië.

Welke opties raden we aan? Onze complete rondreis Andalusië duurt 21 dagen en is een compilatie van de mooiste culturele hoogtepunten, natuurgebieden, de mooiste kleine dorpjes en verschillende stranden. Een complete reis voor wie Andalusië van zijn lijstje wil kunnen ¨strepen¨.

Deze voorbeeldreis kunnen we aanpassen naar wens. Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Vier weken op pad door Andalusië (en mogelijk Portugal)

Heb je een maand de tijd? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Zuid-Spanje heeft meer te bieden dan een bezoek van een maand, maar met een rondreis van vier weken zie je geen hoogtepunten over het hoofd.

Welke opties raden we aan? We hebben onze drieweeks rondreis uitgebreid voor liefhebbers, naar een 28-daagse reis. Deze reis geeft je per plek iets meer dagen om uitstapjes te maken in de omgeving. Ideaal voor wie de tijd heeft en graag een rustdag afwisselt met een dag op pad. Een andere optie is onze combinatiereis Andalusië & Portugal of een combinatie van Andalusië met Almería en mogelijk Murcia. Zo is het mogelijk om vanuit Spanje de Algarve van Portugal in te rijden en via Évora naar Sevilla te rijden. Het Zuiden van Portugal heeft veel Moorse cultuur en past goed bij een reis in Andalusië.

Vraag ons voor deze reis naar de mogelijkheden.

Deze rondreis is een voorbeeldroute die we volledig kunnen aanpassen naar jullie wensen. Zit er een locatie in de route waar je graag langer verblijft? Dan passen we dit zo aan.

Wil je ons iets vragen over onze rondreizen. Dat kan!

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Contact met onze specialist