Glamping reizen - Marokko

Overnachten in de buitenlucht alsof je kampeert
Het woord Glamping is al lang niet meer de term om luxe kamperen te omschrijven. Het is inmiddels de verzamelnaam geworden van verschillende type accommodaties die allemaal een relatie hebben met de natuur en buiten zijn. Zo bestaan onze glampingreizen door Marokko uit bungalows, blokhutten, nomadententen, grothuizen en boomhutten. 

Comfortabel overnachten met faciliteiten van een B&B
De natuuraccommodaties staan vaak op boerderijen, natuurcampings of privé landgoeden. In sommige gevallen is er ook een zwembad aanwezig en kan je genieten van een mooie tuin, goed sanitair (sommige accommodaties hebben privé sanitair in de tent) en een restaurant voor het ontbijt of een diner. Kortom, écht kamperen in het gras met een gasbrander is het niet, maar een luxe 4-sterren accommodatie is het beslist ook niet. Het ligt qua comfort in het midden. 

Vermijden van het massatoerisme en kleinschaligheid
Marokko is ruraal en er zijn prachtige palmoase tuinen waar je verblijft dicht bij de hoogtepunten, maar niet in de drukke toeristische hotels. Al kan je wel gemakkelijk de drukte opzoeken als je zou willen. Alsmede zal je merken dat dit soort type accommodaties ook vergelijkbare reizigers aantrekt die geïnteresseerd zijn in buiten zijn en kleinschaligheid. Het heeft soms ook een wat vintage, hippy of alternatieve touch.

Bezoeken van natuurgebieden en de onbebouwde kust
De meeste glamping accommodaties liggen bij of in natuurgebieden, waardoor het voor natuurliefhebbers een mooi alternatief is voor een reguliere natuurreis in bijvoorbeeld een B&B. Onze routes combineren de mooiste natuurgebieden van Marokko waardoor je nóg dichter bij de natuur bent en de fauna hoort en ziet tijdens je diner of drankje op het terras aan het einde van de dag.

De voordelen van een glampingreis door Marokko

  • Keuze uit een aantal reisroutes met verschillende lengtes en routes
  • Altijd de optie om in plaats van de glamping optie voor een B&B of hotelkamer te kiezen
  • Comfortabel overnachten en dicht bij de natuur aanwezig zijn
  • De reis aan te passen door deze te verlengen of te verkorten naar wens 

Zit je ideale route of reisduur er niet bij?

Neem dan contact met onze Marokko specialist voor een aangepaste reis.

Zit je ideale route of reisduur er niet bij?
Neem dan contact met onze Marokko specialist voor een aangepaste reis.