Je kan in goed vertrouwen een reis bij ons boeken

We zijn lid van het keurmerk Vereniging van Kleinschalige reisorganisatie en je reissom is beschermd via onze garantieregeling GGTO.

Wij zijn een Nederlandse reisorganisatie met ons hoofdkantoor in Poeldijk en sinds 2009 zijn honderden tevreden reizigers je reeds voorgegaan in Andalusië, Portugal en Marokko. Op deze pagina vertellen we je graag meer over ons lidmaatschap bij de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties en onze garantieregeling GGTO. Je kan erop vertrouwen dat je reissom bij ons in goede handen is!

Lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties

De Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties telt inmiddels over de 300 leden en behartigt de belangen voor deze specialistische groep reisbedrijven. Barrio Life is lid van de vereniging en heeft gedurende twee jaar ook een bestuursfunctie gehad binnen de vereniging.

Voor de reiziger is het belangrijk te weten dat lid zijn van de vereniging de verplichting met zich mee draagt een garantieregeling te hebben voor de reissommen van reizigers. Mochten wij als reisorganisatie failliet gaan, is je reissom beschermd tegen faillissement.

De verenging zorgt er verder voor dat de belangen van de kleinschalige reisorganisaties behartigt worden in de politiek, op branche niveau en verstevigt de concurrentiepositie t.o.v. de grotere reisorganisaties.

Garantiefonds GGTO: garantie geregeld

Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van je reissom terugkrijgt indien de touroperator failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór je vertrek maar ook tijdens je verblijf op locatie. Bovendien garandeert Garantiefonds GGTO tijdens je verblijf je terugreis, indien de touroperator, als gevolg van een faillissement, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 7,50 per reiziger in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. 

Wij vertellen je graag meer over onze garantieregeling

Wij vertellen je graag meer over onze garantieregeling