Je kan in goed vertrouwen een reis bij ons boeken

We zijn lid van het keurmerk Vereniging van Kleinschalige reisorganisatie en je reissom is beschermd via onze garantieregeling STO

Wij zijn een Nederlandse reisorganisatie met ons hoofdkantoor in Amsterdam en sinds 2009 zijn honderden tevreden reizigers je reeds voorgegaan in Andalusië, Portugal en Marokko. Op deze pagina vertellen we je graag meer over ons lidmaatschap bij de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties en onze garantieregeling STO. Je kan erop vertrouwen dat je reissom bij ons in goede handen is en we nodigen je graag uit bij ons op kantoor om ons te ontmoeten!

Lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties

De Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties telt inmiddels over de 300 leden en behartigt de belangen voor deze specialistische groep reisbedrijven. Barrio Life is lid van de vereniging en heeft gedurende twee jaar ook een bestuursfunctie gehad binnen de vereniging.

Voor de reiziger is het belangrijk te weten dat lid zijn van de vereniging de verplichting met zich mee draagt een garantieregeling te hebben voor de reissommen van reizigers. Mochten wij als reisorganisatie failliet gaan, is je reissom beschermd tegen faillissement.

De verenging zorgt er verder voor dat de belangen van de kleinschalige reisorganisaties behartigt worden in de politiek, op branche niveau en verstevigt de concurrentiepositie t.o.v. de grotere reisorganisaties.

Garantieregeling reizengelden STO

Als je met ons een pakketreis aangeschaft hebt, bijvoorbeeld een combinatie van minimaal twee van de volgende elementen; vervoer, verblijf en activiteiten, passen we bij de factuur de STO garantieregeling toe.

Dit betekent dat we het rekeningnummer van STO zullen doorgeven voor de overmaking. Na terugkomst van de reis wordt de reissom dan overgemaakt naar onze rekening van Barrio Life. Mochten wij als reisorganisatie onverhoopt in betalingsproblemen komen is de reissom beschermd tegen faillissement.

Wij vertellen je graag meer over onze garantieregeling

Stel ons je vraag

Neem contact op met onze reisspecialist