Op vakantie met de kinderen
Heb je weer zoveel zin om op vakantie te gaan? Onze familiereizen worden zo gevormd dat jij en je kinderen een onvergetelijke reis beleven. Door de grote keuze aan activiteit zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Wij willen dat jij, met jouw gezin, niet alleen van de mooie stranden gaat genieten maar ook samen in actie komt. De combinatie van activiteiten, rust en samen met je kinderen zijn maakt deze reis een vakantie om niet te vergeten.

Een reis die zowel leuk is voor jezelf als voor je kinderen
Wanneer je nog jonge kinderen hebt, kijk je regelmatig of er leuke activiteiten zijn voor hen. Een reis die aan de wensen en behoefte van jouw kinderen voldoet, maar ook daarbij jezelf niet vergeet. Onder de wat oudere tienerkinderen is het vaak iets lastiger om ze nog mee te krijgen op reis. Met ons brede aanbod aan sportieve en avontuurlijke activiteiten worden deze reizen minder snel als ‘saai’ of ‘oninteressant’ gezien. Wij helpen je daarom graag met het vinden van de juiste activiteiten voor jouw gezin.

Accommodaties vlakbij de kust met zwembad
De reisroutes door Andalusië combineren wij vaak door de natuur, steden en langs de kust. Je overnacht vaak op plekken die dicht bij de kust liggen met zwembad. U heeft de keuze of u zelf wilt koken in een appartement/huisje of erop uitgaan naar een gezellig Spaans restaurant waarbij u dan vaak overnacht in een accommodatie B&B met ontbijt of in een hotel. Alle keuzes liggen voor u open. Dit ligt aan welke wensen en budget u heeft. Wij bieden namelijk ook alternatieven aan zoals in glamping tenten overnachten in natuurterreinen van campings.

De voordelen van een familiereis door Portugal

  • Verschillende mogelijkheden voor reisroutes door toeristische en minder toeristische plaatsen.
  • Voor elke dag meerdere leuke activiteiten beschikbaar.
  • Met het gezin op avontuur door het mooie Portugal.
  • Een reis met planning en vrijheid om te doen wat je zelf wilt.

Onderstaand vind je onze familiereizen in verschillend regio’s van Portugal en met verschillende thema’s en reisduur. Wij willen u graag helpen, dus neem gerust contact met ons op.