Met het gezin op reis - Barrio's Familie reizen

Portugal, Marokko, Andalusië; in een paar uur vliegen ben je er! Er is van alles te beleven voor alle leeftijden.

Betaalbaar reizen met het gezin waarin rust en avontuur gecombineerd worden. Een zwembad voor de kinderen bij aankomst in het hotel en leuke activiteiten onderweg voor jong en oud? We organiseren het graag voor jullie.

Als je met (jonge) kinderen op vakantie gaat ziet je reis er vaak iets anders uit dan dat je met je partner of vrienden op pad gaat. Vaak blijf je wat langer op een plek en doe je activiteiten voor het hele gezin. Wil je met het gezin iets anders dan een standaard zon, zee, strandvakantie? Laat ons jullie reiswensen weten, dan maken we graag een passend reisvoorstel.

Een veelgevraagde route is een reis door Marrokko beginnend in Marrakech, een nacht in de woestijn en afsluiten aan het strand bij Essaouira. Een andere geschikte familiereis route is onze Andalusië rondreis met Arabische hammam onderweg, hippystrandjes en steden zoals Granada en Sevilla.

Laat ons je plannen weten en we informeren je over de mogelijkheden.

Familie reizen Portugal

Leren surfen, picknicken met ezels, een boottocht door een natuurpark, maar ook lekker glijden in een waterpark zijn enkele van de vele opties om te doen tijdens een familie reis in Portugal. Wat mag er volgens jullie echt niet ontbreken in de vakantie? Laat het ons weten en we gaan aan de slag met een persoonlijk reisvoorstel.

Veel van onze familie reizen zijn een beetje eigenwijs opgezet. Wil je geen typische strandvakantie, maar verblijven op een inspirerende plek in de natuur dan kan dat! Alle accommodaties hebben een zwembad en de zee is nooit verder dan een half uur rijden. Je kan gedurende dag je eigen plan trekken of een keuze maken uit onze activiteiten om toe te voegen aan jullie reis.

Familie reizen in Marokko

Misschien denk je niet meteen aan Marokko als bestemming voor een reis met het gezin. Toch is dit een land met veel verschillende mogelijkheden en kun je er ook prima met kleine kinderen naartoe. In een paar uur vliegen ben je in een compleet andere wereld waar sprookjes uit duizend-en-een-nacht tot leven komen, je kan slapen onder de sterrenhemel en de zee induikt voor wat verkoeling.

Net als in Portugal en Andalusië zorgen we voor een verblijf met een zwembad… behalve in de woestijn! Daar slaap je in een comfortabele tent waar je de kamelen buiten zachtjes kunt horen snurken.

Familie reizen Andalusië

Ook het zuiden van Spanje is een geliefde familie bestemming. Beleef samen het land van de flamenco, Moorse paleizen en kastelen. De afstanden zijn niet groot en je kan er gemakkelijk met een auto zelf rondrijden. Wissel een verblijf in de natuur af met een knus hotel aan het strand. Blijf zo lang op een plek als je wilt en vraag ons naar wat er allemaal in de buurt te doen is.

Betaalbaar reizen met het gezin waarin rust en avontuur gecombineerd worden. Een zwembad voor de kinderen bij aankomst in het hotel en leuke activiteiten onderweg. We organiseren het graag voor jullie. Laat ons je plannen weten en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Meer weten over onze familie reizen?

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op