Op zoek naar een reisorganisatie met ervaring en een goede prijs-kwaliteit verhouding?

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en zijn tevens ook Marokko specialist. We werken niet met tussenpersonen ter plaatse, waardoor onze prijzen meestal scherper zijn dan onze collega organisaties.

Onderstaand geven we je een aantal voorbeelden van de populairste bedrijfsuitjes die we in Spanje organiseren. Van programma´s van twee nachten en twee dagen tot programma´s van een week of langer. Mocht je een andere stad willen bezoeken? Bekijk dan ook ons rondreizen aanbod van onze particuliere reizen. Ideaal ter inspiratie.

Bedrijfsuitje Málaga stad, voor alle budgetten

Ben je op zoek naar een flitsend en kort bezoek aan Zuid-Spanje? Dan is Málaga stad, gelegen aan de Middelandse zee en met zonnige dagen vroeg in de lente, een goede optie.

In een programma van twee nachten en twee volle dagen vlieg je in minder dan drie uur naar Málaga stad en lunch je na aankomst direct al een paëlla aan zee. Het programma heeft inclusief een fietstocht door de oude stad, een bezoek aan het Aclazara kasteel, een tapaswandeling en een BBQ aan het strand.

Dit programma is al voor 695 euro p.p te boeken en is inclusief de retourvlucht, het verblijf in middenklasse hotel, maaltijden en de activiteiten.

Heb je meer budget? Dan is er tal van leuks te doen buiten Málaga stad en nemen we je mee voor een zeekayak tocht langs de grotten en kliffen van Maro, een wandeling over het ruige Camino del Rey pad, maar kunnen we ook een privéboerderij met zwembad afhuren in de omgeving.

Geef ons het aantal deelnemers door van de groep en je budget en dan inspireren we je graag met originele ideeën.

Personeelsuitje Sierra Nevada, actief in de natuur

Bestaat jullie team uit de leeftijdscategorie 20-45 jaar oud? Overweeg dan een bezoek aan de bergen van de Sierra Nevada met een programma van canyoning, mountainbiken, jeepsafari, racefietsen of wandelen met natuurgids.

Na een dag actief zijn nemen we jullie mee naar de Middelandse Zee voor een halve dag strand of strandvolleyballen of zeekayakken. Een lunch in een hippe strandtent met een paëlla en misschien wel een feest- of bonteavond?

We kunnen de reis afsluiten met een bezoek aan de historische stad Granada of Málaga alvorens je weer terugvliegt. Dit programma is al voor 995 euro p.p te boeken en is inclusief de retourvlucht, het verblijf in middenklasse hotel, maaltijden en de activiteiten.

Heb je meer budget? Dan is een verblijf in een privé afgehuurde oude olijfolieboerderij of kasteel met zwembad ideaal om het af te maken.

Geef ons het aantal deelnemers door van de groep en je budget en dan inspireren we je graag met originele ideeën.

Afdelingsuitje Sevilla, tapas en flamenco!

Is een gezellige tijd met elkaar doorbrengen het doel? Dan leent een afdelingsuitje naar Sevilla zich hier bij uitstek voor. Sevilla is de geboorteplaats van Flamenco en de informele Andalusische cultuur in de tapasbarren en op straat stimuleren het teamgevoel.

Tijdens dit driedaags programma bezoek je met een gids in een ochtend de mooiste culturele monumenten, maak je een hippe boottocht over de Guadalquivir rivier, ontdek je per fiets de Jordaan van Spanje, Triana en sluiten we de dagen af met een Flamencovoorstelling en een tapaswandeling. Dit programma is al voor 695 euro p.p te boeken en is inclusief de retourvlucht, het verblijf in middenklasse hotel, maaltijden en de activiteiten.

Heb je meer budget? We organiseren een Andalusische tegelworkshop, een les Flamenco dansen en we kunnen je meenemen naar de beste Iberico ham boerderij van Spanje en een Romeinse sinaasappelplantage. Overnachten kan ook in een klassieke cortijo boerderij buiten Sevilla.

Geef ons het aantal deelnemers door van de groep en je budget en dan inspireren we je graag met originele ideeën.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op