Onze reizen naar het zonnige Andalusië

Bekijk onze reisroutes en laat je fantasie de vrije loop
Andalusië is de meest zuidelijke regio van Spanje en vormt de culturele brug tussen Europa en Marokko. Het is de geboorteplaats van Flamenco muziek, beïnvloed door 700 jaar Moorse overheersing en bekend om de pittoreske witte dorpjes, de Córdoba Mezquita en het Alhambra paleis. De lente begint hier vroeg in het jaar en de temperatuur is aangenaam tot ver in december. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nationale parken Doñana, el Torcal en de Sierra Nevada.
Wil je meer lezen over alles wat Andalusië te bieden heeft? Laat je verder informeren met ons landenboek.

Rondreizen Andalusië

Een weekje er tussen uit of plannen voor een complete rondreis door Andalusië? We bieden korte rondreizen aan van een week, maar hebben ook rondreizen van meerdere weken. Hou je van natuur? Kies dan voor een natuur- of wandelreis. Hou je van cultuur? Dan is een steden- of treinreis perfect voor jou. Kampeer je graag, maar wil je zelf geen tent opzetten? Kies dan voor een kampeer- en glampingreis. Ga je met kinderen op pad? Bekijk dan onze familiereizen!

Het is mogelijk om een reis van de website te boeken, maar ook kun je een reis aanpassen of thema’s combineren. Daarnaast kun je een complete reis op maat laten maken en jouw reisdroom uit laten komen!

Camino del Rey wandelpad
Het Alhambra in Granada

Bouwstenen Andalusië

Ideaal voor een lang weekend als stedentrip of een midweek er tussen uit. Langer op pad dan 3-4 dagen? Je kan bouwstenen goed combineren en zo je ideale rondreis door Andalusië samenstellen met twee of meer bouwstenen.

Bij stedentrips heb je de keus uit drie varianten; ontmoet ambachtslieden en volg een handarbeid workshop; wandel door de geschiedenis met een gids of ga aan de slag met een kookworkshop en proef Andalusië. De bouwstenen in de natuur zijn divers en gericht op ontspanning tot outdoor activiteiten.

Op de Bouwstenen Andalusië pagina vind je een selectie van onze meest populaire bouwstenen. Bekijk de thema pagina´s voor het complete overzicht.

Activiteiten Andalusië

Als Andalusië specialist kunnen we je activiteiten aan te bieden die je niet zo snel ergens anders vindt. Je kan ze toevoegen aan je rondreis of bouwsteen en zijn ook los te boeken.

Zo kan je een wandeltocht maken met een geitenhoeder en zijn kudde geiten of help je mee tijdens de oogst bij een olijvenboerderij. Je vermijdt de meer toeristische tours en komt op kleinschalige adresjes in contact met Andalusiërs met passie voor hun werk.

Vraag ons wat we kunnen aanbieden per plek of thema, we vertellen je er graag over!

Een workshop tijdens een reis naar Andalusië

Wil je ons iets vragen over onze reizen naar Andalusië?

Wij helpen je graag!

Wil je ons iets vragen over onze reizen naar Andalusië?
Wij helpen je graag!