Onze populairste (zomer)vakantie familierondreizen door Portugal

Portugal is verrassend en reizigers die je voorgegaan zijn, komen zeer enthousiast terug. Uit eten gaan is niet duur en de prachtige stranden spreken tot de verbeelding!

Betaalbaar reizen met het gezin waarin rust en avontuur gecombineerd worden. Een zwembad voor de kinderen bij aankomst in het hotel en leuke activiteiten onderweg voor jong en oud? We organiseren het graag voor jullie.

Als je met (jonge) kinderen op vakantie gaat ziet je reis er vaak iets anders uit dan dat je met je partner of vrienden op pad gaat. Vaak blijf je wat langer op een plek en doe je activiteiten voor het hele gezin. Wil je met het gezin iets anders dan een standaard zon, zee, strandvakantie? Laat ons jullie reiswensen weten, dan maken we graag een passend reisvoorstel.

Laat ons je plannen weten en we informeren je over de mogelijkheden.

10-daagse Actieve vakantie langs de kust – Ideaal voor actieve gezinnen

Dit is onze meest geboekte zomevakantiereis door familie´s met kinderen in de leeftijd van 12-18 jaar oud. Deze Noord- en Midden Portugal reis langs de kust wisselt verkoelende stranddagen af met sportieve activiteiten in de natuur zoals kayakken, canyoning, surfen en fietsen.

Breng je de kinderen ook graag in contact met de lokale cultuur? Dan heb je gedurende het gehele reisprogramma de optie om met onze lokale tips op stap te gaan. Er zijn pittorekse dorpjes, oude UNESCO steden en musea te bezoeken.

De meeste reisgroepen kiezen voor appartementen of huisjes om zelf te kunnen koken, maar hotels met zwembad zijn ook goed mogelijk. Verder is de reis compleet aan te passen naar wens. We kunnen de reis verkorten of verlengen en het aantal overnachtingen per plek ook langer maken zodat je minder vaak je koffer hoeft in- en uit te pakken.

8-daagse Lissabon & Algarve rondreis – voor strand- en cultuurliefhebbers

Deze populaire reis is ideaal voor wie zich in de zomervakantie of na het hoogseizoen graag in de warme Algarve bevindt, maar ook graag iets van cultuur mee wil pakken. Deze reis wordt van alle reizen ook het vaakst verlengd met extra stranddagen.

Je begint in Lissabon met een paar dagen cultuur snuiven in deze eeuwenoude stad. Lissabon ligt dichtbij zee en we kunnen hier ook buiten de stad een accommodatie aanbieden. Dan kies je elke dag of je Lissabon bezoekt of erop uit trekt om de kust of omstreken te bezoeken.

Na Lissabon maak je een korte stop in het binnenland van de Altentejo, bij de UNESCO studentenstad van Évora, daarna is het afzakken naar het zuiden en eindig je de reis in de Algarve voor lange stranddagen en het echte vakantiegevoel.

Je kan ook voor deze reis kiezen voor een appartementen of huisjes om zelf te kunnen koken, maar we bieden ook overal B&B met zwembad aan in de natuur. Verder is de reis compleet aan te passen naar wens. We kunnen de reis verkorten of verlengen en het aantal overnachtingen per plek ook langer maken zodat je minder vaak je koffer hoeft in- en uit te pakken.

12-daagse Algarve & Costa Vicentina reis – ideaal voor tieners

Dit is hét alternatief voor een traditionele zonvakantie in de Algarve, waarbij je niet in een groot hotel- of appartementencomplex verblijft, maar een semi-rondreis maakt. Je verblijf op drie verschillende plekken in de Algarve, je krijgt een huurauto mee en we bieden tal van actieve en sportieve activiteiten aan om bij te boeken en als tips.

Je verblijft eerst in het oosten van de Algarve dichtbij de natuurgebieden Rio Formosa en de binnenlanden, daarna reis je naar de beroemde kliffen van Lagos in het midden van de Algarve en je eindigt aan de surfstranden van de Costa Vicentina.

De accommodaties zijn B&B met zwembad op oude boerderijen of je kan kiezen voor een appartement of hotel. De reis is aan te passen naar wens en we kunnen de reis verkorten of verlengen.

Meer weten over onze familie reizen?

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op