ONZE POPULAIRSTE FAMILIERONDREIZEN DOOR Marokko

Marokko is verrassend en reizigers die je voorgegaan zijn, komen zeer enthousiast terug. Uit eten gaan is niet duur en de prachtige natuur en zandduinen spreken tot de verbeelding!

Betaalbaar reizen met het gezin waarin rust en avontuur gecombineerd worden. Een zwembad voor de kinderen bij aankomst in het hotel en leuke activiteiten onderweg voor jong en oud? We organiseren het graag voor jullie.

Als je met (jonge) kinderen op vakantie gaat ziet je reis er vaak iets anders uit dan dat je met je partner of vrienden op pad gaat. Vaak blijf je wat langer op een plek en doe je activiteiten voor het hele gezin. Wil je met het gezin iets anders dan een standaard zon, zee, strandvakantie? Laat ons jullie reiswensen weten, dan maken we graag een passend reisvoorstel.

Laat ons je plannen weten en we informeren je over de mogelijkheden.

7-daagse Rondreis Marrakech met nacht in de woestijn – ideaal voor een week schoolvakantie

Plannen om met het gezin naar Marokko te gaan in de schoolvakantie? Dan zou deze reis goed kunnen passen. Het is namelijk onze meest geboekte rondreis door families en ideaal voor een week er tussen uit in de krokus-, mei-, en herfstvakantie.

Deze reis is geschikt voor gezinnen met kinderen van minimaal 5 jaar oud. Heb je jongere kinderen? Kijk dan ook even naar onze andere reis op deze pagina.

Het leuke van deze rondreis is de mix van ervaringen. Je begint in de bruisende Koningstad Marrakech, rijdt door het Hoge Atlas gebergte, verblijft in een echte oase, wandelt met kamelen en overnacht in de woestijn onder de sterrenhemel. De lokale bevolking is uiterst vriendelijk en we hebben ook vaak moeders met dochters die de reis samen maken.

Heb je iets meer dagen? We kunnen de reis verkorten of verlengen en het aantal overnachtingen per plek ook langer maken voor dat extra dagje Marrakech of ontspannen bij het zwembad in een oase.

7-daagse Vakantie Marrakech, Atlas gebergte en strand 

Deze reis is ideaal voor gezinnen van alle leeftijden, waarbij je weinig van je tijd in de auto zit en ook aan de strandwensen in een vakantie voldoet. Geschikt voor de mei-, zomer en herfstvakantie.

De reis is een goed alternatief voor onze andere 7-daagse rondreis richting Zuid-Marokko, want je komt dieper in het prachtige Atlas gebergte en verblijft in het hippe strand- en surfstadje Essaouira.

Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en jullie wens voor actief bezig zijn, kunnen we tal van activiteiten aanbieden rond Marrakech en in het Atlas gebergte. Zo is er te wandelen, mountainbiken, suppen, kayakken en kameelrijden. Tevens geven we je tips voor een bezoek aan watervallen.

Heb je iets meer dagen? We kunnen de reis verkorten of verlengen en de reis aanpassen naar jullie wensen.

13-daagse Marokko highlights rondreis – ideaal voor oudere kinderen

Wil je een grote rondreis maken door Marokko waar je kinderen (12-18 jaar oud) ook enthousiast van worden? Dan is dit onze meest gevarieerde rondreis waarbij natuur, cultuur, steden, activiteiten en stranddagen elkaar perfect afwisselen.

De reis is geschikt voor de mei-, zomer-, en kerstvakantie, maar mocht iedereen voldoende dagen hebben, kan de reis het gehele jaar gemaakt worden. Tevens hebben we ook een versie van 10-dagen, mocht twee weken toch te lang zijn.

Per huurauto gaan jullie op pad op een avontuurlijke reis met elke dag boordevol bezienswaardigheden en mooie ervaringen. Surfen in Rabat, wandelen met een ambachtengids door Fes, de apen bekijken in Azrou, zwemmen in een oase, een trektocht met kamelen, wandelen door kloven en afsluiten aan het strand. Het beste van Marokko in één reis.

Geef ons je wensen door en dan kunnen we deze reis aanpassen naar wens.

Meer weten over onze familie reizen?

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op