Onze populairste (zomer)vakantie familierondreizen door Andalusië

Andalusië is inspirerend en reizigers die je voorgegaan zijn, komen zeer enthousiast terug. Uit eten gaan is niet duur en de prachtige natuur en cultuur spreken tot de verbeelding!

Betaalbaar reizen met het gezin waarin rust en avontuur gecombineerd worden. Een zwembad voor de kinderen bij aankomst in het hotel en leuke activiteiten onderweg voor jong en oud? We organiseren het graag voor jullie.

Als je met (jonge) kinderen op vakantie gaat ziet je reis er vaak iets anders uit dan dat je met je partner of vrienden op pad gaat. Vaak blijf je wat langer op een plek en doe je activiteiten voor het hele gezin. Wil je met het gezin iets anders dan een standaard zon, zee, strandvakantie? Laat ons jullie reiswensen weten, dan maken we graag een passend reisvoorstel.

Laat ons je plannen weten en we informeren je over de mogelijkheden.

8-daagse Rondreis West-Andalusie – Ideale mix van strand en cultuur

Dit is één van onze meest geboekte korte rondreizen voor gezinnen met kinderen vanaf 8+ jaar oud. De reis is ideaal omdat Andalusië als geheel eigenlijk te veel culturele hoogtepunten heeft om in één rondreis met kinderen te omvatten.

We laten daarom de musea en monumenten van de culturele parels Córdoba en Granada achterwegen, zodat, mocht je Andalusië mooi vinden, je altijd samen nog eens terug kan gaan voor het andere gedeelte.

Deze 8-daagse reis beslaat het westen van Andalusië met de steden Málaga, Sevilla, Ronda en Cádiz. Tevens zit je met uitzondering van het verblijf in Sevilla (leuk voor winkelen voor tieners), altijd op een korte rijafstand van de mooie stranden. Zo kan je tijdens warme dagen altijd switchen tussen stad en strand. De reis is mooi in de mei-, zomer-, en herfstvakanties te maken.

Je bezoekt de stoere stranden van de Costa de la Luz, perfect voor windsurfen, bodyboarden en zwemmen en de kalme warme stranden van de Middelandse Zee. Tevens zijn er tal van activiteiten te doen zoals fietsen, kayakken, het ruige Camino del Rey wandelpad en grotten bezoeken.

De meeste gezinnen kiezen voor appartementen of huisjes om zelf te kunnen koken, maar hotels met zwembad zijn ook goed mogelijk. Verder is de reis compleet aan te passen naar wens. We kunnen de reis verkorten of verlengen en het aantal overnachtingen per plek ook langer maken zodat je minder vaak je koffer hoeft in- en uit te pakken.

12-daagse actieve natuurrondreis Andalusië – voor actieve families

Zijn jullie een actief gezin met sportieve hobby´s en hebben jullie plannen voor een reis naar Zuid-Spanje? Dan zou deze Andalusië natuurreis goed kunnen aansluiten.

We combineren de mooiste natuurgebieden zoals de Sierra Nevada, de Sierra de Tejeda, el Torcal, het witte dorpen gebied met Camino del Rey en de stoere onbebouwde Costa de la Luz. Onderweg is het wandelen, mountainbiken, kayakken, grotten bezoeken, rotsklimmen, door een kloof lopen, kitesurfen en zwemmen.

Ook interesse in cultuur? Op rijafstand bevinden zich de steden Granada, Málaga, Ronda, Antequera en Cádiz en elke dag heb je de keuze om voor strand, natuur of stad te kiezen. We informeren je graag over de mogelijkheden en geven goede tips.

De accommodaties zijn B&B in de natuur met vaak een zwembad, maar ook appartementen en huisjes zijn mogelijk. Heb je meer dagen? Vraag ons naar de mogelijkheden om de reis te verlengen.

12-daagse hoogtepunten familierondreis – voor cultuursnuivers

Zijn je kinderen mogelijk al wat ouder of volwassen en zouden jullie de focus in een rondreis ook meer op cultuur willen leggen? Dan is deze hoogtepunten Andalusië reis een mooie mix van beiden.

Deze reis sluit af met een verblijf aan het mooie strand bij Nerja en jullie hebben alle culturele hoogtepunten binnen handbereik. Het is een actieve reis met vaak twee nachten per plek, zodat ook in de zomermaanden je niet te lang in een warme stad verblijft.

Er zijn tal van activiteiten te ondernemen onderweg. Van actief zoals zwemmen, kayakken, canyoning en mountainbiken, maar ook leuke fietstochten door steden of een kookworkshop.

De accommodaties zijn  een combinatie van mooie stadshotel en buiten de steden B&B´s in de natuur met vaak een zwembad, maar ook appartementen en huisjes zijn mogelijk. Heb je meer dagen? Vraag ons naar de mogelijkheden om de reis te verlengen met extra dagen strand bijvoorbeeld.

Meer weten over onze familie reizen?

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op